Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 20:30

sin4ec написа:
k_oleto написа:
Не е така пич.
Какви шефове ? В никакъв случай не си мисля, че Гриша Ганчев или някой от клуба е диктувал по телефона на адвокатите какво да пишат! Или ти мислиш, че е обратното ?

Естествено, че не е диктувал. Но концепцията е формулирана от него-няма как те на своя глава да го направят. Мина ми през главата след първия отказ на КАС, че може да прибегне до подобен ход, но смятайки го за умен човек не мислех, че ще поеме такъв огромен риск!
Рискът не се оправда.
Аз зачитам правото на всеки да си избира и подкрепя клуб. Ти си избрал този-няма лошо! За бг стандартите е добър, за шампион и ЕКТ не става на този етап. Но има време.
Единственият ми проблем е свързването на този клуб с ЦСКА. Съжалявам, но няма никаква връзка между двете. Твърди го и ТР, и УЕФА, и ЛК, а и шефовете ви. Факт. Срещу всичко това имаме твърденията на ГА, Дърпатов и чичо Митко( които се нуждаят от анализ и тълкование като библейски текст) . Как мислиш, дали звучи сериозно?
Но и за това има време.
Един ден може и да осигутите приемственост. Дотогава сте си Литекс!

не е така пич
Ще ти дам пример.
Аз съм адвокат.
Не питам каква е концепцията на клиента - пиша това, което смятам, че ще спечели делото. В повечето пъти - това, което пиша е невярно. Или променено или ...............Клиента иска да му спечеля делото - той не се вълнува какво съм написал и кога и как и т.н
Сега разбираш ли колко тъпо е горното, което си написал

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 20:31

1982 написа:
k_oleto написа:Ще ти дам пример: Ето, аз подкрепям този ЦСКА, смятам, че това е моя ЦСКА и след като изкупи активите на фалиралото търговско дружество, ще може да претендира и за автентичност/правоприемник.
Много е лесна твоята позция (в стил множествено число). Та.......дай да влезем в дуел (форумен) и ме направи тук и сега за смях, че съм фен на Литекс или каквото там искаш напиши. Но пиши за мен.
А, ако не успееш да опонираш - шът за напред и така.

Теб вашите шефове сами те затапиха, аз няма какво да доказвам даже, макар че документи има 300, които да доказват това кои сте ..... само ще цитирам пак вашите:

ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ. В клубът са голяма част от предишните футболисти, същите мениджъри и е добре капитализиран, така че да може да изпълнява всякакви и всички свои законови задължения и отговорности. ЦСКА-София не трябва да се бърка с юридическото лице, което притежаваше футболния клуб, който се състезаваше преди под същото име и който влезе в процедура по администриране вследствие на несъстоятелност. ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува.

За да не е копи пейст - дай да прочетеш какво отговорих на сичнеца, а ако трябва и не ти е ясно - ще поясня - специално за теб

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 05 юли 2017 20:33

gihuelo написа:
icko65 написа:
1982 написа:
RedStar2016 написа: И един документ в който се твърди че ЦСКА - София е всъщност Литекс и няма нищо общо с предишния ЦСКА. И един играч с потенциално строшени колена.

Имаше и нещо още по-гнусно в това писмо ..... в него ЦСКА бе наречен с обидното определение "термин". За ловешките селяндури явно ЦСКА е някакъв си термин, не че ме и изненадва, те никога не са били от ЦСКА, няма и как да значи нещо за тях това име.

Аз съм сигурен вече, че на затворени врати, те даже се присмиват и на новите си фенове, сигурно се подбъзват какви балъци и шарани са си намерили, които сляпо ги следват, каквато и дивотия да свършат.

Че то това беше видимо още на сбирката на Армията..Джуджето обяви че тяхното любимо дружество..клуб е във фалит.Последваха ръкопляскания.Понечи после да прекръсти любимия им клуб на ФК Лупи...то не беше радост!Все едно че се освободихме наново.

[offtopic]........наемът на клубния автобус (собственост на "Химимпорт") е 80 хил. лева годишно, т. е. 6667 лева месечно. Може би наемът е нормален?.......
Верно ли е така бе Ицко? Ако е така и ваште са убавци :)[/offtopic]

[offtopic]Не намерих връзка с това което коментираме..явно нямаш кво да кажеш.И нормално де..при такова забиване в земята.[/offtopic]
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 юли 2017 20:38

k_oleto написа:
не е така пич
Ще ти дам пример.
Аз съм адвокат.
Не питам каква е концепцията на клиента - пиша това, което смятам, че ще спечели делото. В повечето пъти - това, което пиша е невярно. Или променено или ...............Клиента иска да му спечеля делото - той не се вълнува какво съм написал и кога и как и т.н

Абе че не е тъпо, не е - но не ми се спори.
Наздраве! ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 20:41

sin4ec написа:
k_oleto написа:
не е така пич
Ще ти дам пример.
Аз съм адвокат.

Абе че не е тъпо, не е - но не ми се спори.
Наздраве! ;)

Тъпо е.......искаш ли пример. Масово при ПТП (поради употреба на алкохол) съвета е....."иди у вас и изпии едно питие и кажи, че си пил, шото си си насрал от страх". Мислиш ли и можеш ли да си представиш каква след това е защитата ??

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2017 20:43

k_oleto написа:
не е така пич
Ще ти дам пример.
Аз съм адвокат.

Само че във вашия случай, всичко написано си е вярно, това е разликата.

Факт е, че Литекс Ловеч си смени името на ЦСКА-София и премести седалището си от Ловеч в София, нали ??!
Факт е, че нямате нищо общо с истинския ЦСКА, нали ??!

Тоест, теб не те знам какво лъжеш и мажеш в практиката си, както сам признаваш, че правиш, но тук лъжи няма, всичко си го има черно на бяло и е вадено тук.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 20:49

1982 написа:
k_oleto написа:
не е така пич
Ще ти дам пример.
Аз съм адвокат.

Само че във вашия случай, всичко написано си е вярно, това е разликата.

Факт е, че Литекс Ловеч си смени името на ЦСКА-София и премести седалището си от Ловеч в София, нали ??!
Факт е, че нямате нищо общо с истинския ЦСКА, нали ??!

Тоест, теб не те знам какво лъжеш и мажеш в практиката си, както сам признаваш, че правиш, но тук лъжи няма, всичко си го има черно на бяло и е вадено тук.

Ами и с това не съм съгласен. Фактите са, че УЕФА каза, че сме нов клуб. Апропо - аз това не съм го оспорвал никога.
За Литекс - Аз прав разлика между клуб и търговско дружество. Ако ти не можеш - проблема е твой. Ще ти дам и на теб пример: Понеже законодателството е такова. Много по-бързо и много по-лесно излиза да се продаде една фирма, вместо да се премине към стандартната процедура по ликвидация/несъстоятелност.
В тая връзка - стотици (буквално) гражани на Републиката решават да шитнат фирмата на някой мангал, вместо да преминат през стандартите.
Ето, толкова е важна фирмата ! - това също е факт.
Последна промяна от k_oleto на 05 юли 2017 20:50, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 юли 2017 20:54

k_oleto написа:
Тъпо е.......искаш ли пример. Масово при ПТП (поради употреба на алкохол) съвета е....."иди у вас и изпии едно питие и кажи, че си пил, шото си си насрал от страх". Мислиш ли и можеш ли да си представиш каква след това е защитата ??

Избягвам излишни спорове със старите форумни армейци, независимо каква позиция са заели за ГГ и отбора му, от уважение. Не съм аз съдник, та да определям кой крив и кой прав. Достатъчно съм спорил с вас, за да ми е ясно, че всеки си е избрал пътя и няма да се отклони от него.
С новите регове се бъзикам, щото ме развличат! :)
Не, не искам примери. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 21:00

sin4ec написа:
k_oleto написа:

Избягвам излишни спорове със старите форумни армейци, независимо каква позиция са заели за ГГ и отбора му, от уважение. Не съм аз съдник, та да определям кой крив и кой прав. Достатъчно съм спорил с вас, за да ми е ясно, че всеки си е избрал пътя и няма да се отклони от него.
С новите регове се бъзикам, щото ме развличат! :)
Не, не искам примери. :)

аз също не искам да споря с теб. Показал си, че с тебе и диалог и спор може да се води.
Даже ти се радвам как планенно подкрепяш вашите юнги. Така трябва.
Наздраве !

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 юли 2017 21:02

Футболистите на ЦСКА проведоха нетрадиционна тренировка по време на лагера в Трявна. След обичайното сутрешно занимание, следобедното такова премина в басейна. Кондиционните треньори Томас Нойберт и Кирил Динчев решиха да експериментират и играчите се хвърлиха в басейна, като въпреки натоварващите упражнения във водата, тимът се забавлява и одобри идеята на щаба за промяната на ежедневните тренировки. Утре сутрин ЦСКА ще тренира за последно в Трявна, след което армейците се прибират в София.

В петък (7 юли) от 11:30 часа на стадион "Българска армия" целият отбор ще присъства на среща с медиите, организирана от ЦСКА и Мтел, на която ще бъде официално оповестено продължаването на партньорството между телекомуникационната компания и най-великия български клуб. Също в петък от 20:00 часа е последната контрола от лятната подготовка на ЦСКА, като на "Армията" ще гостува Берое. Срещата ще можете да наблюдавате на живо по ЦСКА ТВ.

Изображение
Изображение
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”