Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!
Според мен всичко е ясно ЦСКА ще играе на мястото на Нефтохимик като нафтата отива в "Б". А какво ще стане с освободеното място в групата?
Аз не мога да разбера привържениците на ЦСКА.Как така веднага ще си припознаят Нефтохимик като ЦСКА?Хубаво обединяват се но това нищо не значи.Все едно да се ожениш за жена с дете на 15 години и да казваш ,че е твое,а всички знаят ,че е чуждо от друг мъж!
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Нефтохимик от вторник ще има нов спонсор -доста стабилен.През септември в Бургас пристига шефа на ОАО Лукойл Вагит Алекперов по повод 50-годишнината на Нефтохимическия комбинат. На 99% ще се сключи нов спонсорски договор между Лукойл и ПФК Нефтохимик.За това е говорено вече с кмета на Бургас и с шефа на Лукойл Нефтохим Бургас-Сергей Андронов който обеща да съдейства. КОЙ КАЗА ЧЕ НЕФТОХИМИК ЩЕ СИ ПРОДАДЕ АКЦИИТЕ ? Престанете да си навирате носа там където не Ви е работа!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
levskii написа:Red Warrior написа:Удивен съм от злобата, която се лее срещу ЦСКА. Като се случваха същите неща в Ботев и Берое, то беше съчувствие, то беше чудо, а сега такава злоба към ЦСКА. Явно наистина много завист и злоба се е таяло към този велик клуб. Именно заради това аз ще подкрепям ЦСКА, независимо какъв е - стар, нов, по-нов, по-стар, с лиценз, без лиценз. Тази злоба показва, че ЦСКА не е мъртъв! Към мървец никой не злобее, дори най-големият му враг. Самите наши врагове легитимираха и припознаха ЦСКА!
как да не ви мрази цяла България след като сте нечестни от създаването ви и фалирате чужди отбори като крадете футболистите им и не плащате за тях и как фалират отбори заради вас и как в момента се опитват ръководните ви фактори с цялата си наглост да излъжат пак законите и да играете в а група за сметка на отбор който си е заслужил мястото там и как се опитвате да си спестите 35 милиона евро дългове към всякакви институции и държавата! ДА ВИ ЗАКРИВАТ И ДА СЕ ОПРАВЯ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ТОВА Е!!!!!!!!!
Кой отбори сме фалирали и откраднали.
Само да вметна още нищо не се е случило с нафтата.
Собствениците на нафтата ревяха че фалират преди още да се заговори че цска искат лиценза им
Нафтата са фалирал отбор в интервю на собственика им по нова тв той каза 4е имат пари само за 1вите 3 кръга и после напускат А група
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
demon777 написа:levskii написа:Red Warrior написа:Удивен съм от злобата, която се лее срещу ЦСКА. Като се случваха същите неща в Ботев и Берое, то беше съчувствие, то беше чудо, а сега такава злоба към ЦСКА. Явно наистина много завист и злоба се е таяло към този велик клуб. Именно заради това аз ще подкрепям ЦСКА, независимо какъв е - стар, нов, по-нов, по-стар, с лиценз, без лиценз. Тази злоба показва, че ЦСКА не е мъртъв! Към мървец никой не злобее, дори най-големият му враг. Самите наши врагове легитимираха и припознаха ЦСКА!
как да не ви мрази цяла България след като сте нечестни от създаването ви и фалирате чужди отбори като крадете футболистите им и не плащате за тях и как фалират отбори заради вас и как в момента се опитват ръководните ви фактори с цялата си наглост да излъжат пак законите и да играете в а група за сметка на отбор който си е заслужил мястото там и как се опитвате да си спестите 35 милиона евро дългове към всякакви институции и държавата! ДА ВИ ЗАКРИВАТ И ДА СЕ ОПРАВЯ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ТОВА Е!!!!!!!!!
Собствениците на нафтата ревяха че фалират преди още да се заговори че цска искат лиценза им
Нафтата са фалирал отбор в интервю на собственика им по нова тв той каза 4е имат пари само за 1вите 3 кръга и после напускат А група
Септември София през 1948-а
Ботев Пловдив през 1950-а
Червено знаме, през 1964-а
Септември София през 1969-а
Малко ли са, или трябват и още?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:demon777 написа:levskii написа:Red Warrior написа:!
Смешен си вече не се ли усещаш

Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
Кашчей написа:CSKA 78 написа:Кашчей написа:Ааа нееееееееееее.. ще се пръсна вече.![]()
![]()
И кой е присъствал на УС?Кой е бил протоколчик-чичо Митко ли?С какъв уставен капитал е учредено дружеството и колко от него е събран вече?
Как едно АД ще купи друго АД и ще го преименува?Нали акциите на Нефтохимик трябва да са листнати на борсата и АД-то да е публично, за да могат да бъдат закупени?
Нали не си мислиш ,че това е станало тази седмица(защото информацията сега излиза в "Гонг") Стартът на това "мероприятие" е даден още при преговорите с ГГ(Нефтохимик само ще "замести" Литекс).
Недей, моля те.Ти чете ли декларацията?днес (30.06), в град София бе учредено акционерно дружество "ЦСКА 1923" АД. Учредители на дружеството са Аспарух Никодимов, Димитър Пенев и Стоян Йорданов до отправяне на покана към Христо Стоичков за президент. Това ще се случи след евентуално положително решение на Изпълкома на БФС.
Виждаш ли някаква мисъл в тези изречения?Да не говорим, че официалната цел на това АД е нарушаване на правилника за клубно лицензиране на БФС.
Допреди 2 седмици Нефтохимик изобщо не ви беше цел, за да има логика в написаното от теб.
Аз съм просто потресен от това, че "Учредители на дружеството са Аспарух Никодимов, Димитър Пенев и Стоян Йорданов до отправяне на покана към Христо Стоичков за президент."След това кои ще са учредителите![]()
Аз не разбирам, и ще съм благодарен на този, който ми разясни как се сменят учредители на АД, след като поканят някого за президент.Даже и не съм чувал АД да има президент, но може да не съм достатъчно запознат.![]()
Какво е толкова потресаващо в цялата история с лиценза на ЦСКА не мога да разбера.Не че подкрепям подобни лицензионни еквилибристики,но за последните години си случиха десетки подобни превъплащения на отбори във футбола ни така че това не е нито първия ,нито ще е последния подобен случай,че да се драматизира толкова.
demon777 написа:Кашчей написа:demon777 написа:levskii написа:Red Warrior написа:!
Смешен си вече не се ли усещаш
Ами смей се тогава.Истината понякога е смешна.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- nikita 333
- Контакти:
ShooterMan написа:Seichov написа:Ей ще умрете от злоба бе. Гледайте си вашия измислен отбор. Щели да напускат и бойкотират първенството.? Вие ли? Кои бяхте точно вие , та на някой да му пука. За пореден път обяснявам на всички малоумници. Ако стане това нещо то ще бъде законно и колкото и да мрънкате като дърти кур*и за к*р никой няма да ви чуе. Уникални тъпанари сте. Не разбрахте ли, че в тоя живот ще си останете само едни форумни мишки, които единствената им цел в живота е да пищят по форумите. БАСТА
Не само ние,ВСИЧКИ КЛУБОВЕ ще напуснем ЦЕСЕКАРСКАТА А ГРУПА И ЦЕСЕКАРСКОТО БФС!!!В състезания направени да печелят само комунистите,в съюз,където правилата не важат за комунистите няма смисъл да се участва!Аз се чудя само какво спят шефовете на клубовете и не излязат масово с декларации,че заклеймяват ПОДЛИЯ опит на един ФАЛИРАЛ клуб да остане НЕЗАКОННО и НЕМОРАЛНО в А група и не заплашат червената Перука с основаване на ново БФС....а Перуката да си остане само с 2 члена в червеното БФС - НЕФТОСЕСКА 1834 и Чавдар Етрополе
Стига с тия Комунисти че ставаш смешен вече!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
hd29 написа:Какво е толкова потресаващо в цялата история с лиценза на ЦСКА не мога да разбера.Не че подкрепям подобни лицензионни еквилибристики,но за последните години си случиха десетки подобни превъплащения на отбори във футбола ни така че това не е нито първия ,нито ще е последния подобен случай,че да се драматизира толкова.
Има си правила за лицензионните еквилибристики.В случая няма важещо към момента правило.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":