ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот гражданин от село » 16 дек 2012 19:56

За сега я караме доста скромно,спрягат се имена само от нашето първенство.

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 16 дек 2012 20:31

"ЦСКА проявява интерес към атакуващия футболист на Ботев Враца Владислав Романов, който има договор с врачани до 30 юни 2013 година.

В контракта на 24-годишния футболист е заложена опция той да напусне клуба при добра оферта. Все още няма постигнато споразумение между Ботев и ЦСКА.

Тепърва предстоят преговори, като се очаква да има по-голяма яснота към средата на следващата седмица.

Романов е юноша на ЦСКА, но така и не получава шанс да играе за първия отбор. Като юноша той изкарва проби в италианските Каралезе и Фиорентина, но подписва първия си професионален контракт с Локомотив Мездра през 2007 година. Сезон по-късно е преотстъпен на Хасково, но пропуска пролетния полусезон заради проблем с документацията. През 2009 година преминава в Ботев Враца, но още в следващата година подписва с Локомотив София. Тежкото положение при столичните „железничари“ той поема към Славия, но в крайна сметка отново се озовава във Враца." Уж сте спазарили Жайро,сега Влади,а пък и за Варела се облизвахте...Вие ще ни вземете половината отбор като гледам,както стана с Локо Пд :) Да си кажа и аз мненнието за тия футболисти.Жайро центр.защитник,когато дойде всички във Враца си мислехме,че всеки мач ще е с червен картон(получи само 2)иначе е много стабилен и при високи и ниски топки,обича да тръгва в атака и никой не може да го спре.Играе с ляв крак има много добър дълъг пас.Гледал съм почти всички мачове и е любимец тук във Враца.Само че струва пари,не знам какво са се разбрали,но не ми се ще да се съдим до безкрай!Варела е супер техничен футболист,скоро не е имало такъв в България,играе с ляв крак и трудно някой може да му я вземе когато държи топката.Лошото,че още няма гол,може да играе и зад нападателя.Само,че при нас е под наем и май няма как да го вземете.А за Влади,дойде есента със свободен трансфер,беше останал без отбори се завърна при нас след известно време.Игра без подготовка и не блестеше но като цяло е много добро момче и има доста хляб в него!

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 16 дек 2012 20:46

А и забравих ,че имате при нас Александър Якимов и с най-голямо удоволствие ви приканвам да си го прибирате!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 дек 2012 22:19

гражданин от село написа:Предполагам,че за Неделев Ботев се надяват да го продадат в чужбина за добри пари.Как ще стане директно от Ботев не ми е ясно,особено ако не играят и в ЕКТ.Другият вариант е при нас или на герена и с/у висок % от продажбата.Нека не се обиждат от Ботев,но за сега само споменатите и Литекс продават на прилични цени български футболисти.

Ботев отказаха за Тодор Неделев 1 милион евро от Байер Леверкузен лятото така че няма какво да говорим.Доколкото знам той няма да бъде продаван следващите години и около него ще се гради Ботев плус няколко младежки национали ,които подписаха с тях лятото от Спартак Пловдив.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 дек 2012 22:20

Романов е крило (имаме нужда от такива сега), левичар (нямаме друг офанзивен халф със силен ляв крак), наш юноша, сравнително млад, а и вероятно няма да е особено скъп - може би хич не е лош вариант.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 дек 2012 22:23

Янис Зику написа:Така е, дори Лудогорец не могат да ги пласират за добри пари, макар и да казват, че отказват милиони от най-големите отбори в Европа.. Просто репутацията си е репутация, но не мисля, че имаме шанс за Неделев. Просто не съм сигурен, че трябва да развиваме този млад играч, след като имаме много добри момчета, от макар и развалената ни школа.

Лятото от Лудогорец отказаха 600 000 евро за Шоко от турския отбор Карабукспор.В момента има интерес към много тяхни играчи,но доколкото знам там не искат да продава зашото искат силно представяне в Европа.Домусчиев кажа че продава скъпо така че едва ли ще продадат титулярен играч за по малко от 7 цифрена сума в евро.
[center]R.I.P[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 дек 2012 22:28

ЦСКА е напът да вземе още един футболист от академията на Етрополе. Това е халфът Иван Вълчанов, който в момента играе в италианския Новара. Има вариант атакуващия халф да мине проби на Армията тази зима, заяви собственикът на Чавдар Емил Димитров. "Да, вариант е за ЦСКА, може и да мине проби." Димитров официално потвърди за трансфера на Ивайло Чочев от Чавдар, който не игра във вчерашния мач срещу червените. "Чочев вече е футболист на ЦСКА

Ivan Valchanov
Bulgarian Age 21 years
Born 28 Sept 1991
Club Novara
Position Forward

[center]R.I.P[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 дек 2012 22:34

Parmalat написа:Ботев отказаха за Тодор Неделев 1 милион евро от Байер Леверкузен лятото така че няма какво да говорим.Доколкото знам той няма да бъде продаван следващите години и около него ще се гради Ботев плус няколко младежки национали ,които подписаха с тях лятото от Спартак Пловдив.

То и ние отказахме лятото 100 милн. евро от Реал Мадрид за Станко Машина. ;)

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 16 дек 2012 23:31

От тия който са изброени полезни могат да бъдат Вълчанов, Жайро, Варела и Романов! Млади и перспективни футболисти са, но според мен трябва заедно с тях да се вземат 2ма опорни и един ляв бек! От сегашните ни опорни халове става само Саша! Тенгариня и Тошко не стават, Пакурар си замина! Също смятам, че трябва да остане Жереми Родригез, не е лош футболист и може да е доста добра резерва на Бнадата!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 16 дек 2012 23:42

Тенгариня е на приливи и отливи. По принцип позицията му е централен защитник, но може да се включва и като опорен халф. Като опорен халф записа някои слаби игри, но Стойчо го качи зад нападателя като атакуващ халф и се представи много добре, макар и да му беше първи мач като титуляр.

Върни се в “ЦСКА”