XIV кръг: ЦСКА - Славия 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: XIV кръг: ЦСКА - Славия 0:0

Мнениеот BRF » 04 ное 2014 11:25

В крайна сметка,Кукоч това действие срещу кого го е извършил!Футболиста Урсула или запалянко травестит :? !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 ное 2014 11:52

angelofdeath написа:Вече бях преглътнал загубата на точките, но жестоко ме обидиха думите на хората от Славия и най вече на президента Венци Стефанов. Вярно, че кръчмето на Армията е близо до съблекалните, но не си спомням някой да е пострадал от този факт. И сега беше така! Аз бях един от хората, които се черпихме на мястото, но нито съм наркоман, нито лумпен, да не говорим, че ми е минала през главата идеята да нападам играчите на Славия. Нека те самите кажат имали ли са проблем на влизане или на излизане от съблекалнята. Г-н стефанов твърди, че имало десетки пияни хора до техните играчи, но не съм ги забелязал. Изобщо белите искат да замажат положението и да изкарат доказания дрязнител Петков жертва. Е, ще им пусна десетки мачове, в които той лази по-нервите на домакинската публика. Дори срещу любимия му Левски на Герена. Кукоч може да е всякакъв - луда глава, голяма уста и невъздържан индивид, но я вижте, колко картона си е изкарал откогато е в ЦСКА. Ще се изненадате. Питайте, какъв човек е съотборниците му! Никой шеф на отбор няма право да дава мнение за футболист, който не познава. Нека си гледа отбора, класирането и играта му. Каква беше тази буйна радост след последния съдийски сигнал? Дотам ли е стигнала Славия да се радва на равни. Ако е така - лошо. Ще кажа на г-н Стефанов: ЦСКА е клуб на светлинни години пред неговия. ЦСКА е институция във българския футбол. ЦСКА е обичан от половин България. А, защо на Овча Купел идват по- 300-400 човека и то за дербитата? Отговорете си сами! Никой няма право да напада опонентите си и то по супер долен и вулгарен начин! Да седне ли сега Кукоч да бърка в раната с отвличането на сина на Венци, като става дума за семейства. Футбола е игра и нещата не трябва да се смесват. Аз явно не съм на нивото на г-н Стефанов, но не съм и престъпник, какъвто ни изкарва. Иска мачове на празен стадион. Разбирам го, нали отбора му играе при такива условия всяка седмица! Нека се допита до треньора си, поне той беше честен. При въпроса, как взимате точки от лидерите, какво отвърна? Рушиме играта, иначе няма смисъл! Срещу големите е по-лесно, защото можем да ги излъжем и да им вземем някоя точица. С такава игра Славия няма място в първата шестица. Тъжно ми е, но фактите го показват. Не ме е страх, че Лудогарец намали точките, защото в този момент имаме всички данни да ги победим. ЦСКА играе и някакви дребни спънки не могат да ни отдалечат от титлата. Чакахме години, но момента е дошъл и аз вярвам в Стойчо и момчетата. Могат да ни спрът само с извънфутболни средства и не се съмнявам, че ударите ще дойдат накрая. Ще ги понесем, но ще ги прескочим, защото сме ЦСКА, отбора, който възкръсва всеки път, големия клуб призван да побеждава!

Пич,как може да се засягаш от думите на тоя?Той е престъпник,лъжец и наглец!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 04 ное 2014 13:37

KГФС!!!!!!! :evil:

Върни се в “ЦСКА”