Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:@ Васко, понеже говориш за това плащане и, че то ще е честен път към припознаването, би ли обяснил как плащане от страна на една фирма, която няма никаква връзка с ПФК "ЦСКА-София" ЕАД, и дори не развива спортна дейност, прави последните преки наследници?
Пак казвам - ще се платят дългове на ЦСКА. Нали, ако допуснем, че изобщо се платят тия пари. А вече как ще стане връзката между животните и ЦСКА-София, това е друг въпрос. То така или иначе има и един куп други неща, които са спорни за много фенове, като примерно местенето на друг клуб и припознаването му, но плащането на дългове, определени от съда и отчитането на това от страна на УЕФА за е достатъчно. Аз винаги съм казвал, че предпочитам да не се плаща за очевидните схеми за източване, но явно няма начин. А след като се плащат, предпочитам да припозная тоя клуб. Поне това мога да направя, пък било то и като отмъщение към тия схемаджии, фалирали ЦСКА.
Но, разбира се, хич не очаквам да се плати.
Ами то при всеки фалит е така, но за първи път чувам, че купилият имуществото става официален наследник на фалиралия, защото с тези пари се покриват дългове на фалиралия. Питах те и вчера май-ако два субекта купят това имущество, и двата ли стават наследници. Хипотетично е възможно, при закупуване на части, а не в пакет. Не виждам да има разлика в това, дали ще е купено на части, или в пакет-с тези пари се плащат дългове.
Не можеш да говориш по принцип как стоят нещата, след като в случая всичко се продава в пакет - от марката до столовете. Говорим за този конкретен случай, не по принцип. Освен това, не съм чувал при фалит имуществото да се продава на части, а не в пакет, но може и грешката да е в мен и да има и такава практика.
Крайслер фалира със 170 милиарда дългове и активи за 80, нещо такова. ФИАТ ги купи след фалита за...3 милиарда. Според теб към днешна дата съществува ли марката Крайслер, макар и под шапката на ФИАТ?
И аз те питам пак - ако тия милиони бъъдат платени, дали УЕФА ще признае този клуб за ЦСКА?