Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот danko_sot » 06 авг 2012 13:24

Някой може ли да ми докладва какво се случва с отбора в последната седмица понеже бях извън цивилизацията и не знам нищо? ;) :) Гледам че Митьо са го натиснали Бойко. Тоя Емил димитров откъде изскочи? :? Риверос взехме ли го ? Някви други нови трансфери?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2012 13:27

danko_sot написа:Някой може ли да ми докладва какво се случва с отбора в последната седмица понеже бях извън цивилизацията и не знам нищо? ;) :) Гледам че Митьо са го натиснали Бойко. Тоя Емил димитров откъде изскочи? :? Риверос взехме ли го ? Някви други нови трансфери?

Няма трансфери - забраниха ни ги :lol:
За сметка на това днес чакаме Гърнето като се наспи да изфъфли, че се оттегля, а в сряда УЖ ще има чудесни новини около собствеността на клуба :mrgreen:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 авг 2012 13:30

vaskonti написа:
danko_sot написа:Някой може ли да ми докладва какво се случва с отбора в последната седмица понеже бях извън цивилизацията и не знам нищо? ;) :) Гледам че Митьо са го натиснали Бойко. Тоя Емил димитров откъде изскочи? :? Риверос взехме ли го ? Някви други нови трансфери?

Няма трансфери - забраниха ни ги :lol:
За сметка на това днес чакаме Гърнето като се наспи да изфъфли, че се оттегля, а в сряда УЖ ще има чудесни новини около собствеността на клуба :mrgreen:

Аз това го прочетох, но въпроса е дали Гърнето наистина ще се оттегли или само фиктивно, както и предишните пъти твърдеше, че уж се оттегля и само ще дава пари, а всъщност продължаваше да мародерства в клуба ни. Дейба и Гърнето, дейба, дано го изхвърлят тоя път, щом и Бойко се е намесил нещата са сериодзни според мен.
А това че са ни забранили картотеки и трансфери явно е билоза добро, щом като е провокирало най-после Бойко да се намеси. Също както и отпадането от Мура донякъде имаше положителна страна за това, че усирли натиска върху Титан. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 авг 2012 13:52

"danko_sot"
Аз това го прочетох, но въпроса е дали Гърнето наистина ще се оттегли или само фиктивно, както и предишните пъти твърдеше, че уж се оттегля и само ще дава пари, а всъщност продължаваше да мародерства в клуба ни. Дейба и Гърнето, дейба, дано го изхвърлят тоя път, щом и Бойко се е намесил нещата са сериодзни според мен.
А това че са ни забранили картотеки и трансфери явно е билоза добро, щом като е провокирало най-после Бойко да се намеси. Също както и отпадането от Мура донякъде имаше положителна страна за това, че усирли натиска върху Титан. ;)
Това със забраната за картотеката дойде след новината,че ББ е говорил с Титан да се откажат от ЦСКА!И то там тази забрана дойде много изненадващо.С една дума не им е чиста работата на БФС.Титан са боклуци,но и БФС са същата стока и май с тази забрана обслужват нечий интереси.Но както и да е,с много трудна програма и отбор в който половината футболисти нямат картотека,ЦСКА пак ще се бори за титлата на България!А добрите новини за ЦСКА щели да ги кажат в сряда.Но дали ще има такива,не се знае.Но ние да се надяваме,все пак.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 авг 2012 13:58

В случая много е добре това, че БФС спират картотеките ни, дори и да е спусната заповед от горе. Това е само за нааше добро, защото цели да изгони Титан, ако правилно тълкувам. Разберете хиляда пъти съм ви казвал това в момента не е ЦСКА. Докато Титан не се махнат ЦСКА ще страда.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2012 14:01

danko_sot написа:В случая много е добре това, че БФС спират картотеките ни, дори и да е спусната заповед от горе. Това е само за нааше добро, защото цели да изгони Титан, ако правилно тълкувам. Разберете хиляда пъти съм ви казвал това в момента не е ЦСКА. Докато Титан не се махнат ЦСКА ще страда.

Да, ама сега, когато има реална алтернатива на Титан. А не първо да обърнем колата и после да търсим пътища...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 авг 2012 14:04

vaskonti написа:
danko_sot написа:В случая много е добре това, че БФС спират картотеките ни, дори и да е спусната заповед от горе. Това е само за нааше добро, защото цели да изгони Титан, ако правилно тълкувам. Разберете хиляда пъти съм ви казвал това в момента не е ЦСКА. Докато Титан не се махнат ЦСКА ще страда.

Да, ама сега, когато има реална алтернатива на Титан. А не първо да обърнем колата и после да търсим пътища...

Абе пич, преди Коко да се мане доброволно имаше ли реална алтернатива негова а??? Стига само сте говорили глупости! ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2012 14:05

Е ти сериозно ли смяташ, че за няма и ден е намерен нов собственик на Локо от нищото?
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 авг 2012 14:07

vaskonti написа:Е ти сериозно ли смяташ, че за няма и ден е намерен нов собственик на Локо от нищото?

Точно за една седмица им намериха нов собственик и трябва да ти кажа, че от това, което съм чел за Марешки, то Локото се уредиха с много стабилен собственик

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2012 14:15

Аз знам малко по-други неща за Марешки, но това не е важно.
Както и да е, аз съм убеден, че при ЦСКА нямаше как да се случи сценария на Локо. За различни цифри става въпрос, за милиони разлика.
Най-малкото Локо разполагат със стадиона си.
[/center]

Върни се в “ЦСКА”