Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
PFK_Levski написа:Попкорн ........ нещо да имаш да ми кажеш специално на мен ??????????
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
PFK_Levski написа:Попкорн ........ нещо да имаш да ми кажеш специално на мен ??????????
Asterix написа:Доживях да ви видя и вас как ревете от съдиятаАз през 2рото полувреме преброих общо 3 наши фала , които бихме само
![]()
Да обобщим тогава : Локо Пд ( резерви ) 4 : 1 Цска ( резерви )
Както на вас така и на нас липсваха 5 основни играчи . Стига с този рев , ваши фенове си го казаха , че се представихте слабо.
Делукс пей ми пей ми мила моя разтипюшо
delqnski47 написа:Asterix написа:Доживях да ви видя и вас как ревете от съдиятаАз през 2рото полувреме преброих общо 3 наши фала , които бихме само
![]()
Да обобщим тогава : Локо Пд ( резерви ) 4 : 1 Цска ( резерви )
Както на вас така и на нас липсваха 5 основни играчи . Стига с този рев , ваши фенове си го казаха , че се представихте слабо.
Делукс пей ми пей ми мила моя разтипюшо
Делев,Платини,Нелсън и Янчев изобщо не играха!Бандаловски,Попов и Маркиньос бяха пуснати,когато резултата беше 3(или4) на 1,а не в началото и то не с цел да се обръща резултата!Не знам за кви фалове ваши бълнуваш,ама вие имахте ДВА нередовни гола!
Приключвам,защото си мисля че е достатъчно!
deepblue1963 написа:Тамън,пък,Славия да вземат да бият в сряда...Малий-й-й-й...В каква графа ще впишем мача в Пловдив тогава?В каква графа ще "впишем" БГ Моу?Направо не ми се мисли,какво ще става в този форум!Тц,тц,тц...
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55 и 10 госта