Joni_ написа:vaskonti написа:Това, че го харесваме не значи, че не трябва да коментираме грешките, които прави. Освен ако не смятате, че е безгрешен?
Е нормално е да коментираме грешките му, все пак той има още много какво да учи, но хубавото е ,че има желание и нещата се получават.Аз лично не харесвам в него това ,че не прави смените на време.Примерно с Калиакра останахме 10 човека и след 60 мин Зику не можеше да се движи и реално бяхме 9 и вместо да го смени и да пусне някой който ще се движи и пресира съперника той го остави до 85 мин .
Да, но проблемът е, че той не се учи от грешките си и повтаря конкретно тази на практика във всеки мач. Колкото и да го харесвам като цяло, точно това нещо много ме дразни. Въобще по принцип слабото му място са както смените, така и титулярния състав, с който почва всеки мач. Вчера си беше луд късмет, че Адемар и Трифонов бяха в състава, та след изгонването на бразилеца Румен зае неговото място и не се налагаше да се прави излишна смяна. Но поне за мен те двамата нямат място заедно на терена. Особено пък и когато Нелсън играе! Така десният ни фланг остава само на Бандата, което очевидно е голяма грешка! Какво пък да кажем за непрекъснатото включване на Йовчев в разширения състав, а Карачанаков го няма въобще? Може и да има нещо, което ние не знам по тоя случай, но така или иначе по тоя въпрос феновете май са единодушни кой заслужава да е в състава.