Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 05 юли 2017 20:03

RedStar2016 написа: И един документ в който се твърди че ЦСКА - София е всъщност Литекс и няма нищо общо с предишния ЦСКА. И един играч с потенциално строшени колена.

Имаше и нещо още по-гнусно в това писмо ..... в него ЦСКА бе наречен с обидното определение "термин". За ловешките селяндури явно ЦСКА е някакъв си термин, не че ме и изненадва, те никога не са били от ЦСКА, няма и как да значи нещо за тях това име.

Аз съм сигурен вече, че на затворени врати, те даже се присмиват и на новите си фенове, сигурно се подбъзват какви балъци и шарани са си намерили, които сляпо ги следват, каквато и дивотия да свършат.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 20:08

ми щото в политическите новини няма хейтъри и спамаджии и всичко минава тихо и кротко. Кой знае на кого е настъпил опашката

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 05 юли 2017 20:11

1982 написа:
RedStar2016 написа: И един документ в който се твърди че ЦСКА - София е всъщност Литекс и няма нищо общо с предишния ЦСКА. И един играч с потенциално строшени колена.

Имаше и нещо още по-гнусно в това писмо ..... в него ЦСКА бе наречен с обидното определение "термин". За ловешките селяндури явно ЦСКА е някакъв си термин, не че ме и изненадва, те никога не са били от ЦСКА, няма и как да значи нещо за тях това име.

Аз съм сигурен вече, че на затворени врати, те даже се присмиват и на новите си фенове, сигурно се подбъзват какви балъци и шарани са си намерили, които сляпо ги следват, каквато и дивотия да свършат.

Че то това беше видимо още на сбирката на Армията..Джуджето обяви че тяхното любимо дружество..клуб е във фалит.Последваха ръкопляскания.Понечи после да прекръсти любимия им клуб на ФК Лупи...то не беше радост!Все едно че се освободихме наново.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 юли 2017 20:13

k_oleto написа:... (ако е вярно и ако е действително). В една защита се цели да се убеди съда, с определена цел. В тоз "документ" може да пише и че Левски и Лудогорец имат общ собственик - например КОЙ ? Ако това хване декиш пред съда - значи е вярно и защитата е успешна.
В конкретния случай - не хвана, а и КАС каза за клуба какъв е и кой е.

Обаче......съвсем сериозно го пиша последното. Направо ми се гади от комплексари .........тука пълно.пффффф

Вярно е, и ГА го потвърди. И не е никаква защита, а зловещо насиране. Когато шефовете ти в прав текст казват, че са Литекс ( и не е за сефте-спомни си интервюто на Стоилас!), и че нямат нищо общо с ЦСКА, даже всичката ЕМЕКА от магазините в Ловеч няма да стигне, за да се позабърше посраното! Маркетингов трик...
Тежък удар, и то от приятелски огън. Даже няма кой да се обвини в случая.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 20:15

1982 написа:

На теб това ли ти е живота ? Знам и съм наясно, че няма да ти променя мнението, нито ще те провокирам да мислиш, но......не смяташ ли, че си влязъл в някакъв фиум ?
Спри да говориш в множествено число.
Ще ти дам пример: Ето, аз подкрепям този ЦСКА, смятам, че това е моя ЦСКА и след като изкупи активите на фалиралото търговско дружество, ще може да претендира и за автентичност/правоприемник.
Много е лесна твоята позция (в стил множествено число). Та.......дай да влезем в дуел (форумен) и ме направи тук и сега за смях, че съм фен на Литекс или каквото там искаш напиши. Но пиши за мен.
А, ако не успееш да опонираш - шът за напред и така.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 20:17

sin4ec написа:
k_oleto написа:... (ако е вярно и ако е действително). В една защита се цели да се убеди съда, с определена цел. В тоз "документ" може да пише и че Левски и Лудогорец имат общ собственик - например КОЙ ? Ако това хване декиш пред съда - значи е вярно и защитата е успешна.
В конкретния случай - не хвана, а и КАС каза за клуба какъв е и кой е.

Обаче......съвсем сериозно го пиша последното. Направо ми се гади от комплексари .........тука пълно.пффффф

Вярно е, и ГА го потвърди. И не е никаква защита, а зловещо насиране. Когато шефовете ти в прав текст казват, че са Литекс ( и не е за сефте-спомни си интервюто на Стоилас!), и че нямат нищо общо с ЦСКА, даже всичката ЕМЕКА от магазините в Ловеч няма да стигне, за да се позабърше посраното! Маркетингов трик...
Тежък удар, и то от приятелски огън. Даже няма кой да се обвини в случая.

Не е така пич.
Какви шефове ? В никакъв случай не си мисля, че Гриша Ганчев или някой от клуба е диктувал по телефона на адвокатите какво да пишат! Или ти мислиш, че е обратното ?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 05 юли 2017 20:19

icko65 написа:
1982 написа:

Че то това беше видимо още на сбирката на Армията..Джуджето обяви че тяхното любимо дружество..клуб е във фалит.Последваха ръкопляскания.Понечи после да прекръсти любимия им клуб на ФК Лупи...то не беше радост!Все едно че се освободихме наново.

[offtopic]........наемът на клубния автобус (собственост на "Химимпорт") е 80 хил. лева годишно, т. е. 6667 лева месечно. Може би наемът е нормален?.......
Верно ли е така бе Ицко? Ако е така и ваште са убавци :)[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 юли 2017 20:26

k_oleto написа:
Не е така пич.
Какви шефове ? В никакъв случай не си мисля, че Гриша Ганчев или някой от клуба е диктувал по телефона на адвокатите какво да пишат! Или ти мислиш, че е обратното ?

Естествено, че не е диктувал. Но концепцията е формулирана от него-няма как те на своя глава да го направят. Мина ми през главата след първия отказ на КАС, че може да прибегне до подобен ход, но смятайки го за умен човек не мислех, че ще поеме такъв огромен риск!
Рискът не се оправда.
Аз зачитам правото на всеки да си избира и подкрепя клуб. Ти си избрал този-няма лошо! За бг стандартите е добър, за шампион и ЕКТ не става на този етап. Но има време.
Единственият ми проблем е свързването на този клуб с ЦСКА. Съжалявам, но няма никаква връзка между двете. Твърди го и ТР, и УЕФА, и ЛК, а и шефовете ви. Факт. Срещу всичко това имаме твърденията на ГА, Дърпатов и чичо Митко( които се нуждаят от анализ и тълкование като библейски текст) . Как мислиш, дали звучи сериозно?
Но и за това има време.
Един ден може и да осигутите приемственост. Дотогава сте си Литекс!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 20:27

аз незнам какво е било видимо на сбирката, тъй като не бях.
Обаче знам, че тук все по-малко хора влизат (дори и в сайта - заради форума ) защото се позволва на всякакви да пишат всичко.
Ще дам пример: в последните три-четири дни, аз лично забелязах поне 4-ма (четирима) новорегистрирани да са най-активни в тази тема и то с цел спам и плюване. В резултат - тук почти никой цесекар вече не пише. Пък аз днес съм на кеф..........вероятно няма да пиша и аз в следващия месец - нито да влизам в сайта.
Това не означава, че няма да си подкрепям отбора, разбира се

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2017 20:28

k_oleto написа:Ще ти дам пример: Ето, аз подкрепям този ЦСКА, смятам, че това е моя ЦСКА и след като изкупи активите на фалиралото търговско дружество, ще може да претендира и за автентичност/правоприемник.
Много е лесна твоята позция (в стил множествено число). Та.......дай да влезем в дуел (форумен) и ме направи тук и сега за смях, че съм фен на Литекс или каквото там искаш напиши. Но пиши за мен.
А, ако не успееш да опонираш - шът за напред и така.

Теб вашите шефове сами те затапиха, аз няма какво да доказвам даже, макар че документи има 300, които да доказват това кои сте ..... само ще цитирам пак вашите:

ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ. В клубът са голяма част от предишните футболисти, същите мениджъри и е добре капитализиран, така че да може да изпълнява всякакви и всички свои законови задължения и отговорности. ЦСКА-София не трябва да се бърка с юридическото лице, което притежаваше футболния клуб, който се състезаваше преди под същото име и който влезе в процедура по администриране вследствие на несъстоятелност. ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”