vaskonti написа:Ама ти какво се опитваш да ми кажеш, а и да убедиш себе си? Че хората просто си търсят правата, а не пускат абсурдни жалби само и само да протакат? Какво ще стане ако не им признаят вземанията - ще реват, че Кюстендилеца не си е взел парите от Кюстендилеца? Начи, хем си наясно каква плоска и елементарна схема въртят, хем се чудиш какви нелепости да си изсмучеш от пръстите за за ги оправдаеш.
Аз не рева срещу ЦСКА. В цялата схема ЦСКА не участва по никакъв начин, дори косвено. Участват едни животни, които са поредните бушони на Ганчев. Нещо невярно ли има тук, та ми обясняваш как съм бил плюл по ЦСКА?
Като става въпрос просто за някакви животни-какво ги коментираме в тема за ЦСКА!Аз в нищо не те убеждавам и още по-малко пък защитавам анималите!Може и да протакат-може и да се опитват да им признаят вземанията!Национална спортна база и тя ли протаква?Другите заявили протест и те ли протакват?
Отборът ,който в момента е на Армията-това е ЦСКА!Вярно нов отбор е,но е ЦСКА!Ако нямаше общо с ЦСКА-нямаше да има и драма!Щеше да е като да речем Нефтохимик-съобщават ти ,че са в А група,ама фалират и отиват в Б областна,ама след няколко месеца отиват в Б група,и следващия сезон в А и така нататък и така нататък!Самият генерират интерес показва,че това е ЦСКА!
п.п. Пак повтарям-тук постоянно се пише,че щом към даден момент нещо е позволено от закона,значи всичко е точно!Когато Велбъжд се премести в Пловдив и стана Локо-било е позволено и всичко е точно!Когато Олимпик стана Берое-всичко е точно!Когато Берое си пререгистрира дружеството за да НЕ СИ ПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ КЪМ БАНЕВ -всичко е точно!И още и още!По тази логика и с ЦСКА всичко е точно!Не мислиш ли?