Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот boabbb » 04 юли 2017 00:28

Аз ти казвам, че това, което мангала казва не е истина, или поне не е цялата истина :!: И е можел да си тръгне преди да стане играч на ЦСКА, и никак не е най-добрия футболист на отбора - защо да му вярвам за трошенето на краката :?: Още повече, че е печка ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 юли 2017 00:29

Това, какво някой е надраскал за Митко, далеч не ангажира лично мен и по принцип подобни общи изявления са с много малка тежест.
Бумал га яде кифтетата мълча, нали?
В цялото "интервю" има много бели петна. Нямам представа какви са били взаимоотношенията му с ръководството, но до момента, до който Бумал бе футболист на ЦСКА, той изпълняваше задълженията си съвестно, ... друго не ме интересува.

Колкото до сагата с Литекс, такава няма!
Литекс бе актив на ГГ и той има пълно право да го използва по предназначение. На който не му харесва, да вади джобове и да почва да издържа клуба!
Повтарям, Литекс (футболисти, служители школа, лиценз и т. н.) са АКТИВ! Толкоз от мен по въпроса.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юли 2017 00:30

boabbb написа:Аз ти казвам, че това, което мангала казва не е истина, или поне не е цялата истина :!: И е можел да си тръгне преди да стане играч на ЦСКА, и никак не е най-добрия футболист на отбора - защо да му вярвам за трошенето на краката :?: Още повече, че е печка ...

И какво, искаш да ми кажеш, че тоя френски сайт лъже ли ??? За какво им е да лъжат, те дори не знаят за нашите простотии тук .....

ГГ е мутра, преди години заплаши даже шефа на НАП с убийство, нищо чудно и да се е опитал да сплаши негрото, колко му е, така действат мутрите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 юли 2017 00:30

Като стана въпрос за договори, пак да попитам - кога Адидас сключи договор с Цска-София и за кои гарнитури, щото миналия месец показаха снимка с юноши на клуба(не от Ловеч) с други екипи.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 юли 2017 00:38

boabbb написа:Аз ти казвам, че това, което мангала казва не е истина, или поне не е цялата истина :!: И е можел да си тръгне преди да стане играч на ЦСКА, и никак не е най-добрия футболист на отбора - защо да му вярвам за трошенето на краката :?: Още повече, че е печка ...

Така е,съгласен съм и аз... :roll:
Смисъл според мене тва ''казаха ми че съм най добрия играч в отбора'' е измислица.Другото е вярно. :lol: Значи представи си следното:
Черния отишъл при Ганчев и му изтърсил,че ''нямал да играе,щот не му се играе в Б група''.......Ти представяш ли си що за черна наглост?При положение че имаш професионален договор и ти се плаща редовно заплата? :shock: Тва черните са ебати племето.Иначе другото,което е казал може и да е вярно.Все тая в общи линии.Мене главно ми направи впечатление горното.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

toto_1

Мнениеот toto_1 » 04 юли 2017 00:47

Ще ми е интересно в кой отбор ще отиде Бумал и какви ще са амбициите на този отбор.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юли 2017 00:56

На тия фланелки, общо взето, само цветът им беше сменен .... М-Тел, Адидас ..... абе, това си е баш Литекс, както писахте до КАС.

[rimg]http://cska.bg/images/additional/11_stanislav_manolev_0038_resize.JPG[/rimg] [rimg]http://www.novsport.com/content/pics/4046411.jpg[/rimg]

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 04 юли 2017 01:09

Само да питам с емблемата какво стана?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юли 2017 01:10

Какво да стане, "Червени Животни" ЕООД, плюещи Бербатов, внесоха жалба в съда, за да бавят процедурата ..... все пак нямат търпение да платят 8-те милиона и да вземат въпросната емблема.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 04 юли 2017 01:13

1982 написа:На тия фланелки, общо взето, само цветът им беше сменен .... М-Тел, Адидас ..... абе, това си е баш Литекс, както писахте до КАС.

[rimg]http://cska.bg/images/additional/11_stanislav_manolev_0038_resize.JPG[/rimg] [rimg]http://www.novsport.com/content/pics/4046411.jpg[/rimg]

Викаш, дизайна същия :mrgreen: То бива да си сляп и неразбиращ, ама чак пък толкова ! Колкото до Бумал, той беше Пеле и Марадона в едно. Как да не го заплашиш и жена му и децата му и първата му братовчедка, че такова футболно изкуство иска да се махне. Без него сме за никъде, доказано ! Логично е да бъде заплашван :mrgreen: Аз да питам: Това, че е написано във френската преса автоматично означава, че Бумал говори истината и не си измисля ли ? Ми това е съчинил, това са написали ! Адмирации за лапнишараните :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”