Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот OOP » 01 юли 2017 22:04

CSKA 78 написа:
OOP написа:Конанчo, този път уцели десетката с това изказване като сам признаваш, че сте си Литекс. Щом още стои тяхното задължение в ЦСКА-София, а не е в новия Литекс дето е преименувания Луковит!

Глей ся, дълговете към Ганчев, са дългове към Ганчев! Толкова е просто! :mrgreen:

Да де ама дълговете към Ганчев нали са на Литекс защо ги броят във вашето "истинско" ЦСКА?!?
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 юли 2017 22:04

Кашчей написа:Това, което си пуснал е за ПФК ЦСКА-1948, бивш Чавдар Етрополе. Наистина ли сте толкова неумни, или ме мислите мен за по-тъп от вас?!?. Е няма как да е!

Едно въпросче само- ПФК ЦСКА-1948 да не би да се води собственик на ЦСКА, дето играе на Армията?! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 01 юли 2017 22:05

Добро първо и по-слабо второ .... тва обаче, което много радва е колко майки с деца бяха на Панчарево ..... нови армейци идват ....

Напред армейски лъвове

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 юли 2017 22:06

OOP написа:
CSKA 78 написа:Глей ся, дълговете към Ганчев, са дългове към Ганчев! Толкова е просто! :mrgreen:

Да де ама дълговете към Ганчев нали са на Литекс защо ги броят във вашето "истинско" ЦСКА?!?

Ми...щото си стоят, и едва ли някога ще бъдат платени! Но журналята търсят сензации, особено тези от Спортал! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 юли 2017 22:07

tut написа:Добро първо и по-слабо второ .... тва обаче, което много радва е колко майки с деца бяха на Панчарево ..... нови армейци идват ....

Напред армейски лъвове

Даже и негърчета имаше :) Целия свят ни симпатизира :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юли 2017 22:07

Just1948 написа:
Кашчей написа:
Just1948 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
pomiqr272 написа:Сега разбирам какво имат предвид хората, когато казват харизма. Дали ЦСКА София или ЦСКА-София дългове все се трупат. Не се притеснявайте, този и следващия шампионат ще се играят по сегашните правила, а за следващия може да преиминувате друг отбор nа ЦСКА-София-София и с нов формат на първенството.

Ми...не знам дали ги четете докрай тези съобщения на Спортал?! Но в тях няма нищо сензационно! Това е стар дълг от 5 милиона още в Литекс към Ганчев! И имало някакъв дълг от 2 млн, който може да познаете към кой е?!
Което е напълно нормално! Чорбаджията ни е богат, а не самият клуб! То и Челси имат дълг от 2 млрд. паунда към Абрамович!
Айде, след 2 часа някой току-що видял "сензацията" да го пусне пак! :lol: :lol: :mrgreen:

Абрамович е официално собственик на Челси, а Ганчев какъв е в ЦСКА-София?

Изображение

Това, което си пуснал е за ПФК ЦСКА-1948, бивш Чавдар Етрополе. Наистина ли сте толкова неумни, или ме мислите мен за по-тъп от вас?!?. Е няма как да е!

ПФК ЦСКА - София ЕАД е собственост на ПФК ЦСКА - 1948 АД.
По твоята логика и Домуса не е никакъв в Лудогорец и Абрамович не е никакъв в Челси примерно. :lol:

Недей, че ще се задавя от смях. Не е лошо да не разбираш, но е лошо, когато искаш да убедиш всички в това, което сам не разбираш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 01 юли 2017 22:10

Кашчей написа:
Just1948 написа:
Кашчей написа:
Just1948 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:

Ми...не знам дали ги четете докрай тези съобщения на Спортал?! Но в тях няма нищо сензационно! Това е стар дълг от 5 милиона още в Литекс към Ганчев! И имало някакъв дълг от 2 млн, който може да познаете към кой е?!
Което е напълно нормално! Чорбаджията ни е богат, а не самият клуб! То и Челси имат дълг от 2 млрд. паунда към Абрамович!
Айде, след 2 часа някой току-що видял "сензацията" да го пусне пак! :lol: :lol: :mrgreen:

Абрамович е официално собственик на Челси, а Ганчев какъв е в ЦСКА-София?

Изображение

Това, което си пуснал е за ПФК ЦСКА-1948, бивш Чавдар Етрополе. Наистина ли сте толкова неумни, или ме мислите мен за по-тъп от вас?!?. Е няма как да е!

По твоята логика и Домуса не е никакъв в Лудогорец и Абрамович не е никакъв в Челси примерно. :lol:

Недей, че ще се задавя от смях. Не е лошо да не разбираш, но е лошо, когато искаш да убедиш всички в това, което сам не разбираш!

"Светни" ме,"ЙОристе".

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 юли 2017 22:16

gihuelo написа:
tut написа:Добро първо и по-слабо второ .... тва обаче, което много радва е колко майки с деца бяха на Панчарево ..... нови армейци идват ....

Напред армейски лъвове

Даже и негърчета имаше :) Целия свят ни симпатизира :)

Както му казват руснаците - импортозамещение.Вече и черничките сами ще си произвеждаме. :lol:

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 01 юли 2017 22:21

CSKA 78 написа:
OOP написа:
CSKA 78 написа:Глей ся, дълговете към Ганчев, са дългове към Ганчев! Толкова е просто! :mrgreen:

Ми...щото си стоят, и едва ли някога ще бъдат платени! Но журналята търсят сензации, особено тези от Спортал! :lol:

Е то няма сензация. Вие сте си Литекс и като такива задълженията от 5 милиона си стоят на "вашия" клуб обявен за истинското ЦСКА! Отрепахте се да обяснявате, че има отбор Литекс, който играел в Ловеч ( преименуван Ботев Луковит ), но те нямат задължения към ГГ, а ЦСКА- София има. И то както ти каза от преди години, когато клубът се казваше Литекс.......та въртим сучим, пропаганда, опорни точки и накрая излиза документ, че задълженията на Литекс всъщност са и на ЦСКА-София :) :lol: :) :lol: :oops:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юли 2017 22:28

Just1948 написа:
Кашчей написа:
Just1948 написа:
Кашчей написа:Знам, че припознавачите не сте особено умни, но това направо ме разби :mrgreen:

"Светни" ме,"ЙОристе".

Дай идея, защо Стоичков, който е акционер само в ПФК ЦСКА-1948 АД има акции и в ПФК ЦСКА-София! Обаче го дай нормално, без обиди и опити за оргиналничене (ако си способен )!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”