21 кръг/Левски-ЦСКА / 15.02.2020 / 14:45 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

hydetoshi
Контакти:

Re: 21 кръг/Левски-ЦСКА / 15.02.2020 / 14:45 ч.

Мнениеот hydetoshi » 15 фев 2020 19:59

delqnski47 написа:Тия,които държат сметка тип ''кво правят припоци в синия подфорум'' не се вясват тук(по обективни причини,а и няма да го позволя),а тези,които пишат при нас ,такива работи като горното не пишат в синия подфорум.Темата си е чиста,къде има проблем?Може да съм изпуснал.

[offtopic]Извинявам се,ако е прозвучало грубо! Всичко е ОК![/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Nilim

Мнениеот Nilim » 15 фев 2020 20:04

Слаб мач на два слаби отбора. Заслужен Х със заслужени две нули.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 15 фев 2020 20:28

trokadero_ написа:Поне Хубчев си призна , че са по-слабия отбор

И това какво ни топли!? Ако сме честни като Хубчев трябва и ние да си признаем, че сме слаби. Дори и по-малко слаби да сме от Левски не е ясно тази пълна липса на качество дали е достатъчна за един гол и да направи разликата.

И хайде стига с дузпата и гредата. Греди има в повечето мачове и все така не се броят за голове. Да са станали такива. Освен това като се е случило на нас не значи, че в друг мач няма да се случи на тях. Част от играта.
Дузпата. Да, такава е ама не ме учузва такива като не ги свирят. Не е прецедент. Единственият вариант е ВАР. С него такива ги свирят на практика винаги. Да ги е подпрял? Едва ли. Ако го правеше нямаше да е равен и още повече при такъв да рискува с числено намален син състав. Не дал дузпа, която е такава, ОК, случило се. Ако сме достатъчно добри това не трябва да е оправдание. Не е като един полуфинал за купата преди 2-3 години след 0:2 първия мач и когато във втория в ключов момент не даде дузпа и при положение, че играта вървеше и вкарвахме и голове. Тогава да ама сега не ни е виновен съдията.

Малко нагло е с тази жалка игра да се оплакваме, че не бием.....и без кьорав гол от наша страна..........пък каквито ще да са сините (същите неудачници като нас).
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 15 фев 2020 20:38

delqnski47 написа:Тия,които държат сметка тип ''кво правят припоци в синия подфорум'' не се вясват тук(по обективни причини,а и няма да го позволя),а тези,които пишат при нас ,такива работи като горното не пишат в синия подфорум.Темата си е чиста,къде има проблем?Може да съм изпуснал.

[offtopic]В 11-те с червени екипи. Абсурдно слаби са бе :cry:

Ако модераторсите права ти позволяват сложи един бан на месечните им заплати :twisted:[/offtopic]
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 фев 2020 20:42

d.milanov написа:
ralka_levskarka написа:
d.milanov написа:Малко от стадиона: още сме на стадиона. Тия за гостоприемство не са ли чували?

А ние като сме чакали по един час?? Всичко е от полицаите. Стига сте се филмирали.

Ралке, досега е час и няма изгледи да ни пуснат скоро. Пък и ние сме гости.

Когато мача завърши наравно първо пускат домакинската публика от стадиона.
Предния мач бях във "В" поканен от приятели, висихме около час и половина.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 фев 2020 21:21

Сега гледам спортните новини по БНТ, СС не се ли усеща вече, че е смешен с неговите конспирации и търсене на вина в другите.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 фев 2020 21:49

Велик Сектор Г! Дори когато не играем за нищо и хората ги няма, няма я и пропагандата, пак сме си същите муцуни които никога не се предават! Всеки обективен зрител днес видя, че масовката не е фактор!
Браво за играта на отбора. Възхитиха ме. Момчето дето е от Юве беше над всички!
Играем си мач за мач и повечко сила в турнира за КБ. Битката за трофей този сезон ще бъде там!
Дано почнат да се случват нещата със стадиона... :idea:

В радостттттттт и тъгаааааааа.... :twisted:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 15 фев 2020 22:37

Аз съм много доволен от начина по който се опитваше да играе отбора! Не се получава постоянно за съжаление, но с времето играчите ще усъвършенстват новата тактика. Имаше моменти когато сините бяха толкова дълбоко пресирани, че изобщо не можеха да изнесат топката и биваха принуждавани да бъркат. Единствено трябва да оправим завършващия удар и ще мачкаме! Днеска Евандро и Соу на няколко пъти се засуетиха и пропуснаха да разстрелят Миятович от удобни положения. Положението не Белтраме също можеше да бъде завършено с по - силен удар извън обсега на вратаря.
Джеската започна добре и разпиля на няколко пъти сините. Много добри думи заслужават Мазику, Пинто и Малинов.
Днеска се видя къде е силата на Антов! Това момче е от най - добрите централни защитници в България и не мога да разбера защо го мъчат като халф.
Крушчич според мен е свършил доста прилична работа през зимата.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 фев 2020 22:55

HardWork написа:Аз съм много доволен от начина по който се опитваше да играе отбора! Не се получава постоянно за съжаление, но с времето играчите ще усъвършенстват новата тактика. Имаше моменти когато сините бяха толкова дълбоко пресирани, че изобщо не можеха да изнесат топката и биваха принуждавани да бъркат. Единствено трябва да оправим завършващия удар и ще мачкаме! Днеска Евандро и Соу на няколко пъти се засуетиха и пропуснаха да разстрелят Миятович от удобни положения. Положението не Белтраме също можеше да бъде завършено с по - силен удар извън обсега на вратаря.
Джеската започна добре и разпиля на няколко пъти сините. Много добри думи заслужават Мазику, Пинто и Малинов.
Днеска се видя къде е силата на Антов! Това момче е от най - добрите централни защитници в България и не мога да разбера защо го мъчат като халф.
Крушчич според мен е свършил доста прилична работа през зимата.

Бате, ти кой мач гледа :lol: Извинявай, ама да кажеш, че сме на прав път при положение, че всяка топка при 11 на 11 души се "изнасяше" с шут на Занев от 30-тия метър напред ... Такова ръгане отдавна не е било :| Пълно е с чернилки в отбора, а играта е като за по 1000 лв. заплата на човек, преко сила :lol: Тоя италианец не знам дали наистина е около 30 хиляди евра заплата, ама от тоя мач далече не прави добро впечатление ... Само да вметна - не съм някое хлапе, гледал съм доста мачове на ЦСКА и помня от не толкова далечното минало каква игра връзвахме основно с българи .Имаше една пролет, която я почнахме с 0-4 в Бургас с Черноморец, там още беше Бобич и оня бивш играч на Шалке Йохан Зайц, те се готвеха тогава да ни мачкат - мисля, 2011 беше, накрая взехме купата с чичо Венци на финала . Тогава бях студент и редовно ходех на мачовете - няма нищо общо със сега, на мачовете се създаваха куп положения с читава игра, а сега .... Отабор, бате :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 фев 2020 23:03

Е,Богу,добре че ми се отвори работа и не дадох 10 лева билет за тоя мач :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”