Купа на България (1/4 финал) ЦСКА-София - Лудогорец (Разград)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Купа на България (1/4 финал) ЦСКА-София - Лудогорец (Разград)

Мнениеот RedeviL » 15 дек 2017 10:48

peliforewer написа:
thresh написа:
RedeviL написа:Едно е да играеш през Септември, съвсем друго е в средата на Декември. Като се има в предвид инфраструктурата по стадионите и изобщо в България като цяло...

Викаш юли месец условията за гледане на мач след 20:00 ч. вечерта са просто ужасни, което е причината да дойдат по-малко хора от мача снощи :lol: :lol: :lol: :lol:

Сигурно има предвид че юли xората са в отпуск.

Абсолютно. Това също може да окаже влияние. Все пак футболът в България не е на особено добро ниво и като прибавим лошата инфраструктура по стадионите.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 дек 2017 10:54

Поздравления за бай Стамен, за пореден път дава много адеквактно и обективно интервю след мач, като отказва да падне на кръчмарското ниво на шефовете си. Пародията на футболна среща не заслужава коментар, това е просто погнуса - един от последните пирони в ковчега на футбола у нас.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 15 дек 2017 11:19

RedeviL написа:Някой може ли да поустне една статистика от мача. Уж е футболен форум, а половината коментари са на махленско ниво.

P.P. Аз поне не мога да намеря такава. Това само в България го има!

...и в Спортал :P - те го: http://lmnew.sportal.bg/ls/widgets/?/sp ... d=12912832
плейър с развитие на мача ;)
Изображение
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 15 дек 2017 11:36

ELFen написа:
RedeviL написа:Някой може ли да поустне една статистика от мача. Уж е футболен форум, а половината коментари са на махленско ниво.

...и в Спортал :P - те го: http://lmnew.sportal.bg/ls/widgets/?/sp ... d=12912832
Изображение

Спиртал са личния сайт на Вашия Ага така,че ни го спести.Вчера отново показаха нещата само от едната страна.Жалки лакеи.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 15 дек 2017 12:03

sizif написа:
ELFen написа:

Изображение

Спиртал са личния сайт на Вашия Ага така,че ни го спести.Вчера отново показаха нещата само от едната страна.Жалки лакеи.

А Ники дебелото ги показа от другата, стига си ставал за смях!

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 15 дек 2017 12:06

https://www.fctables.com/livescore/pfc-cska-sofia-ludogorets-razgrad-g1214529/
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 15 дек 2017 12:17

Преди време бяхме лоши, защото диктора правилно казал, че головете са от засада. Сега сме още по-лоши, че били отчели по-малка засада от тогавашните. Хората с графиките, ако могат да ми обяснят до колко метра не е засада на Лудогорец? Когато Меркадо получи червен картон в същата ситуация бяхме с червени очила, а днес дузпата е 100%?
Приятен ден Ви желая драги хейтъри.
Продължавайте да плачете, много ме кефите.
И пак приятен ден!
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 15 дек 2017 12:32

Sstefanov написа:
sizif написа:
ELFen написа:

Изображение

А Ники дебелото ги показа от другата, стига си ставал за смях!

За смях ставате ревльовците които злобеете и лъжете тук :)
Сега гледах мача по тв.от 100 минута и видях три недадени червени картони на зелените.
Браво Армейци,да се пукат душманите.
Нищо общо нямате с Апостола

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 15 дек 2017 12:33

[rimg]https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/25395513_1980228045550628_1136394680_n.jpg?oh=bfd222e5a31c52af7b196f763e5fa59f&oe=5A363667[/rimg]

Това е на стоп кадър дискутираното "нарушение" с червен картон на Барт . Всеки, който не носи цветни очила, може да види дали наистина нарушението е на Барт . Ситуацията започва със задържане на зеления в опит за осигуряване на по добра позиция . Правилното отсъждане щеше да е нарушение в нападение . Ако приемем, че съдията е сбъркал, не виждам в синия и зеления рев друга причина, освен омраза, комплекси и яд от несбъднатите мокри сънища .
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 15 дек 2017 12:44

не знам за какво точно сините приятелки реват от съдията,като в този мач не играят...
грешките на рефера бяха и в двете посоки...
иначе мача не беше зле,имаше интрига до края...
спечели го "ловешката" публика...а тази на националната кауза,все едно беше на балет....ама то насила хубост не става....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Върни се в “ЦСКА”