Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2017 15:48

BRF написа:
vaskonti написа:
1982 написа:Между другото, тоя Тодор Иванов, дето и той пуснал жалба в същия ден като Ред Енимълс, също е човек на Ганчев ...... дори беше назначен на някакъв пост по едно време.

https://www.sportal.bg/news.php?news=582644

Тодор Иванов Иванов се явява в борда на "Петрол" на Гриша Ганчев и фигурира и в регистрацията на ФК ЦСКА с изпълнителен директор Пламен Марков, който не бе допуснат да участва в първенството от БФС.

Ми какъв е проблемът, човекът се чувства ощетен и си търси правата.

Комунизма свърши,вече хората имат права!

Ами ти май наистина сериозно ги мислиш тия?
Сигурно и Милко и тоя Тодор просто си търсят правата като съдят себе си? Викаш, комунизмът свърши вече?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2017 15:51

boabbb написа:
BRF написа:
vaskonti написа:Ама ти какво се опитваш да ми кажеш, а и да убедиш себе си? Че хората просто си търсят правата, а не пускат абсурдни жалби само и само да протакат? Какво ще стане ако не им признаят вземанията - ще реват, че Кюстендилеца не си е взел парите от Кюстендилеца? Начи, хем си наясно каква плоска и елементарна схема въртят, хем се чудиш какви нелепости да си изсмучеш от пръстите за за ги оправдаеш.
Аз не рева срещу ЦСКА. В цялата схема ЦСКА не участва по никакъв начин, дори косвено. Участват едни животни, които са поредните бушони на Ганчев. Нещо невярно ли има тук, та ми обясняваш как съм бил плюл по ЦСКА?

Като става въпрос просто за някакви животни-какво ги коментираме в тема за ЦСКА!Аз в нищо не те убеждавам и още по-малко пък защитавам анималите!Може и да протакат-може и да се опитват да им признаят вземанията!Национална спортна база и тя ли протаква?Другите заявили протест и те ли протакват?
Отборът ,който в момента е на Армията-това е ЦСКА!Вярно нов отбор е,но е ЦСКА!Ако нямаше общо с ЦСКА-нямаше да има и драма!Щеше да е като да речем Нефтохимик-съобщават ти ,че са в А група,ама фалират и отиват в Б областна,ама след няколко месеца отиват в Б група,и следващия сезон в А и така нататък и така нататък!Самият генерират интерес показва,че това е ЦСКА!
п.п. Пак повтарям-тук постоянно се пише,че щом към даден момент нещо е позволено от закона,значи всичко е точно!Когато Велбъжд се премести в Пловдив и стана Локо-било е позволено и всичко е точно!Когато Олимпик стана Берое-всичко е точно!Когато Берое си пререгистрира дружеството за да НЕ СИ ПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ КЪМ БАНЕВ -всичко е точно!И още и още!По тази логика и с ЦСКА всичко е точно!Не мислиш ли?

Специално в случая с Велбъжд, отборът беше в "А" група и преди Георги Илиев, движехме се около 7-8-мо място, след него имаме един сезон в "Б" група за 20 години :| Гришата има повече право да си мести играчи, отбори и началници от Ловече и към Ловеч, при положение, че той на практика създаде Литекс.

И като е създал Литекс, по-скоро го направи това, което беше, защот оклубът си съществуваше, макар и минорно, има право да го вдигне и да го премести на майната си, да го преименува и да твърди, че това всъщност е друг клуб, основан 68 години по-рано, в друг град и друга област на България.

ПП- Видях преди седмица, че си запознат отлично с немския. Ще ми обясниш ли как РБ Лайпциг (Rasenball Sport) означава " спорт с топка на трева"?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 29 юни 2017 15:52

Това,което играе на Армията е ЦСКА или по друг начин казано,ЦСКА-София е ЦСКА,само ако използвате метода
на самовнушението.Изпробвай те го когато изпитвате силна болка.Трябва само да си повтаряте-"не ме боли,не ме
боли" и болката изчезва.Опитай те!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 юни 2017 15:52

vaskonti написа:Ами Кюстендилеца е решил да дава 8 милиона, какво му пука как ще се разпределят? Нали така и така ги дава?
Освен това, няма значение ТЕ как искат да се разпределят парите. В това разпределение няма такива неща като приспадане и подобни щуротии. Има си класове кредитори, като всеки клас взима определен процент. Според теб ТЕ в кой клас попадат? И друго - дали съществува разпределение, при което ТЕ не биха подали възражение?

Явно е дал вече някакви пари-примерно 500 000 за да изкупи дългове!Таванът му е 8 000 000 и затова иска да му признаят въпросните 500 000!Както казах не съм съдия,сигурен съм че и ти не си,макар че с твоята безпринципност при модериране би се вписал идеално в нашата съдебна система!Та след като баба ти дора прави разпределението-те използват ЗАКОНОВОТО си право да поискат признаване на тия вземания!Нещо неясно има ли пак?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2017 15:53

Велбъжд и Локомотив Пд имат юридическа връзка, защото вторият се вля в първия, въобще не правете аналогии с ЦСКА и Литекс, защото между ЦСКА и Литекс няма юридическа връзка под никаква форма. Няма и да има, защото това значи да се плащат дълговете на ЦСКА, да се търпят санкциите, които има ЦСКА и т.н.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 29 юни 2017 15:56

Фирмата победител в наддаването е "Ред енимълс"...

...Дружеството се оказва и кредитор на фалиралия отбор, така то ще приспадне закупените дългове, които трябва да плати за емблемата.

Автор: Gong.bg

Тея много лъжат... ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2017 15:59

Изображение
И коментарът под снимката:
Deja Vu
2008 година беше взет лиценза на ПФК ЦСКА АД,като определението беше "неработещо предприятие".
2016 година одитора изразява същото съмнение спрямо Тире София,но те незнайно как получават лиценз.
Няма да е нелогично,след като им изтекат 3-те години наказание без ЕКТ,да им бъде наложено ново такова за нарушаване на финансовия феърплей.
Дали скоро няма да се наложи ново припознаване?
Последна промяна от Кашчей на 29 юни 2017 16:01, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2017 15:59

Кой какво ще приспада, и дали ще приспада, го решават синдикът и съдът, не Ред Енимълс и платените "журналисти" от Гонг, начело с Николайчо. Поредният нелеп материал.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 29 юни 2017 16:03

suni написа:
Фирмата победител в наддаването е "Ред енимълс"...

...Дружеството се оказва и кредитор на фалиралия отбор, така то ще приспадне закупените дългове, които трябва да плати за емблемата.

Автор: Gong.bg

Тея много лъжат... ;)

Редактор: Виктория Ташкова
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2017 16:07

BRF написа:
vaskonti написа:Ами Кюстендилеца е решил да дава 8 милиона, какво му пука как ще се разпределят? Нали така и така ги дава?
Освен това, няма значение ТЕ как искат да се разпределят парите. В това разпределение няма такива неща като приспадане и подобни щуротии. Има си класове кредитори, като всеки клас взима определен процент. Според теб ТЕ в кой клас попадат? И друго - дали съществува разпределение, при което ТЕ не биха подали възражение?

Явно е дал вече някакви пари-примерно 500 000 за да изкупи дългове!Таванът му е 8 000 000 и затова иска да му признаят въпросните 500 000!Както казах не съм съдия,сигурен съм че и ти не си,макар че с твоята безпринципност при модериране би се вписал идеално в нашата съдебна система!Та след като баба ти дора прави разпределението-те използват ЗАКОНОВОТО си право да поискат признаване на тия вземания!Нещо неясно има ли пак?

Точно законово нямат никакво право да им признаят цялата сума! Ти прочете ли какво съм ти написал? Виж пак - според ЗАКОНА има класове кредитори, като, най-общо казано, първи са НАП, после всички останали. НАП получава около 1/3 от целия дълг към тях! По кой точно закон НАП няма да си вземат вече всички пари, а Кюстендилеца ще си ги вземе? Съвсем отделен въпрос е от къде фирма на 1 седмица генерира толкова пари, че първо да изкупи дългове за половин милион(примерно) и след това да сложи на масата 8 милиона. Предполагам, че по тоя въпрос няма да си такъв защитник за закона и неговите действия в тази връзка? В подобни случаи сте свикнали да казвате, че закона не е важен, важно е феновете какво казват. Но когато е да се бранят нелепите схеми, тогава "хората имат права" рзбираш ли....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”