HardWork написа:Аз съм много доволен от начина по който се опитваше да играе отбора! Не се получава постоянно за съжаление, но с времето играчите ще усъвършенстват новата тактика. Имаше моменти когато сините бяха толкова дълбоко пресирани, че изобщо не можеха да изнесат топката и биваха принуждавани да бъркат. Единствено трябва да оправим завършващия удар и ще мачкаме! Днеска Евандро и Соу на няколко пъти се засуетиха и пропуснаха да разстрелят Миятович от удобни положения. Положението не Белтраме също можеше да бъде завършено с по - силен удар извън обсега на вратаря.
Джеската започна добре и разпиля на няколко пъти сините. Много добри думи заслужават Мазику, Пинто и Малинов.
Днеска се видя къде е силата на Антов! Това момче е от най - добрите централни защитници в България и не мога да разбера защо го мъчат като халф.
Крушчич според мен е свършил доста прилична работа през зимата.
Бате, ти кой мач гледа

Извинявай, ама да кажеш, че сме на прав път при положение, че всяка топка при 11 на 11 души се "изнасяше" с шут на Занев от 30-тия метър напред ... Такова ръгане отдавна не е било

Пълно е с чернилки в отбора, а играта е като за по 1000 лв. заплата на човек, преко сила

Тоя италианец не знам дали наистина е около 30 хиляди евра заплата, ама от тоя мач далече не прави добро впечатление ... Само да вметна - не съм някое хлапе, гледал съм доста мачове на ЦСКА и помня от не толкова далечното минало каква игра връзвахме основно с българи .Имаше една пролет, която я почнахме с 0-4 в Бургас с Черноморец, там още беше Бобич и оня бивш играч на Шалке Йохан Зайц, те се готвеха тогава да ни мачкат - мисля, 2011 беше, накрая взехме купата с чичо Венци на финала . Тогава бях студент и редовно ходех на мачовете - няма нищо общо със сега, на мачовете се създаваха куп положения с читава игра, а сега .... Отабор, бате