Сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Сектор Г

Мнениеот GOLEADOR » 20 авг 2014 14:02

Red joker написа:
Тик-Так1892 написа:
Venko123 написа:
Тик-Так1892 написа:http://vbox7.com/play:3b2c9389 Сашо Томов вън!

В петък примерно Томов и Тодоров си тръгват и идва КОЙ?????

В петък няма да е,но много скоро си заминават,просто ще бъдат изритани.

Тебе да те ритат, в тъпата крътуна,сол ташак на боклуците :x :!:

Ма не бе,той човечеца е борец против титанизма.Какъв ташак,каква сол?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 20 авг 2014 15:58

Тик-Так1892 написа:... а седалките са дарение от ''ЦСКА ЗАВИНАГИ''.

Дарение са таратанци.Ние си ги купихме с SMS-си!

„Във връзка с ремонта на сектор „Г” на стадион „Българска Армия”, и приклюване на кампанията за набиране на средства за закупуване на седалки, сдружение „ЦСКА-ЗАВИНАГИ” информира привържениците на ЦСКА, че са закупени 1500 седалки, които се намират на склад и са готови за доставяне след монтирането на закладни части от страна на главния изпълнител и строителния надзор на обекта по график, предоставен от тях."
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 авг 2014 16:30

За тия седалки лично съм пращал СМС, нищо, че не ходя в сектор Г. Не знаех, че са дарени от Завинаги. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 авг 2014 16:53

Red Warrior написа:За тия седалки лично съм пращал СМС, нищо, че не ходя в сектор Г. Не знаех, че са дарени от Завинаги. :roll:

И аз като тебе,сега не ходя ,но на времето съм ходил,също пращах и смс-и!Така че пичовете, май с чужда пита помен правят 8-) :?:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 авг 2014 17:22

Завинаги "даряват" безплатно на клуба седалки купени с пари на фенове, пратили SMS-и. Факт.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 авг 2014 09:39

Red joker написа:
Red Warrior написа:За тия седалки лично съм пращал СМС, нищо, че не ходя в сектор Г. Не знаех, че са дарени от Завинаги. :roll:

И аз като тебе,сега не ходя ,но на времето съм ходил,също пращах и смс-и!Така че пичовете, май с чужда пита помен правят 8-) :?:

Дайте да не подценяваме направеното от Завинаги и не ги разделяме от феновете на отбора! Все пак дарения има и от техни членове...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 авг 2014 09:56

Именно. Докато сме разделени и се обвиняваме помежду си ще се ебават с нас сякви педали и миндили. Нямаме абсолютно никакво чувство за самосъхранение, и затова при най-малката възможност разни мишки из медиите си правят ташак с нас. Трябва да се научим да уважаваме труда на всеки, дал дори времето си за ЦСКА.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 авг 2014 10:09

RedeviL написа:
Red joker написа:

Дайте да не подценяваме направеното от Завинаги и не ги разделяме от феновете на отбора! Все пак дарения има и от техни членове...

Съгласен!Аз също пращах смс-и,но направих САМО това!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 авг 2014 12:18

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Именно. Докато сме разделени и се обвиняваме помежду си ще се ебават с нас сякви педали и миндили. Нямаме абсолютно никакво чувство за самосъхранение, и затова при най-малката възможност разни мишки из медиите си правят ташак с нас. Трябва да се научим да уважаваме труда на всеки, дал дори времето си за ЦСКА.

Браточка,просто такава ни е народопсихологията,българска-всеки срещу всеки-особено,като изскочи неква делаверка,нещо „келепирец“-ела да ни видиш,всичко друго отпада-приятелство,роднинство,любов и идеали,за съжаление,цялата ни действителност е такава,включително и при нас в ЦСКА-само виж колко фракции са се подписали под вчерашната декларация на агитката,мене ме мързи да ги броя ;) :!: Ние обикновените фенове,мисля,че сме горе-долу о.к. помежду си,лошото ,е че тези с многото пари не могат да се разберат-при тех „келепиреца“ и делаверката са на по-висок пиедестал и всеки иска да кара „влака“...та така,за това педалите и миндилите си правят ташак с нас :( :idea: !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 авг 2014 12:54

Това с разделянето първи ни го приложиха Подуянци.Виж колко поста във форума имат сините ни приятелки в които твърдят,че еди кой си (най-често Паро) бил по-велик от друга червена легенда (най-често Ицо).А сега това ни го насажда и мерзавеца.Отделно не разбирам каква е тази ревност между легендите.Тези които са навън съсипват от критика тези които са на власт.Сякаш не виждат какви са времената и каква е ситуацията в ЦСКА.Разделението между фенове и ръководство не вещае нищо хубаво.Така се внася излишно напрежение в отбора!А от това печелят само противниците на ЦСКА. :shock:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”