PFC Litex написа:Футбола у нас се развива по изкуствен начин за това същия нетърпи прогрес.
За съжаление е точно така.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
PFC Litex написа:Футбола у нас се развива по изкуствен начин за това същия нетърпи прогрес.
yavorescu написа:CSKA 78 написа:Ще ми е интересно да споделиш, след като Левски участваха в ЕКТ миналия сезон, защо обявиха 12 млн. загуби за миналата година?!
Ами точно това съм написал -- без приходи от ЕКТ или малки такива, все едно. Дали ще участваш в I предварителен кръг на ЛЕ или няма да участваш изобщо, разликата е пренебрежимо малка. Левски имаха огромни разходи за заплати и е нормално да са на загуба, приходите от мачовете им с Марибор няма как да я компенсират.
CSKA 78 написа:Мисълта ми беше, че ЦСКА може да компенсира, за разлика от други клубове, като продаде няколко футболиста! И на мястото на тези футболисти, ще бъдат привлечени други, които даже ща се по-качествени!
yavorescu написа:CSKA 78 написа:Мисълта ми беше, че ЦСКА може да компенсира, за разлика от други клубове, като продаде няколко футболиста! И на мястото на тези футболисти, ще бъдат привлечени други, които даже ща се по-качествени!
Колко беше бюджета на ЦСКА-София за изминалия сезон? Каква е общата сума от продажбите на футболисти през последните 3 трансферни прозореца, включвам и този? Трудно загубата може да се компенсира с изходящите трансфери, за някои от новите попълнения сте плащали трансферна сума. Почти сигурен съм, че сте на плюс с трансферите и баланса in/out е във ваша полза, но общите разходи са много високи и това няма голямо значение.
Новата наредба за финансовия феърплей гласи, че всички искащи да инвестират сериозни средства клубове трябва да предложат бизнес план и да постигнат "доброволно споразумение" с УЕФА за намеренията. Европейската централа ще даде време за осъществяване на тези проекти и няма да налага санкции, ако са необходими първоначални инвестиции.
Гриша Ганчев вдига хотел в Панчарево, налива милиони в базата
Двата терена на ЦСКА в Панчарево са в перфектно състояние, като на единия дори има осветление. Нищо общо със ситуацията от преди няколко месеца.Именно на въпросното игрище в събота се игра и контролата с Етър.
Ръководството ще събори старото стрелбище на базата и на негово място ще построи хотел специално за нуждите на школата на клуба.Той ще бъде използван и от децата, които идват от провинцията, за да играят в ЦСКА.
В момента продължава изграждането на още един терен, напомня "Тема: Спорт". Довършва се и пълното ремонтиране на бунгалата, които съвсем скоро ще могат да приемат футболистите за лагерна обстановка.
PFC Litex написа:Много наивници, много нещо... особено, когато става дума за строеж на нов стадион
PFC Litex написа:Много наивници, много нещо... особено, когато става дума за строеж на нов стадион
CSKA 78 написа:PFC Litex написа:Много наивници, много нещо... особено, когато става дума за строеж на нов стадион
Спокойно, няма да е съвсем нов! На мястото на Армията ще бъде!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта