Виж мутренския тим от Варна няма да фалира.Там чисто и просто не се харчат за нищо пари,ни за стадион,ни за футболисти и най- вече за треньор.Той сам си плаща за да трупа стаж.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
yavorescu написа:Много странно новия Ботев Луковит се намърда в СЗ Трета лига, след като завърши на 9 място в A РФГ Ловеч в дебютния си сезон. Как пък от всички останали области не се намери читав шампион или вицешампион, не знам. Катерят се по футболната стълбица хората.
petko.h.markov написа:Във финансово положение не са добре нещата и няма как да бъдат.Разходите за заплати се увеличават,приходите от
билети не са цветущи и остава продажбата на футболисти.При добра оферта въобще няма да се гледат временно
класиране,борба за титла,обиграване на отбора.Поне в Литекс преди години беше така.
Митал и титан платиха не малко пари за ЦСКА.Ако не си дал нито лев,не е голямо геройство няколко млн.за Панчарево.
А иначе е удоволствие да се четат финансовите обосновки на няколко души.
CSKA 78 написа:yavorescu написа:CSKA 78 написа:За финансовия феърплей ли намекваш? Да, но УЕФА промени правилата за финансов феърплей.
Аз чета наредбата, не откъслечна информация из разни сайтове. За инвестиции в инфраструктурата няма проблем по отношение на ФФП. Говоря за финансовия резултат (разликата между общите приходи и общите разходи), и не само за ЦСКА-София.
В България ако не се класираш поне в групите на някой от ЕКТ, няма как да не си на загуба. Клубовете с високи заплати могат да компенсират само с ЕКТ, каквито и спонсори да имат. Затова единствено Лудогорец е на печалба. Две поредни издънки като с Милсами и те ще са на огромна загуба.
Тази загуба при поредица неуспешни сезони се акумулира и накрая се случва неизбежното -- или не получаваш лиценз за ЕКТ и това те лишава от допълнителни приходи, или се стига до фалит. Ако при първия случай не ревизираш генерално цялостната политика на клуба, неминуемо пак се стига до втория. БФС от години си затварят очите за почти всички клубове и това най-много вреди на българския футбол. Живеем в икономическата реалност и изкуствено надутите балони се пукат.
Така...Сега за ЦСКА ли говорим, или за Лудогорец?! В промяната на правилата за финансов феърплей на УЕФА от 2015 година, се допуска един отбор да е на загуба, при това голяма, ако има споразумение и инвестиционен план, който е представен на УЕФА! Сега по-ясно ли е?!![]()
onegavon написа:Гледам троловете са си намерили нова дъвка.Сега като врани на бесило ще чакат ЦСКА пак да фалира.А на бас,че преди нас ще фалират Дунав не знам кой си номер, сините братчеди, Локо Пловдив и поне още пет-шест отбора.
Виж мутренския тим от Варна няма да фалира.Там чисто и просто не се харчат за нищо пари,ни за стадион,ни за футболисти и най- вече за треньор.Той сам си плаща за да трупа стаж.
honda написа:CSKA 78 написа:Така...Сега за ЦСКА ли говорим, или за Лудогорец?! В промяната на правилата за финансов феърплей на УЕФА от 2015 година, се допуска един отбор да е на загуба, при това голяма, ако има споразумение и инвестиционен план, който е представен на УЕФА! Сега по-ясно ли е?!![]()
Промяната от 2015 е точно както е посочил колегата се отнася за инвестиции в инфраструктура. Напълно естествено е ако правиш крупни инвестиции в инфраструктура да си на загуба. При ЦСКА-София няма такива крупни инвестиции.
Преди време ви писах,че след изключването ви от ЕКТ ,за мен ще бъде много интересно как ще изпълните критериите за ФФП . Има начин - но не съм сигурен доколко ГГ ще бъде съгласен на този вариант -да "отпише " дълга към него.
Май пак стигате до подчинени на вашия голям приятелТеодоридис . Интересно личностни нападки към него доколко ще ви помогнат
. Има ли някой ,който вярва на информацията от"отлично информиран източник" от УЕФА ,който информирал САС ,че решението за ЦСКА-София е еднолично на генсека на УЕФА . И точно пък от САС информирали "24 часа"
При нас 2-те години през които ни донесоха повече от 5 млн .лв. загуби. Апропо би ли посочил откъде имаш информация ,че загубите на Левски са 12 млн.лв. за последната година,по моя информация толкова е целия бюджет на Левски, надявам се правиш разлика между бюджет и загуби![]()
Но да се върнем към ЦСКА-София. От къде тази увереност ,че ще строите стадион на мястото на Армията? Това да се случи най-малкото трябва да се промени ПУП-а на София. Второ как се разрешава строеж на територията на паметник на парковото изкуството ? Хора като Ил.Павлов(лека му пръст) и В.Божков с несравнимо по-големите си във всяко едно отношение възможности от ГГ не успяха да решат този въпрос,а желание определено не им липсваше.
CSKA 78 написа:honda написа:CSKA 78 написа:Така...Сега за ЦСКА ли говорим, или за Лудогорец?! В промяната на правилата за финансов феърплей на УЕФА от 2015 година, се допуска един отбор да е на загуба, при това голяма, ако има споразумение и инвестиционен план, който е представен на УЕФА! Сега по-ясно ли е?!![]()
Промяната от 2015 е точно както е посочил колегата се отнася за инвестиции в инфраструктура. Напълно естествено е ако правиш крупни инвестиции в инфраструктура да си на загуба. При ЦСКА-София няма такива крупни инвестиции.
Преди време ви писах,че след изключването ви от ЕКТ ,за мен ще бъде много интересно как ще изпълните критериите за ФФП . Има начин - но не съм сигурен доколко ГГ ще бъде съгласен на този вариант -да "отпише " дълга към него.
Май пак стигате до подчинени на вашия голям приятелТеодоридис . Интересно личностни нападки към него доколко ще ви помогнат
. Има ли някой ,който вярва на информацията от"отлично информиран източник" от УЕФА ,който информирал САС ,че решението за ЦСКА-София е еднолично на генсека на УЕФА . И точно пък от САС информирали "24 часа"
При нас 2-те години през които ни донесоха повече от 5 млн .лв. загуби. Апропо би ли посочил откъде имаш информация ,че загубите на Левски са 12 млн.лв. за последната година,по моя информация толкова е целия бюджет на Левски, надявам се правиш разлика между бюджет и загуби![]()
Но да се върнем към ЦСКА-София. От къде тази увереност ,че ще строите стадион на мястото на Армията? Това да се случи най-малкото трябва да се промени ПУП-а на София. Второ как се разрешава строеж на територията на паметник на парковото изкуството ? Хора като Ил.Павлов(лека му пръст) и В.Божков с несравнимо по-големите си във всяко едно отношение възможности от ГГ не успяха да решат този въпрос,а желание определено не им липсваше.
Знаем, че повечето в този форум са от специалист нагоре! При това тесни специалисти и не само в едно направление, разбира се! Супер платени юристи, които са и икономисти, архитекти, даже геодезисти при необходимост! Но не си признават, че са и екстрасенси!![]()
![]()
ПП Загубата от 12 млн.(всъщност са 11 милиона и нещо) на Левски за миналата година беше официално обявена! Търси по сайтовете!![]()
ivo55 написа:Аз не мога да разбера защо ще правим представянето срещу държавния Берое?
Не беше ли редно да е срещу нашия сателит Литекс Ловеч, където пратихме и част от юношите да се обиграват?
А и така щяхме да се видим с по-отявлените футболни фенове от гр. Ловеч, да пием бира на корем в Борисовата градина, въобще да стане един футболен празник и за нас, а и за нашия приятелски сателитен клуб от Ловеч?
honda написа:onegavon написа:Гледам троловете са си намерили нова дъвка.Сега като врани на бесило ще чакат ЦСКА пак да фалира.А на бас,че преди нас ще фалират Дунав не знам кой си номер, сините братчеди, Локо Пловдив и поне още пет-шест отбора.
[offtopic]Само за твоя информация в момента с доста прилични темпове се строи стадион Варна,който определено ще бъде най-хубавия стадион в България и за разлика от някои други стадиони по всичко личи ще бъде завършен. .
За мен политиката на ТИМ(или Химимпорт) спрямо Черно море е най-правилната . Ако поискат да станат шампиони -ще станат колкото си пъти поискат подред. Просто възможностите им са такива ,че нито ГГ ,нито братя Домусчиеви могат да им се противопоставят. Просто няма смисъл . В момента осигуряват достатъчно бюджет за клуба да бъде в горната част на таблицата и толкова , без те да се набутват с много . Общо взето и вълка сит и агнето цяло.[/offtopic]
honda написа:[
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта