Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Just1948
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Just1948 » 01 юли 2017 22:31

Кашчей написа:
Just1948 написа:
Кашчей написа:
Just1948 написа:ПФК ЦСКА - София ЕАД е собственост на ПФК ЦСКА - 1948 АД.
По твоята логика и Домуса не е никакъв в Лудогорец и Абрамович не е никакъв в Челси примерно. :lol:

Недей, че ще се задавя от смях. Не е лошо да не разбираш, но е лошо, когато искаш да убедиш всички в това, което сам не разбираш!

"Светни" ме,"ЙОристе".

Дай идея, защо Стоичков, който е акционер само в ПФК ЦСКА-1948 АД има акции и в ПФК ЦСКА-София! Обаче го дай нормално, без обиди и опити за оргиналничене (ако си способен )!

Откъде разбра,че Стоичков има акции в ПФК ЦСКА - София ЕАД?
Той има акции в ПФК ЦСКА - 1948 АД,което е собственик на ПФК ЦСКА - София ЕАД.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 01 юли 2017 22:34

Кашчей написа:
Just1948 написа:
Кашчей написа:
Just1948 написа:
Кашчей написа:Знам, че припознавачите не сте особено умни, но това направо ме разби :mrgreen:
Това, което си пуснал е за ПФК ЦСКА-1948, бивш Чавдар Етрополе. Наистина ли сте толкова неумни, или ме мислите мен за по-тъп от вас?!?. Е няма как да е!

ПФК ЦСКА - София ЕАД е собственост на ПФК ЦСКА - 1948 АД.
По твоята логика и Домуса не е никакъв в Лудогорец и Абрамович не е никакъв в Челси примерно. :lol:

Недей, че ще се задавя от смях. Не е лошо да не разбираш, но е лошо, когато искаш да убедиш всички в това, което сам не разбираш!

"Светни" ме,"ЙОристе".

Дай идея, защо Стоичков, който е акционер само в ПФК ЦСКА-1948 АД има акции и в ПФК ЦСКА-София! Обаче го дай нормално, без обиди и опити за оргиналничене (ако си способен )!

Стоичков има акции също и в Абърдийн, Селтик и Атлетик Билбао, как така само в ПФК ЦСКА 1948 ?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 юли 2017 22:39

https://topsport.bg/cska/tiago-rodriges ... tsska.html

Новото попълнение на ЦСКА Тиаго Родригес говори пред cska.bg. В кариерата си той има 99 мача в елита на Португалия с екипите на Насионал, Витория и Маритимо. Родригес е убеден, че бързо ще се адаптира към новия си отбор и разчита на своите сънародници Давид Симао и Рубен Пинто.

"Дойдох да помогна на ЦСКА. Мисля, че ако всичко върви както трябва няма да имам проблем. Радвам се, че имам двама сънародници в тима. Това ще ми помогне да се адаптирам по-лесно. Аз съм вътрешен халф и мога да помагам на атаката. Добре се чувствам в ЦСКА.

Не знаех много за клуба преди това. Рубен Пинто и Давид Симао ми казаха, че това е най-добрият клуб в България. Гледах в интернет клипове с публиката на ЦСКА и смятам, че те са фантастични", заяви Тиаго Родригес.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юли 2017 22:40

Just1948 написа:
Кашчей написа:
Just1948 написа:
Кашчей написа:

"Светни" ме,"ЙОристе".

Ти къде видя да съм писал, че Стоичков има акции в ЦСКА-София
Вие пускате безумни скрийншотове, не аз!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 01 юли 2017 22:42

Кашчей написа:
Just1948 написа:
Кашчей написа:
Just1948 написа:
Кашчей написа:

"Светни" ме,"ЙОристе".

Ти къде видя да съм писал, че Стоичков има акции в ЦСКА-София
Вие пускате безумни скрийншотове, не аз!

Ще си пускаме, каквото си искаме и ти не можеш да си помогнеш с нищо в случая :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юли 2017 22:43

OOP написа:
CSKA 78 написа:
OOP написа:Конанчo, този път уцели десетката с това изказване като сам признаваш, че сте си Литекс. Щом още стои тяхното задължение в ЦСКА-София, а не е в новия Литекс дето е преименувания Луковит!

Глей ся, дълговете към Ганчев, са дългове към Ганчев! Толкова е просто! :mrgreen:

Да де ама дълговете към Ганчев нали са на Литекс защо ги броят във вашето "истинско" ЦСКА?!?

Ти не разбираш, те са ЦСКА, но ползват "фирмата на Литекс". :lol: :lol: :lol: Както каза Боби Перуци, те са си Литекс, но ние им викаме ЦСКА, щото са си сменили името. :lol: :lol: :lol: :lol:

А с тия заеми, които ви отпускат чрез Чавдар, как хубаво "злата" УЕФА ще ви чука и за финансов феърплей .......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 юли 2017 22:46

Действието на множество негативни икономически, политически и глобални процеси оказват влияние и върху дейността на фирмата ни.
Задавих се от смях :lol:
Изображение

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 01 юли 2017 22:59

"ЦСКА продължава с победите и на родна земя"

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 юли 2017 22:59

Белчев: Не съм доволен от играта и Десподов

01-07-2017 Тема спорт
Наставникът на ЦСКA Стамен Белчев обяви, че не е доволен от представянето на тима му срещу новака Етър, макар че червените спечелиха с 2:0 проверката, която се игра на Панчарево. Специалистът не спести критиките си и към една от звездите на тима - Кирил Десподов.

"През първото полувреме на моменти стояхме добре, но като цяло не съм доволен от играта. Времето беше тежко, но това не е извинение. Трбва да сме по-комбинативни и агресивни. Когато не се получават нещата, има поводи за притеснение. През второто полувреме смените нарушиха играта. Много бавно играем с топката, а когато не бе в нас, стояхме далеч от хората", каза Белчев, след което бе помолен да коментира формата на Кирил Десподов.

"Кирил Десподов е в добра форма според вас, но според мен не е в добра форма. Може много повече. Да, вкара гол, но има още какво да се желае от него.

Трябва да надграждаме добрите неща и да оправим лошите. Привлякохме добър вратар. Когато има конкуренция, се вдига нивото на отделните футболисти и постове.

Ако излезе добър футболист, без значение на кой пост, ще го вземем.

Гледам отбора да подобрява играта и не искам да коментирам странични неща", обяви Белчев по повод на това дали желае да коментира странични неща като "удари под пояса".

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 юли 2017 23:02

М-да, някои изкрейзват, защото другите не мислят като тях. УЕФА кяза, че ЦСКА-София е ново дружество.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”