Този път нито БФС, нито БСП ще може да спаси ЦСКА
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лупи:Аз съм най-успешният президент на ЦСКА
Айде Лупи връщай се и довършвай започнатото.
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]
Между другото , "докторът хонорис" се е появил днес в Пловдив и е заявил следното
Христо Стоичков от тук нататък се отдава на голф, лов и риболов.", заяви бившият носител на Златната топка.
“Не купувам от Lafka”
-
СИН_ИМПЕРАТОР
Лупи ако случайно сте забравили, има присъда- 9 години затвор, която в момента обжалва и всячески протака...та си мисля дали не наближава окончателната развръзка на делото, та това да е отчаян ход от негова страна, мислейки си че ако влезе в ЦСКА може да отърве кожата 
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Лупи ако случайно сте забравили, има присъда- 9 години затвор, която в момента обжалва и всячески протака...та си мисля дали не наближава окончателната развръзка на делото, та това да е отчаян ход от негова страна, мислейки си че ако влезе в ЦСКА може да отърве кожата
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Лупи ако случайно сте забравили, има присъда- 9 години затвор, която в момента обжалва и всячески протака...та си мисля дали не наближава окончателната развръзка на делото, та това да е отчаян ход от негова страна, мислейки си че ако влезе в ЦСКА може да отърве кожата
Няма проблеми да ги управлява и от затвора , за "Б" ОКРЪЖНА няма да е проблем .
“Не купувам от Lafka”
СИН_ИМПЕРАТОР написа:zac написа:Искам да попитам ЦЕСЕКАРИТЕ пишещи във форума, /КАКВО ИСКАТЕ ?/ закриване на ЦСКА или спасение. Ако искате
закриване Иво Иванов Ви го каза в прав текст,/ в Понеделник закриваме ЦСКА / и този път им вярвайте ще закрият
отбора без да им пука от нищо и от никого.
Ако искате спасение, нека тази група бизнесмени вземе отбора, и ще видим какво ще стане.
Ако и те са като старите собственици, пътя вече се знае.
А колкото до Томов, не е толкова зле, има да си връща на много, като почнете Батков, през Боби Михайлов цялото
БФС и стигнете Емо Костадинов.
/ СПАСИТЕЛИ ВИДЯХМЕ МНОГО, НО ЗА В МОМЕНТА СА САМО ТАЗИ ГРУПА КАЗВАЩА ЧЕ ЩЕ ПОМОГНЕ /
Tомов е в много обтегнати отношения с БСП, та едва ли ще му се получи завръщането
Орденоносецът и БСП не са толкова страшни, но виж ДПС и Пеевски, ще направят всичко възможно да попречат, някой да не помрачи 100 годишнината на клуба им. Томов, Томов, не си ли взе бележка, че с доносниците и агентите на Първо главно, шега не бива.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
pampi отивай да протестираш или и на теб като повечето фенове не ти пука за ЦСКА 
sandi.74 написа:pampi отивай да протестираш или и на теб като повечето фенове не ти пука за ЦСКА
Срещу кого да протестирам? Срещу "марионетките" Титан ли? След тях ще дойде следващият "бушон" и огледал се Илия, пак с тия. Докато футболните клубове не станат Публични акционерни дружества и футболът не се изчисти от мутрите и политиците, спасение за никого няма. Фалитите на клубове тепърва започват. ДПС трябва да се измете от БФС, заедно с подлогите си там.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
В интерес на истината, беше единственият, който разбираше от футбол. Нямаше сделки като италианските инвалиди на Титаните, хем скъпо купени, или италианските треньори на Черепа, още по-скъпо. Ама си имаше други проблеми, пак с главата. Е, то човек, дето на втория етаж всички стаи са му в ред, нема да се захване с български футбол никога.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Дойде на власт мамка ви и започнаха напъни за спасяване на щерката.Батака си остава батак.Въпроса е кой ще плати за оставането и на позиция ,,командно дишане''.Лупи е машата на БКП и всеки запознат ще ви го каже.Бореца от Микре щеше да влезе в затвора,но изборите го оправдаха.Сега потенциален затворник рискува за да се спаси от пандиза.Група бизнесмени,пожелали анонимност чакат на опашката.