Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот vaskonti » 22 авг 2011 19:14

Joni_ написа:
vaskonti написа:Това, че го харесваме не значи, че не трябва да коментираме грешките, които прави. Освен ако не смятате, че е безгрешен?

Е нормално е да коментираме грешките му, все пак той има още много какво да учи, но хубавото е ,че има желание и нещата се получават.Аз лично не харесвам в него това ,че не прави смените на време.Примерно с Калиакра останахме 10 човека и след 60 мин Зику не можеше да се движи и реално бяхме 9 и вместо да го смени и да пусне някой който ще се движи и пресира съперника той го остави до 85 мин .

Да, но проблемът е, че той не се учи от грешките си и повтаря конкретно тази на практика във всеки мач. Колкото и да го харесвам като цяло, точно това нещо много ме дразни. Въобще по принцип слабото му място са както смените, така и титулярния състав, с който почва всеки мач. Вчера си беше луд късмет, че Адемар и Трифонов бяха в състава, та след изгонването на бразилеца Румен зае неговото място и не се налагаше да се прави излишна смяна. Но поне за мен те двамата нямат място заедно на терена. Особено пък и когато Нелсън играе! Така десният ни фланг остава само на Бандата, което очевидно е голяма грешка! Какво пък да кажем за непрекъснатото включване на Йовчев в разширения състав, а Карачанаков го няма въобще? Може и да има нещо, което ние не знам по тоя случай, но така или иначе по тоя въпрос феновете май са единодушни кой заслужава да е в състава.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 22 авг 2011 19:37

Всичко което казваш е така, в това няма спор.
И аз не мога да разбера какво прави това недоразумение Йовчев в състава ? Ма то като се замисля всичко които в момента са в първия отбор и са от школата са така, ясно е, че са връзкари и се надявам час по скоро да се махнат от Армията !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 22 авг 2011 21:34

Гонзю, както и Милен, понеже са треньори от мегакласа, по примера на Моуриньо взеха, че се извиниха един след друг на "останалия свят".

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 23 авг 2011 01:06

Спрете се с това "СЪР" бе хора :)
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 23 авг 2011 05:47

Joni_ написа:Спрете се с това "СЪР" бе хора :)

Хахахахаххах,това си стана някакво нарицателно :lol:
Сега гледам някакъв пуснал тема:Сър Стефан Генов :lol:
Тц,тц,тц тая жега не прощава на някой хора....... :lol:
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

ultracska92
Контакти:

Мнениеот ultracska92 » 23 авг 2011 23:00

Нека да залага на Слави Костов и Карачанаков,те са бъдещите Бербатов и М.Петров!
ЦСКА!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 24 авг 2011 12:22

ultracska92 написа:Нека да залага на Слави Костов и Карачанаков,те са бъдещите Бербатов и М.Петров!

нека, ама в А група, а в ЛЕ да пуска Зику и Нелсън, докато орлетата се развият достатъчно! много е важно за тяхното развитие точно да влезнем в групите на ЛЕ, за да има достатъчно мачове и за тях и за по-опитните.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 авг 2011 15:15

Не бъркайте Милен с чичо Митко. Всички знаем, че Пената е на светлинни години пред всички действащи треньори в А група. Ако беше той, още на полувремето в Клуж щеше да смени Зику с Костов.
Радуканов обаче още няма нито този усет, нито тези "топки" да заложи на младите. Не можем да му се сърдим, има още много какво да учи. Но поне стабилизира отбора и изглежда, че всички (имам предвид играчите) са зад него в този момент. Сега това е най-важно, трябва да сме обединени в името на изграждането на силен отбор и евентуален пробив догодина в ШЛ.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Радуканов какви ги вършиш???

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 25 авг 2011 22:41

До кога хора който нямат уцелен човек ще изпълняват всички статични в ЦСКА?До кога халфовете ни ще са на 20 метра един от друг и на 50 метра от нападателите?До кога външните ни халфове няма да помагат в защита?До кога същите ще се пребират да искат топката в центъра на терена и по този начин ще "водят" минимум един защитник със себе си?Кога ще има този отбор идея за какво е на терена?Кога ще имаме облик?До кога ще се допуска малодушие в този отбор?И най-лошото....къде остана сърцето на този отбор?25 000 останаха излъгани...жалко.

п.с:Пиша това с ясното съзнание,че 90% от феновете на ЦСКА няма да са сългасни с мен,но нека преди да ми се "нахвърлят" изтеглят и двата мача със Стяуа,да ги изгледат,да прочетат отново коментара ми и ако някъде греша...изцяло съм ваш.
САМО ЦСКА!!!
Изображение

motg
Контакти:

Re: Радуканов какви ги вършиш???

Мнениеот motg » 26 авг 2011 00:44

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:До кога хора който нямат уцелен човек ще изпълняват всички статични в ЦСКА?До кога халфовете ни ще са на 20 метра един от друг и на 50 метра от нападателите?До кога външните ни халфове няма да помагат в защита?До кога същите ще се пребират да искат топката в центъра на терена и по този начин ще "водят" минимум един защитник със себе си?Кога ще има този отбор идея за какво е на терена?Кога ще имаме облик?До кога ще се допуска малодушие в този отбор?И най-лошото....къде остана сърцето на този отбор?25 000 останаха излъгани...жалко.

п.с:Пиша това с ясното съзнание,че 90% от феновете на ЦСКА няма да са сългасни с мен,но нека преди да ми се "нахвърлят" изтеглят и двата мача със Стяуа,да ги изгледат,да прочетат отново коментара ми и ако някъде греша...изцяло съм ваш.
САМО ЦСКА!!!

За жалост, никъде не бъркаш, но голяма част от отговорите на твоите въпроси се крият в качествата на отделните ни футболисти, а те горките със всеки сезон са все по-слаби :(

Върни се в “ЦСКА”