Черноморец Б-ЦСКА (05.03.11)18ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Черноморец Б-ЦСКА (05.03.11)18ч

Мнениеот delqnski47 » 06 мар 2011 14:13

CSKAEOTBORA написа:
delqnski47 написа:
THE G.A.M.E написа:Както и предполагах ...
Успеха на ЦСКА срещу Левски ще им подейства като допинг !
Според мен, имате реален шанс за титлата !
Аргументите ви, не са толкова цифрови, колкото игрови ... ;)

Сега за никви титли и купи не мислим,а как ще си бием Видима Ракоски!

Все пак е хубаво да има за какво да играеш. Момчетата трябва да си повярват, че могат да спечелят и титлата, ще играят още по нахъсано и по-добре. Вижда се, че в този отбор има потенциал.

Хубаво е в момента всички мисли да са насочени към ВИДИМА РАКОВСКИ!Не чу ли какво каза Милен след мача с Черноморец ''Сега мечтата ми е да бием следващия кръг''!!
Нека да мислим последователно и както си му е реда,а пък другото ще си дойде на мястото!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 06 мар 2011 15:32

Здравейте някои може ли да даде линбк за торент за мача на ЦСКА, в чужбина съм и нямаше как да го гледам
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
bat boiko
Контакти:

Мнениеот bat boiko » 06 мар 2011 18:36

PFC Litex написа:
pesho_1913 написа:Абсолютно заслужена победа за ЦСКА. А искам да попитам, какво пишеше на трансперантите където би трябвало да стои агитката на Черноморец? :?

Нещо от типа да не убиват футбола в Бургас, като визират цените на входните билети.

Нищо общо намат с билетите, а по-скоро са за отношението на полицията към феновете. Такива бяха и ще бъдат издигнати и по други стадиони днес и утре.

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 06 мар 2011 18:50

sostenere написа:Българите сме много зле, убеждавам се всеки изминат ден, час, минута... Нищо особено не е като някой напише, че защитата на Черноморец определено се държеше по изключително странен начин, същото се отнася и за защитата на Левски, в този мач миналата седмица Гаджев и Йовов изиграха основна роля, а от мястото от сектор В, където гледах мача ми беше много интересно какво точно си говореше Гаджев и с успокоителни жестове им показваше на играчите на ЦСКА след автогола им, при който в тях остана съмнение, че топката не е преминала голлинията... вместо да бърза към центъра като Гарра той ги успокоява...
ПС Аз също не вярвах допреди няколко години, че не може да се нагласи мач Левски-ЦСКА, но след като дори контролата ни с Естония се разигра такъв театър просто всичко е излишно .
Замисляте ли се защо шефовете на клубовете слагат такива цени на билетите ? Мислите ли, че го правят да печелят някакви 20 хил лева повече ? Не, просто за тях е по-добре по-малко хора да са на стадиона, защото е по-лесно да излъжеш една шепа хора, отколкото пълен стадион...

Мхм. И сега има нещо странно, ама не в Черноморец Б - ЦСКА, а в Локо С - Левски. Имам чувството, че нарочно си вкараха автогол и се правят на луди. Ти как мислиш???

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 06 мар 2011 18:55

Parmalat написа:Ся като се замисля ако бяхме играли с черните или белите екипи ЦСКА нямаше да ни бие.Като видяха ,че сме със сините екипи се амбицираха четворно повече.

Тва кърти :) :) :) Браво на автора :) Иначе честита победа!
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 06 мар 2011 20:56

ЦСКА победи и разби Черноморец вече сме на 3-то място !!

Потребителски аватар
plamen_15_93
Контакти:

Мнениеот plamen_15_93 » 06 мар 2011 22:49

Много добър мач и прекрасна игра,специално ходих от Русе до Бургас да го гледам.Впечатлен съм от самочувствието с което разиграваха и изнасяха топката и второто полувреме имаше 1 атака подаване с пета двойни подавания,но все пак трябва да сме реалисти и да не се превъзнасят много а да мислят за мача с Видима и да излязат с максимална концентрация

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 мар 2011 12:45

Нямах възможността да гледам мача, затова много ме е яд сега. Хубаво е, че не са се възгордели играчите ни след победата на Герена. Изненадан съм от слабото представяне на "акулите". Важното е, че вече сме в тройката. С такова представяне може да завършим и втори, но по-важно е да хвърлим усилия за Купата, където сега шансовете ни ми изглеждат добри. Много се радвам за възраждането на Платини и за завръщането на Бадема. Нека все така да продължават нашите. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 07 мар 2011 16:59

Не очаквах толкова лесна и голяма победа. Миналия полусезон Черноморец играеше супер затворено и трудно получаваше голове. Явно след промените отбора не е същия, но и ЦСКА не е! Радвам се, че защитата ни се справи добре в още един мач и освен едно положение не даде на нападателите в синьо да стрелят към Караджов. Тандемът Делев и Платини става неудържим и се надявам на още много голове. Самия бразилец направо ме изумява, все едно не е същия играч, който се спъваше в топката. Дано задържим този подем да края на първенството, но за титлата нещата са почти безнадежни. Купата на България ще е един добър завършек на този сезон.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 мар 2011 18:59

Сега само се чудя къде са всички онези "разбирачи", които след първите 2 кръга през есента се бъзикаха, че ще сме последни и че ще изпадаме. Чудя се и къде са онези, които очакваха да започнем с 2 загуби втория полусезон. Интересно как изведнъж замлъкнаха. :twisted:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”