sin4ec написа:k_oleto написа:
Не е така пич.
Какви шефове ? В никакъв случай не си мисля, че Гриша Ганчев или някой от клуба е диктувал по телефона на адвокатите какво да пишат! Или ти мислиш, че е обратното ?
Естествено, че не е диктувал. Но концепцията е формулирана от него-няма как те на своя глава да го направят. Мина ми през главата след първия отказ на КАС, че може да прибегне до подобен ход, но смятайки го за умен човек не мислех, че ще поеме такъв огромен риск!
Рискът не се оправда.
Аз зачитам правото на всеки да си избира и подкрепя клуб. Ти си избрал този-няма лошо! За бг стандартите е добър, за шампион и ЕКТ не става на този етап. Но има време.
Единственият ми проблем е свързването на този клуб с ЦСКА. Съжалявам, но няма никаква връзка между двете. Твърди го и ТР, и УЕФА, и ЛК, а и шефовете ви. Факт. Срещу всичко това имаме твърденията на ГА, Дърпатов и чичо Митко( които се нуждаят от анализ и тълкование като библейски текст) . Как мислиш, дали звучи сериозно?
Но и за това има време.
Един ден може и да осигутите приемственост. Дотогава сте си Литекс!
не е така пич
Ще ти дам пример.
Аз съм адвокат.
Не питам каква е концепцията на клиента - пиша това, което смятам, че ще спечели делото. В повечето пъти - това, което пиша е невярно. Или променено или ...............Клиента иска да му спечеля делото - той не се вълнува какво съм написал и кога и как и т.н
Сега разбираш ли колко тъпо е горното, което си написал