ХIII кръг: ЦСКА - Левски 3:0 /19 Октомври 2013, 16:00 часа/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: ХIII кръг: ЦСКА - Левски 3:0 /19 Октомври 2013, 16:00 часа/

Мнениеот Red thunderstorm » 20 окт 2013 00:09

Този мач е минало! Важни са следващите-с Локо Пд и с Левски за купата на България. Това, че днес не сме победили с повече ще им го простя на Гъргоров и компания, ако бият сините с по 1:0 в двата мача! Май ще е достатъчно, а? Ние не целим разгроми, а победи и крайни успехи, което е по-важно в крайна сметка! На сините им стига и това, че един "закрит" отбор ги би с 3:0! Да е жив и здрав Тройния, дето на два пъти с по 3:0 ви го слага! Леле малееее, какво е туууй, койт`го пооознаай, халал да муй! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2013 00:19

То е ясно, че си е класически, ама си е и разгром. Всичко над два гола се води разгром!
Ние сме хора с чест, защо да ви унижаваме? Не виждам смисъл, във фолклора си имаме и други работи, но трябва да се държим възпитано на обществени места. :)

Ето заради тази снимка си заслужава да си от ЦСКА, другото не е важно! Магическите моменти са малко и рядко и трябва да се изживеят пълноценно! Иначе си прав, че можеше да им направим живота и по-черен с любимото им число седем поне, благоприличието обаче не ни го позволяваше. :)

Изображение

Най-добрите в ЦСКА в момента! Победа и пак победа...

[offtopic]Вие сте...[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 20 окт 2013 00:22, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 20 окт 2013 00:21

Кашчей написа:Вярвай ми, такава възможност може и да не се повтори и тогава ще съжалявате (феновете) за пропуснатият шанс да имате нещо ново във фолклора си.

След като си заел тъй удобната позиция "за никой не съм", кво ти пука за фолклора на ЦСКА, дали ще се актуализира или не?
"Вас не ви харесвам, но и вас не ви харесвам, но не ми пречи да ви давам акъл кое, кога и как трябва да направите"!?!

В един момент ставаш банален някакси... ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 окт 2013 00:40

Red thunderstorm написа:
Кашчей написа:Вярвай ми, такава възможност може и да не се повтори и тогава ще съжалявате (феновете) за пропуснатият шанс да имате нещо ново във фолклора си.

След като си заел тъй удобната позиция "за никой не съм", кво ти пука за фолклора на ЦСКА, дали ще се актуализира или не?
"Вас не ви харесвам, но и вас не ви харесвам, но не ми пречи да ви давам акъл кое, кога и как трябва да направите"!?!

Ако го преведа на български, мнението ти казва следното:
След като не си фена на ЦСКА, нямаш право да даваш мнение за мача.

Да, ама не!Имам право да си кажа мнението, а това, че на теб не ти харесва, това мен изобщо не ме засяга.
Писна ми от ментори, които да ми казват какво мога и какво не в един форум!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 20 окт 2013 00:47

След днес продължава да ми се затвърждава мнението, че притежаваме един от най-добрите чужденци в нашето първенство - Неманя Милисавлевич, за мен той е може би един от тримата ни най-добри футболисти и е истинско богатство нашия отбор да разполага с футболист като него, определено се превръща в един от любимците ми в отбора! ОЩЕ ОТ ДЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ......
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 20 окт 2013 01:11

Кашчей написа:
Red thunderstorm написа:

Ако го преведа на български, мнението ти казва следното:
След като не си фена на ЦСКА, нямаш право да даваш мнение за мача.

Да, ама не!Имам право да си кажа мнението, а това, че на теб не ти харесва, това мен изобщо не ме засяга.
Писна ми от ментори, които да ми казват какво мога и какво не в един форум!

Разбира се, пак не изневери на себе си! Тълкуваш така, както на теб ти отърва!И няма нужда да превеждаш!Имам претенции, че мога да пиша на български език! А като ментор се изявяваш именно ти, драги! Незнайно защо си мислиш, че твоето мнение по даден въпрос е най-меродавно и не подлежи на несъгласие?!? :roll:

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 20 окт 2013 01:32

По коледа и нова година, трябва нападател да вземем, защото днес , тези геги трябваше на разлика да ги качим, не че 3-0 не е, но ЦСКА перманентно трябва да пребива левски с разлика

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 окт 2013 09:10

Мач, който ще се помни дълго, както на терена, така и по трибуните. Не казвам, че отборът игра извънземен футбол, но буквално схруска сините "звезди" (по думи на Борат). Тия бяха излезнали толкова нас.рани, че още след първите 15 минути бях сигурен, че няма как скоро да не падне гол в наша полза.
На трибуните разгромът беше също толкова брутален. По-смешна "хореография" от страна на сектор Б аз лично не съм виждал в живота си.
Можеше да вкараме повече голове, поне гредата на Марсиньо трябваше да влезе, но и така е ОК. В крайна сметка този сезон само на Нефтохимик сме вкарали повече голове. Най-важното е, че защитата засега е блестяща.
Кефът е пълен, глас нямам да кажа една дума на детето си днес, ама нищо :) 7 мач без допуснат гол, 7 точки преди Левски и смело гледаме нагоре.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 20 окт 2013 10:33

***cska*** написа:
tyranta написа:момчета някой може ли да ми даде инфо от къде евентуално може да го има целия мач да си го сваля ? пробвах в замунда но го няма .. не вярвам и някой да го качи ... :( ??

:arrow: http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=064690be8d1711e497e262ae5f7874ebdf8b3321

Как точно се сваля от тоя сайт ? Ако е нужна първо регистрация дайте некаква .
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”