Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
danko_sot написа:Някой може ли да ми докладва какво се случва с отбора в последната седмица понеже бях извън цивилизацията и не знам нищо?![]()
Гледам че Митьо са го натиснали Бойко. Тоя Емил димитров откъде изскочи?
Риверос взехме ли го ? Някви други нови трансфери?
vaskonti написа:danko_sot написа:Някой може ли да ми докладва какво се случва с отбора в последната седмица понеже бях извън цивилизацията и не знам нищо?![]()
Гледам че Митьо са го натиснали Бойко. Тоя Емил димитров откъде изскочи?
Риверос взехме ли го ? Някви други нови трансфери?
Няма трансфери - забраниха ни ги![]()
За сметка на това днес чакаме Гърнето като се наспи да изфъфли, че се оттегля, а в сряда УЖ ще има чудесни новини около собствеността на клуба
danko_sot написа:В случая много е добре това, че БФС спират картотеките ни, дори и да е спусната заповед от горе. Това е само за нааше добро, защото цели да изгони Титан, ако правилно тълкувам. Разберете хиляда пъти съм ви казвал това в момента не е ЦСКА. Докато Титан не се махнат ЦСКА ще страда.
vaskonti написа:danko_sot написа:В случая много е добре това, че БФС спират картотеките ни, дори и да е спусната заповед от горе. Това е само за нааше добро, защото цели да изгони Титан, ако правилно тълкувам. Разберете хиляда пъти съм ви казвал това в момента не е ЦСКА. Докато Титан не се махнат ЦСКА ще страда.
Да, ама сега, когато има реална алтернатива на Титан. А не първо да обърнем колата и после да търсим пътища...
vaskonti написа:Е ти сериозно ли смяташ, че за няма и ден е намерен нов собственик на Локо от нищото?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта