Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот BRF » 29 юни 2017 15:36

vaskonti написа:Ама ти какво се опитваш да ми кажеш, а и да убедиш себе си? Че хората просто си търсят правата, а не пускат абсурдни жалби само и само да протакат? Какво ще стане ако не им признаят вземанията - ще реват, че Кюстендилеца не си е взел парите от Кюстендилеца? Начи, хем си наясно каква плоска и елементарна схема въртят, хем се чудиш какви нелепости да си изсмучеш от пръстите за за ги оправдаеш.
Аз не рева срещу ЦСКА. В цялата схема ЦСКА не участва по никакъв начин, дори косвено. Участват едни животни, които са поредните бушони на Ганчев. Нещо невярно ли има тук, та ми обясняваш как съм бил плюл по ЦСКА?

Като става въпрос просто за някакви животни-какво ги коментираме в тема за ЦСКА!Аз в нищо не те убеждавам и още по-малко пък защитавам анималите!Може и да протакат-може и да се опитват да им признаят вземанията!Национална спортна база и тя ли протаква?Другите заявили протест и те ли протакват?
Отборът ,който в момента е на Армията-това е ЦСКА!Вярно нов отбор е,но е ЦСКА!Ако нямаше общо с ЦСКА-нямаше да има и драма!Щеше да е като да речем Нефтохимик-съобщават ти ,че са в А група,ама фалират и отиват в Б областна,ама след няколко месеца отиват в Б група,и следващия сезон в А и така нататък и така нататък!Самият генерират интерес показва,че това е ЦСКА!
п.п. Пак повтарям-тук постоянно се пише,че щом към даден момент нещо е позволено от закона,значи всичко е точно!Когато Велбъжд се премести в Пловдив и стана Локо-било е позволено и всичко е точно!Когато Олимпик стана Берое-всичко е точно!Когато Берое си пререгистрира дружеството за да НЕ СИ ПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ КЪМ БАНЕВ -всичко е точно!И още и още!По тази логика и с ЦСКА всичко е точно!Не мислиш ли?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2017 15:39

1982 написа:Между другото, тоя Тодор Иванов, дето и той пуснал жалба в същия ден като Ред Енимълс, също е човек на Ганчев ...... дори беше назначен за бушон, заедно с Паслар в ръководството.

Беше нещо като собственик с повече от 50% от акциите.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 юни 2017 15:39

vaskonti написа:
BRF написа:
Заклет Левскар написа:
BRF написа:
vaskonti написа:Ти наясно ли си, че има правила, по които се прави разпределението на парите? Срещу какво протестират - че НАП взимат прекалено много или че великия цесекар Стойчо ще вземе "заслужените" 250 бона? От тях ли трябва да се вземе за да се даде на Кюстендилеца?

Че аз де съм съдия бе?Имат си права хората и си ги използват!Щом закона им позволява,какъв ти е проблема?Нали повечето тук обяснявате,че щом било законно Велбъжда да стане Локо-всичко е точно!
Иначе според мен протестират за да им признаят вземанията ,които са придобили,ама просто предполагам!Дали имат право на протес-явно имат!И да Стойчо е велик цесекар,а нап е поредната бюрократична дупка в която потъват нашите пари!Просто сега те е жегнало заради ЦСКА и си готов да защитаваш всичко ,което е срещу него!

Протестират, защото само така могат да отложат с някой месец плащането, след което ще се откажат и ще пратят тризвездната у Делиорманско.

Ми то протестират още няколко човека и институции!Едната беше национална спортна база!Явно доста се чувстват ощетени.Ако си обърнал внимание и на делиорманеца фирмите бяха изкупили по едно малко дългче-ако можеш мисли!

Да, ама другите не протестират срещу себе си!

Че те да не протестират срещу себе си?Я вземи помисли малко!Ще ти помогна!ТЕ решават да платят 8 милиона!Синдичката казва как да се разпределят!ТЕ не са съгласни и искат да им се признаят нещата платени до сега!ТАКА НЕ ПРОТЕСТИРАШ СРЕЩУ СЕБЕ СИ!Мисли!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2017 15:40

1982 написа:Между другото, тоя Тодор Иванов, дето и той пуснал жалба в същия ден като Ред Енимълс, също е човек на Ганчев ...... дори беше назначен на някакъв пост по едно време.

https://www.sportal.bg/news.php?news=582644

Тодор Иванов Иванов се явява в борда на "Петрол" на Гриша Ганчев и фигурира и в регистрацията на ФК ЦСКА с изпълнителен директор Пламен Марков, който не бе допуснат да участва в първенството от БФС.

Ми какъв е проблемът, човекът се чувства ощетен и си търси правата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2017 15:41

Кашчей написа:
1982 написа:Между другото, тоя Тодор Иванов, дето и той пуснал жалба в същия ден като Ред Енимълс, също е човек на Ганчев ...... дори беше назначен за бушон, заедно с Паслар в ръководството.

Беше нещо като собственик с повече от 50% от акциите.

Да, като го видях в списъка, ми се стори познато име, порових се и ....... не се излъгах.

Ганчев е впрегнал явно всички бушони да подават жалби в съда. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 юни 2017 15:41

vaskonti написа:
1982 написа:Между другото, тоя Тодор Иванов, дето и той пуснал жалба в същия ден като Ред Енимълс, също е човек на Ганчев ...... дори беше назначен на някакъв пост по едно време.

https://www.sportal.bg/news.php?news=582644

Тодор Иванов Иванов се явява в борда на "Петрол" на Гриша Ганчев и фигурира и в регистрацията на ФК ЦСКА с изпълнителен директор Пламен Марков, който не бе допуснат да участва в първенството от БФС.

Ми какъв е проблемът, човекът се чувства ощетен и си търси правата.

Комунизма свърши,вече хората имат права!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 юни 2017 15:42

BRF написа:
vaskonti написа:Ама ти какво се опитваш да ми кажеш, а и да убедиш себе си? Че хората просто си търсят правата, а не пускат абсурдни жалби само и само да протакат? Какво ще стане ако не им признаят вземанията - ще реват, че Кюстендилеца не си е взел парите от Кюстендилеца? Начи, хем си наясно каква плоска и елементарна схема въртят, хем се чудиш какви нелепости да си изсмучеш от пръстите за за ги оправдаеш.
Аз не рева срещу ЦСКА. В цялата схема ЦСКА не участва по никакъв начин, дори косвено. Участват едни животни, които са поредните бушони на Ганчев. Нещо невярно ли има тук, та ми обясняваш как съм бил плюл по ЦСКА?

Като става въпрос просто за някакви животни-какво ги коментираме в тема за ЦСКА!Аз в нищо не те убеждавам и още по-малко пък защитавам анималите!Може и да протакат-може и да се опитват да им признаят вземанията!Национална спортна база и тя ли протаква?Другите заявили протест и те ли протакват?
Отборът ,който в момента е на Армията-това е ЦСКА!Вярно нов отбор е,но е ЦСКА!Ако нямаше общо с ЦСКА-нямаше да има и драма!Щеше да е като да речем Нефтохимик-съобщават ти ,че са в А група,ама фалират и отиват в Б областна,ама след няколко месеца отиват в Б група,и следващия сезон в А и така нататък и така нататък!Самият генерират интерес показва,че това е ЦСКА!
п.п. Пак повтарям-тук постоянно се пише,че щом към даден момент нещо е позволено от закона,значи всичко е точно!Когато Велбъжд се премести в Пловдив и стана Локо-било е позволено и всичко е точно!Когато Олимпик стана Берое-всичко е точно!Когато Берое си пререгистрира дружеството за да НЕ СИ ПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ КЪМ БАНЕВ -всичко е точно!И още и още!По тази логика и с ЦСКА всичко е точно!Не мислиш ли?

Специално в случая с Велбъжд, отборът беше в "А" група и преди Георги Илиев, движехме се около 7-8-мо място, след него имаме един сезон в "Б" група за 20 години :| Гришата има повече право да си мести играчи, отбори и началници от Ловече и към Ловеч, при положение, че той на практика създаде Литекс.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2017 15:46

BRF написа:
vaskonti написа:
BRF написа:
Заклет Левскар написа:
BRF написа:
vaskonti написа:Ти наясно ли си, че има правила, по които се прави разпределението на парите? Срещу какво протестират - че НАП взимат прекалено много или че великия цесекар Стойчо ще вземе "заслужените" 250 бона? От тях ли трябва да се вземе за да се даде на Кюстендилеца?

Че аз де съм съдия бе?Имат си права хората и си ги използват!Щом закона им позволява,какъв ти е проблема?Нали повечето тук обяснявате,че щом било законно Велбъжда да стане Локо-всичко е точно!
Иначе според мен протестират за да им признаят вземанията ,които са придобили,ама просто предполагам!Дали имат право на протес-явно имат!И да Стойчо е велик цесекар,а нап е поредната бюрократична дупка в която потъват нашите пари!Просто сега те е жегнало заради ЦСКА и си готов да защитаваш всичко ,което е срещу него!

Протестират, защото само така могат да отложат с някой месец плащането, след което ще се откажат и ще пратят тризвездната у Делиорманско.

Ми то протестират още няколко човека и институции!Едната беше национална спортна база!Явно доста се чувстват ощетени.Ако си обърнал внимание и на делиорманеца фирмите бяха изкупили по едно малко дългче-ако можеш мисли!

Да, ама другите не протестират срещу себе си!

Че те да не протестират срещу себе си?Я вземи помисли малко!Ще ти помогна!ТЕ решават да платят 8 милиона!Синдичката казва как да се разпределят!ТЕ не са съгласни и искат да им се признаят нещата платени до сега!ТАКА НЕ ПРОТЕСТИРАШ СРЕЩУ СЕБЕ СИ!Мисли!

Ами Кюстендилеца е решил да дава 8 милиона, какво му пука как ще се разпределят? Нали така и така ги дава?
Освен това, няма значение ТЕ как искат да се разпределят парите. В това разпределение няма такива неща като приспадане и подобни щуротии. Има си класове кредитори, като всеки клас взима определен процент. Според теб ТЕ в кой клас попадат? И друго - дали съществува разпределение, при което ТЕ не биха подали възражение?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2017 15:47

BRF написа:

Вас нали не ви интересуваше ТЗ, а това преместване е точно по този закон?! Естествено, че за дружеството е законно, малко е в мъгла купуването на Литекс от Чавдар, без мнение на КЗК. Спомням си, че когато Томов купуваше ЦСКА от Титаните се изчака около 10-14 дена за одобрение на сделката. Така че тук нещата не са съвсем законни.
За Велбъжд и Локомотив не говори, защото явно не правил разлика между обединение на два клуба и просто преименуване и преместване на други два!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 юни 2017 15:47

BRF написа:

Отбора на Армията е ЦСКА-София..Питай БФС!Щото ако питаш някви легенди на ЦСКА те ще ти кажат друго..А от управата ви казаха съвсем друго..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “ЦСКА”