БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Re: БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Мнениеот sokkoban » 28 юни 2013 22:28

Кашчей написа:
kamenitza написа:
1982 написа:
kamenitza написа:Тъпир неграмотен ще ти го напиша с главни букви

Аз сигурно съм неграмотен, папагалче, но доколкото знам се пише "тАпир". :lol: :lol: Също така, като ще обиждаш на неграмотност, не е зле и да си служиш малко по-добре с препинателните знаци .... разбира се, доколкото използваш такива. :lol: :lol:

И това потвърждава тезата,че си и неграмотен, "тАпир" е животно, а ти си тЪпир с корен на думата ТЪП. Капиш неграмотнико??? А като вляза във форум за литературно писане,ще се съобразявам с препинателните знаци. Емотиконите няма да придадът сила на неадекватните ти изказвания, тЪпир неграмотен!!!

Лошото е, че тЪпирите сте вие, защото така и не можете да отговорите на един елементарен и коректно зададен въпрос.

Когато попълваш официални документи как пишеш, защото и тогава не си в час по правопис?!

На теб пък, колко пъти, и колко народ трябва да ти отговори? Изобщо се съмнявам, че можеш да четеш това, което не ти изнася. Чукча не читател, чукча писател :lol:

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 28 юни 2013 22:32

1982 написа:
sokkoban написа:Все си мислих, че си мичо, щото оня е толкова зомбиран от жълтите, че плямпа само за нас във ВАШИЯ форум. :)
А за теб е добре, да намалиш малко заяждането, щото не се знае утре какъв ден ще дойде, и дали червеното няма да стане зелено, тогава ще видим какво и как ще припознаеш

Аз какво ще припозная или не, вече съм го писал 15 пъти сигурно, но явно не ми вярваш, мислиш, че си съчинявам.

И не се заяждам, просто ми писна точно вие - жълтите, да леете помия по ЦСКА, при положение, че и вие не си платихте дълговете преди 3 години, а извъртяхте номера с друг клуб. Леко е лицемерно.

И аз тогава в същия тон да влезна и да те питам, вие изобщо някога плащали ли сте си нещо на някого? В частност ще ти задам въпроса плащали ли сте нещо на Ботев, или като армейски отбори сте взимали всичко даром? Ако си на повече от 30, ще ме разбереш
И още нещо къде и кой е лял помия по вас от нашите?

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 28 юни 2013 22:35

Ако някой си позволи от БФС да застане над установените от Търговския закон на България норми, то шествията пред Министерски съвет трябва да изглеждат, като игра на фунийки пред това, което трябва да направим пред БФС. Утре в 12 часа ви чакам на дървеното на "Армията". Приятели и неприятели. Не ме интересуват никакви фракции. да се разберем с две думи ще действаме ли или ще се правим на форумни герои. Хората извън София ще се включат, ако се налага, следващата седмица през почивните дни. Тези дето мишкуващите се пробват - няма да стане. Нито Ицо ще оставим да бъде употребен, нито последният боклук на планетата да не си плати.

И да не ви пука дали има риск. Ние нямаме бизнес-план. Интересува ни само ЦСКА и неговото бъдеще. Това е нашата кауза!!! Нека се уточним веднъж завинаги! Не ме интересува нито Станишев, нито Станишевица! Нито Бойко, Цецо и Флорецо! Онзи атакуващ палячо се опитва да пали война, но тези със сигурност могат да я получат! Няма да говорим за тока. Някой ще го удари напрежението! Утре, събота, 12 часа на дървеното."

Петьо Костадинов-Полковника (Проспорт.бг)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 22:37

sokkoban написа:И аз тогава в същия тон да влезна и да те питам, вие изобщо някога плащали ли сте си нещо на някого? В частност ще ти задам въпроса плащали ли сте нещо на Ботев, или като армейски отбори сте взимали всичко даром? Ако си на повече от 30, ще ме разбереш

За времената преди `89-а не споря, ние и Левски бяхме двата отбора на властта.

sokkoban написа:И още нещо къде и кой е лял помия по вас от нашите?

Как кой, всеки път като вляза тук последните 3 седмици, по темите за ЦСКА е пълно с плюещи пернати, начетох се на какво ли не ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 28 юни 2013 22:39

Какви футболни фенове са тези на ЦСКА,които искат лиценза на момчетата от БУРГАС.Как не ги е срам и да си помислят подобно нещо.Нямате ли достойнство да погледнете, какви мъки и перипетий имаха хората за да си видят любимия отбор в А група и сега хоп вие да го вземете.Че онези момчета ходиха по села и полянки ,изгониха ги от собственият им стадион ,търсиха си сами спонсори с една единсвена мечта да СИ видят любимият си отбор в А ГРУПА и изведнъж всичко да отиде по дяволите -това не е нормално поставете се на тяхно място .
Това не се отнася за всички фенове на ЦСКА ,А САМО ЗА ТЕЗИ КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ НАЙ ДОБРОТО ЗА ЛЮБИМИЯТ ИМ КЛУБ Е ДА ВЗЕМАТ НЯКОЙ ЧУЖД ЛИЦЕНЗ -МЕЖДУ ТЯХ И ТИТАН РАЗЛИКА НЯМА ,БОКЛУЦИ ОТ ВСЯКАДЕ

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 22:41

1912chaflio написа:Какви футболни фенове са тези на ЦСКА,които искат лиценза на момчетата от БУРГАС.Как не ги е срам и да си помислят подобно нещо.

Какви футболни фенове са тези на Ботев Пловдив,които искат регистрацията на момчетата от СОПОТ.Как не ги е срам и да си помислят подобно нещо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 28 юни 2013 22:43

1982 написа:
sokkoban написа:И аз тогава в същия тон да влезна и да те питам, вие изобщо някога плащали ли сте си нещо на някого? В частност ще ти задам въпроса плащали ли сте нещо на Ботев, или като армейски отбори сте взимали всичко даром? Ако си на повече от 30, ще ме разбереш

За времената преди `89-а не споря, ние и Левски бяхме двата отбора на властта.

sokkoban написа:И още нещо къде и кой е лял помия по вас от нашите?

Как кой, всеки път като вляза тук последните 3 седмици, по темите за ЦСКА е пълно с плюещи пернати, начетох се на какво ли не ....

Ако съм забелязал правилно това са два-три индивида, не всички жълти, нали не очакваш всички да са на едно ниво? :)

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 28 юни 2013 22:44

Калигула написа:Нали си спомняте ,че ако не беше БФС този клуб отдавна нямаше да го има!

И като говорим за спомени, дали армейците, така както помнят дълговете на Ботев към НАП, си спомнят, че ЦСКА дължи пари и на Христоловия Ботев. Пари, с които Ботев можеше и да не минава по този сложен път.

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 28 юни 2013 22:44

1982 написа:
1912chaflio написа:Какви футболни фенове са тези на ЦСКА,които искат лиценза на момчетата от БУРГАС.Как не ги е срам и да си помислят подобно нещо.

Какви футболни фенове са тези на Ботев Пловдив,които искат регистрацията на момчетата от СОПОТ.Как не ги е срам и да си помислят подобно нещо.

Няма нищо общо ,много добре го знаеш

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2013 22:45

1912chaflio написа:Какви футболни фенове са тези на ЦСКА,които искат лиценза на момчетата от БУРГАС.Как не ги е срам и да си помислят подобно нещо.Нямате ли достойнство да погледнете, какви мъки и перипетий имаха хората за да си видят любимия отбор в А група и сега хоп вие да го вземете.Че онези момчета ходиха по села и полянки ,изгониха ги от собственият им стадион ,търсиха си сами спонсори с една единсвена мечта да СИ видят любимият си отбор в А ГРУПА и изведнъж всичко да отиде по дяволите -това не е нормално поставете се на тяхно място .
Това не се отнася за всички фенове на ЦСКА ,А САМО ЗА ТЕЗИ КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ НАЙ ДОБРОТО ЗА ЛЮБИМИЯТ ИМ КЛУБ Е ДА ВЗЕМАТ НЯКОЙ ЧУЖД ЛИЦЕНЗ -МЕЖДУ ТЯХ И ТИТАН РАЗЛИКА НЯМА ,БОКЛУЦИ ОТ ВСЯКАДЕ

Най-лошото е,че техния собственик го предлага този лиценз!Много ясно,че би било несправедливо и гадно!Дано не е това варианта!

Върни се в “ЦСКА”