Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 22 май 2011 17:14

Локомотив Пловдив
57
69%
равен
6
7%
ЦСКА
20
24%

Общо гласове: 83

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Мнениеот Red_Girl » 22 май 2011 00:21

Отхвърля се . :mrgreen: :mrgreen: Тряя съм ви контра .
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 22 май 2011 00:33

Попкорн ........ нещо да имаш да ми кажеш специално на мен ??????????

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 май 2011 00:35

PFK_Levski написа:Попкорн ........ нещо да имаш да ми кажеш специално на мен ??????????

На езика ми е, но ще замълча.. :mrgreen:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 май 2011 00:37

PFK_Levski написа:Попкорн ........ нещо да имаш да ми кажеш специално на мен ??????????

по-назаде съм си казал мнението!Прочети го!
Последна промяна от POPCORN на 22 май 2011 00:42, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Reckless

Мнениеот Reckless » 22 май 2011 01:18

ЦСКА хитро си играят картите и на финала за купата ще цакат !
Радуканов се оказа много добър треньор и според мен червените ще се представят изключително добре в ЛЕ.
Мачът им с Локо Пловдив беше абсолютно без значение, но пък от огромно значение за Локото, така че логичен резултат.
"Успокой малко, за да триумфираш накрая" :lol:

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 22 май 2011 02:13

Доживях да ви видя и вас как ревете от съдията :shock: Аз през 2рото полувреме преброих общо 3 наши фала , които бихме само :shock:

Да обобщим тогава : Локо Пд ( резерви ) 4 : 1 Цска ( резерви )

Както на вас така и на нас липсваха 5 основни играчи . Стига с този рев , ваши фенове си го казаха , че се представихте слабо.

Делукс пей ми пей ми мила моя разтипюшо :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 май 2011 02:28

Asterix написа:Доживях да ви видя и вас как ревете от съдията :shock: Аз през 2рото полувреме преброих общо 3 наши фала , които бихме само :shock:

Както на вас така и на нас липсваха 5 основни играчи . Стига с този рев , ваши фенове си го казаха , че се представихте слабо.

Делев,Платини,Нелсън и Янчев изобщо не играха!Бандаловски,Попов и Маркиньос бяха пуснати,когато резултата беше 3(или4) на 1,а не в началото и то не с цел да се обръща резултата!Не знам за кви фалове ваши бълнуваш,ама вие имахте ДВА нередовни гола!
Приключвам,защото си мисля че е достатъчно!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 22 май 2011 04:06

delqnski47 написа:
Asterix написа:Доживях да ви видя и вас как ревете от съдията :shock: Аз през 2рото полувреме преброих общо 3 наши фала , които бихме само :shock:

Делев,Платини,Нелсън и Янчев изобщо не играха!Бандаловски,Попов и Маркиньос бяха пуснати,когато резултата беше 3(или4) на 1,а не в началото и то не с цел да се обръща резултата!Не знам за кви фалове ваши бълнуваш,ама вие имахте ДВА нередовни гола!
Приключвам,защото си мисля че е достатъчно!

Карвалъо , Самир , Юнес , Георгиев + Раймонди , който игра но още не е възстановен 8-) Да , 2рото полувреме имахме 3 фала бити :!: Гола ни срещу вас в София го изкарахте нередовен макар , че не бяхме съгласни . Сега вие ревете за същото . Балансиране се вика това , 1 път срещу нас и 1 път срещу вас . Така че няма да ревете за това нещо. Спирам да пиша вече + успех срещу Славия на 25ти.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 22 май 2011 08:28

deepblue1963 написа:Тамън,пък,Славия да вземат да бият в сряда...Малий-й-й-й...В каква графа ще впишем мача в Пловдив тогава?В каква графа ще "впишем" БГ Моу?Направо не ми се мисли,какво ще става в този форум!Тц,тц,тц... :twisted:

Това е в сферата на фантастиката.Славия ще отнесат най-малко четворка.Не виждам как могат да изненадат ЦСКА със селекция от бракувани левскари.Единствено Жуниор се различава,но и той се губи тази година.Не ми се помисля Славия да играе в Европа,защото ги виждам отпаднали още първия мач заедно с Литекс.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 22 май 2011 09:57

Локото заслужено победиха, няма какво да ревем, мачат беше без абсолютно никакво значение за нас, въпреки че пак исках да победим, унижиха ни, голяма работа, ние миналата година ги унижихме тройно повече с 0:5 на Лаута. Всеки отбор има слаби мачове, на мен ми е достатъчно, че ще вземем купата и че победихме Левски насред герена. Още от първия полусезон се знаеше, че няма да се борим за титлата, личи си, че Радуканов е треньор за цели, изпълни си целта за 3то място, сега ще вземе купата, бъдете сигурни. Просто може би е казал на играчите да не се напрагят много преди финала за купата, личеше си че мислим за финала :).

Честита победа Локо, историческа ще да бъде тя?
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Върни се в “ЦСКА”