Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Re: ЦСКА урежда Мораес с Български паспорт

Мнениеот emi_cska » 08 фев 2012 01:17

Beck's написа:Това ако е истина е супер! Това е футболист с огромен потенциал и не случайно си го казаха и в Италия, след година може да струва 10 милиона !
Какъв е проблема, че се пренасели нашата държава? Ама всеки иска да вземе зелена карта и да избяга, а се притесняваме на кой даваме гражданство!
Аре стига глупости, какъв е проблема на някой с Мораес, ще му изяде хляба ли , ще му е по тясно в София ли , ще му пречи на гледката ли ?

Пълни простотии говорите!

+1 над 100% съм съгласна с твоето мнение
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 08 фев 2012 08:12

Лично аз искам национален отбор без натурализирани чужденци в него .Изображение
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Мнениеот шивача » 09 фев 2012 12:23

Нападателят на ЦСКА Жуниор Мораеш несъмненено е сред най-класните чужденци в "А" група. 24-годишният бразилец пропусна повечето мачове от есенния дял на шампионата, но когато най-после беше картотекиран, бързо демонстрира класата си. От него се очаква да е лидерът на "червените" по пътя към титлата и Мораеш осъзнава голямата отговорност. Наскоро се заговори, че по настояване на Любослав Пенев голаджията ще се сдобие с български паспорт, за да може да играе за националния отбор. Ето и какво заяви по темата самият Мораеш след вчерашната контрола между ЦСКА и Динамо (Букурещ).

"Вярно е, че има вариант да взема българско гражданство. Не съм много запознат с процедурата и с всички стъпки, които трябва да се следват, но съм съгласен да играя за България", каза нападателят пред румънски журналисти.

"Радвам се, че съм в ЦСКА и мисля само за това как да се представям по-добре с всеки следващ мач. Често ме питат бих ли се върнал в Румъния. Вашата страна ми липсва и създадох доста приятелства там, но сега съм в ЦСКА - отбор, който по нищо не отстъпва на Стяуа. Уважавам "стелистите", но слуховете за трансфер вече ми омръзнаха. В България се чувствам отлично. Естествено, надявам се след време да премина в клуб от Западна Европа", заяви Мораеш, който отдавна е трансферна цел на боса на Стяуа Джиджи Бекали.

Бившият футболист на Металург (Донецк) похвали Динамо (Букурещ), като каза, че сега отборът е по-силен, отколкото по времето, когато той се подвизаваше в румънското първенство. Според него именно "червените кучета" са фаворит за титлата този сезон.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 фев 2012 17:23

rocknrolla написа:Лично аз искам национален отбор без натурализирани чужденци в него .

Това животно е изчезнал вид вече. ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 фев 2012 17:28

гражданин от село написа:
rocknrolla написа:Лично аз искам национален отбор без натурализирани чужденци в него .

Не е!
Бразилия... :o

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 09 фев 2012 17:40

blue avalanche написа:
гражданин от село написа:

Не е!
Бразилия... :o

Бразилия и още няколко от по-силните футболни страни... не виждам проблем, няма да пречи на национала, само ще помогне.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 фев 2012 20:15

Като почнете да водите тия безсмислени спорове... Мораес не може да играе з анационалния в близките 4 години и половина и то при положение, че остане да играе в България
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 фев 2012 21:25

pomiqrat написа:Като почнете да водите тия безсмислени спорове... Мораес не може да играе з анационалния в близките 4 години и половина и то при положение, че остане да играе в България

Мораеш (така му е името), може и 10 години да играе в България, но ако е играл дори 1 официален мач, за някой от националните отбори на Бразилия-просто забравете!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 фев 2012 21:37

Кашчей написа:
pomiqrat написа:Като почнете да водите тия безсмислени спорове... Мораес не може да играе з анационалния в близките 4 години и половина и то при положение, че остане да играе в България

Мораеш (така му е името), може и 10 години да играе в България, но ако е играл дори 1 официален мач, за някой от националните отбори на Бразилия-просто забравете!

Това е мит. Райън Гигс има мачове за юношите на Англия, хърватинът Иван Ракитич има мачове за младежите до 19г на Швейцария, както и за младежите до 19 на Хърватия. А сега си е национал на мъжете на Хърватия.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 фев 2012 21:39

vaskonti написа:
Кашчей написа:

Това е мит. Райън Гигс има мачове за юношите на Англия, хърватинът Иван Ракитич има мачове за младежите до 19г на Швейцария, както и за младежите до 19 на Хърватия. А сега си е национал на мъжете на Хърватия.

само за мъжете важи това правило, иначе за юношите може да е играл другаде
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”