Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Мнениеот turbogena » 23 окт 2011 21:08

Почти сигурно за мен ,Радуканов е новият национален селекционер ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 окт 2011 21:33

turbogena написа:Почти сигурно за мен ,Радуканов е новият национален селекционер ;)

Утре Лубо като падне от Лудогорец и няма да си толкова сигурен... :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 окт 2011 21:35

Който си е мислил, че Радуканов ще остане в ЦСКА след събитията и коментарите, които се случиха и изрекоха през последните две седмици значи или не живее в България и не познава нашата действителност, или е адски наивен..;) Естествено че го очаквах това.., само като им видях физиономиите на Борисов и Иванов при изказването, че ще гласуват доверие на Радуканов и ни предстоят много успехи, ми стана ясно, че Милен е пътник при първата грешна стъпка от там насетне :) .Признавам че не го харесвам като треньор и продължавам да съм убеден, че нямаше да ни направи шампиони, но смятам че трябваше да му се даде шанс поне до края на полусезона и след това да го съдим!За управлението на "титаните" е излишно да се казва колко е смешно на фона на името ЦСКА!За мен голямата трагедия е умишлено изоставената ни ДЮШ, липсата на база, нито един читав терен за игра и работата на парче :idea: С тази стратегия вървим стремглаво надолу и нищо хубаво не ни очаква!Скоро треньорския пост ще бъде най-малкия ни проблем..:|

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 23 окт 2011 22:14

Точно по това време, такава смяна може да се окаже фатална. Сега имаме мач с Левски и не искам да го губим... Надявам се всичко да е за добро и да вземем мача с Левски.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 23 окт 2011 23:12

Ако загубиме или направиме хикс със Левски в петък ще последват измъчена победа с 1:0 над Ботев Враца, равен с Миньор и загуби от Литекс и Лудогорец, а през зимната пауза Д. Пенев го махат и идва някой чужденец-анонимник...

АКО (казвам ако) се издъниме срещу Левски в петък всеки друг развой на събитията различен от този който съм посочил горе ще е лудост.
Затова на 28.10 нека напълниме сектор "Г" и части от "А" и "В" и да помогнеме на момчетата да победят!

САМО ЦСКА!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 24 окт 2011 00:16

Момчета всичко е ясно, Милен е отказал на Титан да играе тото и да падне от левски и нормално те го махат, не очаквайте победа в петък, просто това няма как да стане с това ръководство.Димитър Пенев е в ЦСКА до зимата, след това Тромбета или някой друг анонимник ще дойде ще разбие още повече нещата и към края на сезона ще бъдем с друг треньор и така ........ цялата тази схема ще се повтаря и повтаря .
БГ футбола отдавна умря, от днес спирам да ходя по мачове, просто не мога да бъда лъган по най долен начин .
ЦСКА за мен е всичко, но не този ЦСКА на Титан !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 24 окт 2011 00:18

Joni_ написа:Момчета всичко е ясно, Милен е отказал на Титан да играе тото и да падне от левски и нормално те го махат, не очаквайте победа в петък, просто това няма как да стане с това ръководство.Димитър Пенев е в ЦСКА до зимата, след това Тромбета или някой друг анонимник ще дойде ще разбие още повече нещата и към края на сезона ще бъдем с друг треньор и така ........ цялата тази схема ще се повтаря и повтаря .
БГ футбола отдавна умря, от днес спирам да ходя по мачове, просто не мога да бъда лъган по най долен начин .

Ела в петък, пък след това ако паднем спри да ходиш по мачове, както ще направя и аз докато не се сменят собствениците, но само при положение, че паднем! В което се съмнявам, според мен победата ни в сигурна... :)
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 24 окт 2011 00:20

ЦСКА-р написа:
Joni_ написа:Момчета всичко е ясно, Милен е отказал на Титан да играе тото и да падне от левски и нормално те го махат, не очаквайте победа в петък, просто това няма как да стане с това ръководство.Димитър Пенев е в ЦСКА до зимата, след това Тромбета или някой друг анонимник ще дойде ще разбие още повече нещата и към края на сезона ще бъдем с друг треньор и така ........ цялата тази схема ще се повтаря и повтаря .

Ела в петък, пък след това ако паднем спри да ходиш по мачове, както ще направя и аз докато не се сменят собствениците, но само при положение, че паднем! В което се съмнявам, според мен победата ни в сигурна... :)

Приятелю този мач не съм го изпускал от близо 20 години, но всяко нещо си има 1ви път, мача вече е изигран и е ясен, не случайно Милен напуска точно преди него.За жалост не е изигран в наша полза(както през пролетта) и просто съм погнусен от всичко това .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 24 окт 2011 00:52

В петък съм на мача ,и дано не ме откажат да ходя повече в ерата титан-то небяха цимбици,разделение в сектора,сега сме обединени проблеми няма иииии...има проблеми... В петък ще се даде присъдата на титан...Ерата НА ЦСКА на титаните или ще продължава или ще се приключи... Това е ...КАЗАХ
За мен ЦСКА е много повече от титан ,ГАГАРИН , кумчо вълчо и който и да е...
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 24 окт 2011 03:12

Ако не друго то при титаните с/у левски играеме успешно и очаквам победа петък. само любо когато изпусна титлата се изложихме. но генерално слагането на чичо митко е грешка. но е много хитро. надали някой фен на ЦСКА ще се надигне с/у чичо митко или ще тръгне да го бойкотира. така ще тушират каквото и да е напрежение спрямо отбора и отново те ще си оберат негативите както са си свикнали и накрая ще направят това което си искат. а най-вероятно то ще бъде въпросния италиянец или някой друг анонимник. много ме яд че не назначиха стойчо младенов. ама не за 1 сезон както до сега става с всички треньори по време на тяхната власт. а да му се даде цялата власт и да се искат резултати сериозни на 2рата или 3тата година. да му се даде време да направи отбор които да бъде хегемон няколко сезона. но просто след този ход ми стана ясно че те не искат този отбор да успее и с тия декларациики в сайтчето което ни се води официялно няма да го бъде. там се говори с за хегемон за европейски гранд ... пълни измишльотини. миналата седмица написаха че застават напълно зад радуканов и го подгрепят след което написах във форума че доста смешна ще изглежда тази декларациика петък вечерта като уволнят милен ... как да приеме сериозно сегашните писания? как да ги приеме тях сериозно след като си сменят мнението на 2 седмици? по лоши са дори от перуката. докато тия са шефове ще видиме титла и ШЛ през крив макарон. най много 1 титличка да вземеме на 7-8 години. за това ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”