БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

veseo
Контакти:

Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Мнениеот veseo » 26 окт 2010 11:16

Помогна ли държавата на Ботев да се отърве от сельо - не, чака 11 години преди да стигнем абсолютното дъно. Айде, и на вас след 9 години ако ви помогнат, всичко ще е честно :)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: изявление на ЧЕРВЕНИТЕ СЪРЦА

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 окт 2010 22:21

POPCORN написа:
Gonzi_407 написа:Алоо тази държава която се грижеше за вас е няма от 20 години!!!!
Събирате 20 милки и купувате отбора щом сте такива управленци

гледай си отбора па ти бе..какво на всяка маднжа меродия..никой от феновете на ЦСКА в момента не му пука за твойте смешно мнение!Само дразниш хората, така и така са нервни им е кофти!

1. Миналата година при нас беше същото, ама вие бяхте много активни в синия форум, нали, Васко? :roll: Откъде накъде сега казваш кой да се маха?
2. Онзи ден по време на мача с Литекс май бяхте пак много активни в същия този форум на Левски?: Или бъркам нещо? Тогава модовете казаха, че това било свободен форум, и всеки може да пише където иска! С какво вашия форум е по-различен от нашия? Защо ние сега да не си пишем тук? Откъде накъде сега казваш кой да се маха?

П.П. Това далеч не е адресирано само към теб, а към всички онези фенове на ЦСКА, които редовно пребивават в нашия форум! Не очаквайте друго от нас! :idea: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Сектор Г остава празен срещу Берое

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 окт 2010 22:42

След поредицата нагли посегателства срещу свободата на Сектор Г от страна на слугите на „Титан” , днес представители на всички фракции и централният фенклуб решиха да спрат да плащат на собствениците на ЕАД-то и в знак на протест да оставят сектора зад северната врата на Националния стадион празен. Бойкотът срещу мутренските методи, погазващи конституционните ни права, ще започне тази събота на мача с Берое. Събираме се в 14.00 при езерото „Ариана”.

Всеки, който обича ЦСКА и не приема любимият клуб да е заложник на арогантни „добре облечени бизнесмени”, отказващи да се съобразяват с правилата на новия век, е добре дошъл. Нека заедно изчистим боклука, нека заедно освободим ЦСКА!
Подписано от:14, Централен Фенклуб, Torcida Plovdiv, Lulin Boys, USF, Горди

Тази тема само физически я пускам аз, иначе един приятел ме помоли да го свърша вместо него. Не ме псувайте, че съм "говедо", ако може, или поне не много :lol: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Сектор Г остава празен срещу Берое

Мнениеот PFCB » 27 окт 2010 22:49

Май ще бъдат по-малко от нас :?

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 27 окт 2010 22:54

Подкрепям.Евала пич,че не си блудно синьо човече,а вникваш в нашите проблеми по твой си начин допринасяш за нашата идея.
Мисля че знам и кой те е помолил да я пуснеш тая тема

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Сектор "Г" остава празен срещу Берое(и не само)

Мнениеот cska_90 » 27 окт 2010 23:13

След поредицата нагли посегателства срещу свободата на Сектор Г от страна на слугите на „Титан” , днес представители на всички фракции и централният фенклуб решиха да спрат да плащат на собствениците на ЕАД-то и в знак на протест да оставят сектора зад северната врата на Националния стадион празен. Бойкотът срещу мутренските методи, погазващи конституционните ни права, ще започне тази събота на мача с Берое. Събираме се в 14.00 при езерото „Ариана”.

Всеки, който обича ЦСКА и не приема любимият клуб да е заложник на арогантни „добре облечени бизнесмени”, отказващи да се съобразяват с правилата на новия век, е добре дошъл. Нека заедно изчистим боклука, нека заедно освободим ЦСКА!

14, Централен Фенклуб, Torcida Plovdiv, Lulin Boys, USF, Горди

Така,първо да помоля модовете да я оставят поне до петък,защото е много важно-има подобна тема,но така ще го прочетат повече хора-а наистина е важно!!!Мерси!!

Хора-наистина е важно да останем отвъни да не влизате,или поне не в Г!!!! ;) ;) Това вече е решение на всички-включително и на Дуче и УСФ-които бяха твърдо против бойкота допреди дни!!!Но наситина вече положението е критично-неска пак тоя Стоянов е правил изцепки!!!Така че -чакаме ви ВСИЧКИ на Арина-в името НА НАШИЯ ЦСКА!!!! ;) ;) ДА СИ ВЪРНЕМ ЛЮБОВТА!!!
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 окт 2010 23:15

ЦСКА-83 написа:Подкрепям.Евала пич,че не си блудно синьо човече,а вникваш в нашите проблеми по твой си начин допринасяш за нашата идея.
Мисля че знам и кой те е помолил да я пуснеш тая тема

:) Мерси ;) Пробвай да познаеш кой е, макар и това да е въпрос с понижена трудност :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Сектор "Г" остава празен срещу Берое(и не само)

Мнениеот TPAKTOP » 27 окт 2010 23:17

Купувайте си бира преди да тръгнете че опашката по заведенията ще е много голяма! Темата ще бъде оставена за да няма хора които са си купили билети за Г а да не могат да ги използват!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 27 окт 2010 23:22

Добре де Димо каква е идеята?
Да не влизаме въобще или да влизаме на друго място(не че има голяма алтернатива щото и В ще е затворен?
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 27 окт 2010 23:22

А такива с карти ,какво да правят :) :) :) .Мойта мислех да я хвърлям,но те ми взеха парите и ще им накривя жезъла.КЗТ

Върни се в “ЦСКА”