Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година
Тасев, Панайотов, Чорбаджийски и Антонов не ги бройте. Чакат се попълненията и ще изгорят точно те
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Тасев, Панайотов, Чорбаджийски и Антонов не ги бройте. Чакат се попълненията и ще изгорят точно те
Най-лошото е че отиват в дубъла при шушумигата доведена от наркомана и градинаря - Владо Манчев, които беше с една победа в професионалния футбол преди да дойде в ЦСКА 2 и със състав,които може би е втори или трети по сила в Б група и включващ - Панайотов,Антонов, Борносузов,Папазов,Тасев,Илиев, Орлинов и т.н е на 11-то място.
Изобщо бяха се събрали отбор юнаци ! Стипич, Манчев, Орманджиев, Филипов, Славов ! Може да добавим и треньора вратарите в школата, които е на 19 години и е с 2-3 години по-голям от тези които тренира, но пък идва директно от Левски Раковски, където приключва неговата футболна кариера само на 17 години :)
Рано или късно всички неможачи ще изхвърчат, просто Златков има много работа.
Радвайте се на строежа на стадиона, иначе всичко друго е ташак работа за момента.
Но съм абсолютно сигурен ,че Папазки ще вземе някакви мерки ! Иначе ще изглежда като шаматка дала на олигофрени да му харчат парите . А той не е шматка .
Лудогорец привлече капитана на ЦСКА U-15 - Максим Манчев.
. ЦСКА не е сбирщайн!
Методи Томанов? Имал съм честта да играя с него в далечните години. Мисля, че е един уникален човек и човек, който трябва да бъде изслушан. Другите под него трябва да са "пчеличките" - да ходят, да се трудят, да му казват какво са видели, пък той ще го преценява
Типично по Стоичковски: "Право куме в очи"
Бат Ицо дали не намеква и той лекинко, че Фичо не става за СД, а трябва на негово място да е Томанов ;)
Методи Томанов? Имал съм честта да играя с него в далечните години. Мисля, че е един уникален човек и човек, който трябва да бъде изслушан. Другите под него трябва да са "пчеличките" - да ходят, да се трудят, да му казват какво са видели, пък той ще го преценява
Типично по Стоичковски: "Право куме в очи"
Бат Ицо дали не намеква и той лекинко, че Фичо не става за СД, а трябва на негово място да е Томанов ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Трансферите са ни меко казано провал! Само този вратар от Беларус е добър трансфер с потенциал! Повечето други, за които се спекулира, са неземни аматьори! Но няма да се учудя, ако подпишем с още няколко екземпляра като Лапеня, за които ще надплатим с много, но и ще получават огромни за БГ отбор заплати! :o И после ще се чудим как да се отървем от тях при евентуален друг треньор, който е на повече от 90% сигурен от лятото!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
gihuelo написа:Лудогорец привлече капитана на ЦСКА U-15 - Максим Манчев.
Не я намирам тая новина засега, но ако е вярно много лошо. Говорим за момче, което ни е капитан. ДЮШ какво става, какви ги вършат там???? Ако се работи като в първият отбор, не ми се мисли просто.
[offtopic]Лудогорец много бързо може да запълни дупката, която Рик Джонатан остави след трансфера си в Талерес. "Орлите" са близо до това да се подсилят с фланговия футболист Емерсон Родригес".[/offtopic]
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:gihuelo написа:Лудогорец привлече капитана на ЦСКА U-15 - Максим Манчев.
Не я намирам тая новина засега
На официалният сайт на Лудогорец я има
https://www.ludogorets.com/bg/news/?i=6640
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Лапухов е напуснал лагера на Динамо.
Въпреки това нещата не са никак розови. Вратарската позиция ни е най-малкия възможен приоритет в момента.
Кордоба продължава да го няма, отива към пропускане на целия лагер. Явно иска да се маха, казал е, че не може да лети заради зъбите.
Фаетонът също е напуснал лагера и го няма вече няколко дни. Аман от Тея лични проблеми при него. Според мен и на него не му се играе много за ЦСКА и мисли яко за трансфер.
Купър е при семейството в Англия да лекува прасеца.
За Ботючи знаем ситуацията.
Въпреки това нещата не са никак розови. Вратарската позиция ни е най-малкия възможен приоритет в момента.
Кордоба продължава да го няма, отива към пропускане на целия лагер. Явно иска да се маха, казал е, че не може да лети заради зъбите.
Фаетонът също е напуснал лагера и го няма вече няколко дни. Аман от Тея лични проблеми при него. Според мен и на него не му се играе много за ЦСКА и мисли яко за трансфер.
Купър е при семейството в Англия да лекува прасеца.
За Ботючи знаем ситуацията.
- MASTER_COOL
- Контакти:
"не са никак розови" е меко казано ! Да не си на мястото на Томаш !
Според мен и той самият не знае как да подготви отбора по възможно най-добрият начин при толкова много проблеми и дефицити.
Категоричен съм, не трябва да го отнася той при лошо развитие на втория полусезон !
Според мен и той самият не знае как да подготви отбора по възможно най-добрият начин при толкова много проблеми и дефицити.
Категоричен съм, не трябва да го отнася той при лошо развитие на втория полусезон !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Лапухов е добро попадение.
Dsport пишат че е сигурен . Следобяд сигурно ще го представят.

Dsport пишат че е сигурен . Следобяд сигурно ще го представят.