Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 05 юли 2017 21:11

k_oleto написа:Ами и с това не съм съгласен. Фактите са, че УЕФА каза, че сме нов клуб. Апропо - аз това не съм го оспорвал никога.

Тя казва, ама вашите ръководители у нас твърдят, че вие сте ЦСКА и нямате нищо общо с Литекс, Милко даже тикове получава като му се спомене Литекс. Изображение В същото време, пишете на КАС, че вие сте де факто Литекс и нямате нищо общо с ЦСКА, просто ползвате това име като "термин".

Разбираш ли в каква огромна излагация ви вкараха тези хора ??! Изображение Значи, или ще настояваш, че си ЦСКА и нямаш нищо общо с Литекс, или ..... не знам, те се оплетоха вече съвсем. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 юли 2017 21:16

Ей, бараба, като видях тез снимки с басейна, се сетих едно време как баш ЦСКА беше докарал отнякъде некво негърче. Завалията, хранеха го в стола и го пускаха в басейн да се учи да плува. Тука нищо не стана, ама май после си заигра сериозен футбол!( Опоку ли, нещо такова му беше името) :mrgreen:
Имаше и един грузин ли, армен ли, дойде тука рунтав, гладен и се ояде. Пусна шкембе и му отесняха гащите.
Някой ако ги помни тез екземпляри, да каже кои са!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 05 юли 2017 21:23

sin4ec написа:Ей, бараба, като видях тез снимки с басейна, се сетих едно време как баш ЦСКА беше докарал отнякъде некво негърче. Завалията, хранеха го в стола и го пускаха в басейн да се учи да плува. Тука нищо не стана, ама май после си заигра сериозен футбол!( Опоку ли, нещо такова му беше името) :mrgreen:
Имаше и един грузин ли, армен ли, дойде тука рунтав, гладен и се ояде. Пусна шкембе и му отесняха гащите.

Негърчето беше Ободу ...за другия не мога да се сетя кой е

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 05 юли 2017 21:25

sin4ec написа:Ей, бараба, като видях тез снимки с басейна, се сетих едно време как баш ЦСКА беше докарал отнякъде некво негърче. Завалията, хранеха го в стола и го пускаха в басейн да се учи да плува. Тука нищо не стана, ама май после си заигра сериозен футбол!( Опоку ли, нещо такова му беше името) :mrgreen:

Кристиян Ободо - игра в Перуджа след това, поне така си спомням.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 юли 2017 21:26

Негърчето се казва Кристиян Ободо и по-късно игра доста години с успех в Удинезе и Фиорентина. В един момент го спрягаха дори за Ювентус.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 юли 2017 21:27

1982 написа:
k_oleto написа:Ами и с това не съм съгласен. Фактите са, че УЕФА каза, че сме нов клуб. Апропо - аз това не съм го оспорвал никога.

Тя казва, ама вашите ръководители у нас твърдят, че вие сте ЦСКА и нямате нищо общо с Литекс, Милко даже тикове получава като му се спомене Литекс. Изображение В същото време, пишете на КАС, че вие сте де факто Литекс и нямате нищо общо с ЦСКА, просто ползвате това име като "термин".

Разбираш ли в каква огромна излагация ви вкараха тези хора ??! Изображение Значи, или ще настояваш, че си ЦСКА и нямаш нищо общо с Литекс, или ..... не знам, те се оплетоха вече съвсем. Изображение

Излагацията е по-скоро за онези , които неистово се мъчат от една "партенка" да правят ... дъвка ;) Не , че им се получава очаквания ефект :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 юли 2017 21:30

honda написа:

Негърчето се казва Кристиян Ободо и по-късно игра доста години с успех в Удинезе и Фиорентина. В един момент го спрягаха дори за Ювентус.

Синчец , в чест на истината в ЦСКА са идвали толкова много незнайни индивиди , че ми е невъзможно да се сетя кого точно визираш :roll: Истината обаче е , че доста от тях станаха човеци след това :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 юли 2017 21:34

[offtopic]Ама хубави времена бяха, романтика...всекви негри и палячувци тука идваха да се учат да се къпят и да ядат. Имаше две печки, дошли на Герена, лъснали на телевизора и викат: Ас иска да играй за Лески! И на една контрола на помощното( което сега е с изкуствен терен и е за школата) в един сняг апнаха доволно бой, та повече не се мярнаха![/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 22:34

1982 написа:

Това не го казва "Тя" И пак.....в множествено число.......(всъщност не разбирам защо) Ето, аз настоявам, че сме ЦСКА и нямаме общо с Литекс.
Дай пак към творението на адвокатите. Пак пример: Цветан Василев защо е в Сърбия ? Според адвокатите му - той иска да се прибере, ма сега е в невъзможност !!!
Това как ще го коментираш ?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 22:46

baraba написа:
1982 написа:

Излагацията е по-скоро за онези , които неистово се мъчат от една "партенка" да правят ... дъвка ;) Не , че им се получава очаквания ефект :idea:

Ами незнам как да го коментирам това. Ето 1982 ми се вижда умно момче. Но.......почвам да си мисля, че е платен (дано не е така) Не разбирам как може да напише, че една адвокатска теза (ако въобще е вярна) има и / или е свързана с Гриша Ганчев. Идея си нямам как и защо въпросната адвокатска теза се е появила в публичното пространство, но това е същото: Ако Иванчо каже, че Дрганчо го е изнасилил.......Адвоката на Иванчо напише жалбата и ..изведнъж......Драганчо е наречен мъж, който обича мъже (другото се цензурира), та след това се явява някой и казва..........ето..........адвоката на Иванчо, каза (написа), че Драганчо обича мъже, значи това е тезата на Драганчо, значи Драганчо обича мъже и значи, че още от едно време ги люби. Това пък значи, че и баща му си е падал по мъже, а това е така, защото дядо му, едно време (според друг колега адвокат) може би един вид е харесвал мъже !
Ето това обяснява 1982 - пък е умно момче...

Върни се в “ЦСКА”