Стойчо Младенов-фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Стойчо Младенов-фен тема

Мнениеот damyanov1963 » 10 мар 2012 18:07

2 пъти изгонения от ЦСКА си намери оправдание за третото изгонване - "Има заговор срещу ЦСКА".
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 10 мар 2012 20:29

damyanov1963 написа:2 пъти изгонения от ЦСКА си намери оправдание за третото изгонване - "Има заговор срещу ЦСКА".

Двукратния шампион с ЦСКА обясни,че въпреки заговора срещу ЦСКА,той ще стане такъв за трети път!!! :mrgreen:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 мар 2012 20:43

***cska*** написа:
damyanov1963 написа:2 пъти изгонения от ЦСКА си намери оправдание за третото изгонване - "Има заговор срещу ЦСКА".

Двукратния шампион с ЦСКА обясни,че въпреки заговора срещу ЦСКА,той ще стане такъв за трети път!!! :mrgreen:

И освен това шампиончето взе да нацапва гащите преди мача с Калиакра, и ловко предусети че им организация срещу червените :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 мар 2012 20:45

***cska*** написа:

Тоя не може нищо да обясни...Първо трябва да каже защо заеба отбора, и какви дела има срещу ЦСКА...Заговор срещу ЦСКА винаги може да се намери от га и компания, но всъщност на Левски бяха отнети титли по странен начин-Славия, Локо Пд, два пъти Литекс... никога не е имало заговор срещу ЦСКА, няма и да има-те самите си се осират, а после други са им виновни! Тройчо Директивата е прост селендур от Плоски и такъв ще си остане...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 10 мар 2012 21:33

Защо толкова много го мразите тоя Стойчо бе маа му стара,какво е направил, та да заслужи тези определения :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 мар 2012 21:41

donDiego написа:Защо толкова много го мразите тоя Стойчо бе маа му стара,какво е направил, та да заслужи тези определения :lol:

Защото е гаден интригант и неподправен подлец. Имали сте доста други треньори, които винаги са се държали като почтени мъже - и при победи и след загуби, но този не заслужава и капчица уважение :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 10 мар 2012 21:50

TristaNNN написа:
donDiego написа:Защо толкова много го мразите тоя Стойчо бе маа му стара,какво е направил, та да заслужи тези определения :lol:

Защото е гаден интригант и неподправен подлец. Имали сте доста други треньори, които винаги са се държали като почтени мъже - и при победи и след загуби, но този не заслужава и капчица уважение :!:

Не е нужно да продължаваш да си просиш бан с тези квалификации,въпроса ми беше риторичен :lol: ,......на всеки е ясно защо :mrgreen: ...и за бана и за въпроса :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 мар 2012 22:01

donDiego написа:
TristaNNN написа:

Не е нужно да продължаваш да си просиш бан с тези квалификации,въпроса ми беше риторичен :lol: ,......на всеки е ясно защо :mrgreen: ...и за бана и за въпроса :lol:

Ето и нашият отговор:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x60v1RcgmPY[/youtube]
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 10 мар 2012 22:17

TristaNNN написа:

Пич, имам още един въпрос по репликата ти: С кого точно сравняваш Стойчо :?: .Защото ЦСКА е световен шампион по смяна на треньори и как определяш,кой от тези е почтен,а Стойчо не е :?: ,пак е риторичен...сещай се :mrgreen:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 мар 2012 23:05

Синьо сърце написа: Тройчо Директивата е прост селендур от Плоски и такъв ще си остане...

Да,а Христо Стоичков пък е незначителен футболист, нали? Друго си е да си алкохолик и убиец на правилното място, та да те превърнат в легенда. Другото е, че простият Тройчо го знае цяла България, а тебе само комшиите, щото си много умен :?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”