Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот dreben23 » 03 юли 2017 23:07

Teo написа:Активен съм когато има да кажа нещо съществено, но сега няма какво и за това не пиша, но не значи, че не ви чета тъпотиите хахахахахаха

Наздраве! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 03 юли 2017 23:07

1982 написа:https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/berbo-samo-beroe-me-pokani-nikoj-ot-cska-ne-me-e-tyrsil-439325

Май малко избързахте с плюенето, човекът е далеч от договор с когото и да е.

Tези думи на Бербатов могат да се тълкуват и в положителна светлина за ЦСКА-София. "Никой от ЦСКА не ме е търсил" и т.н. - това си бие на жива легитимация. Пропуснат шанс за защитата :lol:

toto_1

Мнениеот toto_1 » 03 юли 2017 23:07

Щом опря да приеме единствената покана от Берое ясно, че е приключил с активния футбол.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 юли 2017 23:08

Teo написа:
maxi1914 написа:
sleyd83 написа:За доказателство:
Потребители, разглеждащи този форум: 1982, Achtung_Juden, bezpanika, Just1948, KellyB, krumeto, paci_paci, petko.h.markov, Popokatepetal, redmadness48, sleyd83, Val3ncia, Yahoo [Bot], yavorescu и 24 госта

Ми верните фенове се покриха . Нещо Тео бараба дърпатката ? СРАМ И ПОЗОР нещо КАС не ви оттърва вече

Кой се е покрил е хахаха, на море съм и ви чета глупостите и се пукам от смях под чадъра с биричка и картофки хаххахаха!
@ Берба Манекена далече от парка на свободата!

Всичко ще си оправиме не се безпокойте за нас... тая година ще сме шампионо с такава лекота в която предишните 70 не сме били!

Тео, Бащицата, да се слави името Му, покани ли Бербатов на една бира поне, та ревете, че джиткал с Берое? И кой си ти точно да казваш на Бербатов къде да ходи и къде не?
Бербатов, колкото е направил за децата на България и лично за себе си като кариера, тия животни хиляда години да живея няма да му стигнат и на стотна постиженията. Жалко е поведението ви, Тео, жалко и низко!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 юли 2017 23:09

dreben23 написа:
Teo написа:Активен съм когато има да кажа нещо съществено, но сега няма какво и за това не пиша, но не значи, че не ви чета тъпотиите хахахахахаха

Наздраве! :)

Наздраве братле и 32-ра титла другата година!

toto_1

Мнениеот toto_1 » 03 юли 2017 23:09

Groucho написа:
1982 написа:https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/berbo-samo-beroe-me-pokani-nikoj-ot-cska-ne-me-e-tyrsil-439325

Tези думи на Бербатов могат да се тълкуват и в положителна светлина за ЦСКА-София. "Никой от ЦСКА не ме е търсил" и т.н. - това си бие на жива легитимация. Пропуснат шанс за защитата :lol:

Нали според вас го няма ЦСКА.Как да го потърсят? :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 юли 2017 23:11

vaskonti написа:
Teo написа:
maxi1914 написа:
sleyd83 написа:За доказателство:
Потребители, разглеждащи този форум: 1982, Achtung_Juden, bezpanika, Just1948, KellyB, krumeto, paci_paci, petko.h.markov, Popokatepetal, redmadness48, sleyd83, Val3ncia, Yahoo [Bot], yavorescu и 24 госта

Ми верните фенове се покриха . Нещо Тео бараба дърпатката ? СРАМ И ПОЗОР нещо КАС не ви оттърва вече

Кой се е покрил е хахаха, на море съм и ви чета глупостите и се пукам от смях под чадъра с биричка и картофки хаххахаха!
@ Берба Манекена далече от парка на свободата!

Всичко ще си оправиме не се безпокойте за нас... тая година ще сме шампионо с такава лекота в която предишните 70 не сме били!

Тео, Бащицата, да се слави името Му, покани ли Бербатов на една бира поне, та ревете, че джиткал с Берое? И кой си ти точно да казваш на Бербатов къде да ходи и къде не?
Бербатов, колкото е направил за децата на България и лично за себе си като кариера, тия животни хиляда години да живея няма да му стигнат и на стотна постиженията. Жалко е поведението ви, Тео, жалко и низко!

За всички направи добро, но за отборс които го прати в големия футбол нищо! Бербатов е мека китка като човек, язък, че ги имаше тив футболни качества, ама то без характер не става!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 03 юли 2017 23:14

Teo написа:
maxi1914 написа:

А на Бумал тъпотията четеш ли ? Твоето съществено го видяхме ЕК на 10000 % . Най-същественото до сега от теб е , че пиеш бира с картофи .

На Бумал му е казано какво да каже, това не са негови думи, а сложени!

Ти да видиш . И ако не ги каже какво ще му строшат краката ли ? Като си заял л......та поне кажи от кога му е наредено ?
И същия ли каза на американските адвокати да се отрекат от ЦСКА пред КАС ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 юли 2017 23:17

Лека нощ... казах каквото ми е на душата, утре пам може се включа, ако има да се казва нещо...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 юли 2017 23:25

Groucho написа:

Било, каквото било, Животните, Дърпатов и сие го оплюха вече, няма връщане назад.

Хубаво интервю и на Бумал във Франция, показващо, че начините, с които Литекс стана шампион в края на 90-те, още са живи. Ганчев града може и да мени, но нрава си не, мутрата и престъпник цял живот ще си е мутра и престъпник.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”