1982 написа:Велбъжд и Локомотив Пд имат юридическа връзка, ...
Когато Локомотив се "влее" във Велбъжд , това което остава като резултат е Велбъжд .
Така е по закон . На Локомотив му се прекратява дейността . Така че имаме преименуван Велбъжд .
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
1982 написа:Велбъжд и Локомотив Пд имат юридическа връзка, ...
suni написа:suni написа:Фирмата победител в наддаването е "Ред енимълс"...
...Дружеството се оказва и кредитор на фалиралия отбор, така то ще приспадне закупените дългове, които трябва да плати за емблемата.
Автор: Gong.bg
Тея много лъжат...
Редактор: Виктория Ташкова
Kirilland написа:1982 написа:Велбъжд и Локомотив Пд имат юридическа връзка, ...
Когато Локомотив се "влее" във Велбъжд , това което остава като резултат е Велбъжд .
Така е по закон . На Локомотив му се прекратява дейността . Така че имаме преименуван Велбъжд .
BRF написа:Аз не съм дървен философ като вас.Имат законово право да обжалват и го правят.Съда ще реши дали да им удобри претенциите.
Kirilland написа:1982 написа:Велбъжд и Локомотив Пд имат юридическа връзка, ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
vaskonti написа:ivo55 написа:Явно не правите голяма разлика с наказателното производство. Тук процедурата не съдържа подобни неизчерпаеми възможности за отлагане и протакане. Вероятно още есента процедурата ще е изчерпана/завършена. И ще стане ясно дали тези 8 милиона ще се платят. Но нека кучетата си лаят. Той кервана си върви. Нали, кученца?
Не си пробутвай "остроумията" , кажи що животните се жалват от себе си? Не, че подобно поведение е непознато в тоя клуб - Милко също съдеше себе си за половин милион.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
vaskonti написа:BRF написа:Аз не съм дървен философ като вас.Имат законово право да обжалват и го правят.Съда ще реши дали да им удобри претенциите.
Абе то и "бабата" има право по закон да внася оздравителен план от името на трети лица, но тогава не ти пукаше толкова за закона... Само ако ти изнася, нали така?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта