Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 28 юни 2017 22:56

1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:Чудесно е, че припознавачите показват пълната си простотия, нямайки аргументи срещу фактите. Обиди, квалификации, тъпотия ...... лъсва им в пълна степен посредственото ниво, то затова и Гришата така лесно ги лъже и манипулира, с подобен нискокачествен материал не е трудно.

Кой от вас ще плати милионите на Градев и сие? Кой ще извади милиони за издръжката на ЦСКА? Извадете банковите сметки и гаранции, платете и ще се замисля дали да съм с Ганчев. Едно условие - плащачът да не е Делиорманеца!

Не ми минавай с този номер, никой не е насилвал Ганчев да оздравява нищо, като не искаш да оздравяваш ЦСКА, поне не го фалирай умишлено. Това е проблемът. ЦСКА бе фалиран нарочно, за да бъде докаран Литекс на негово място.

А, да, чувал съм за световната кснспирация. Не е могъл да докара най-добрите футболисти на Литекс без задължителен фалит. Ц-ц-ц-ц!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 юни 2017 23:01

Mitata написа:
1982 написа:
Не ми минавай с този номер, никой не е насилвал Ганчев да оздравява нищо, като не искаш да оздравяваш ЦСКА, поне не го фалирай умишлено. Това е проблемът. ЦСКА бе фалиран нарочно, за да бъде докаран Литекс на негово място.

А, да, чувал съм за световната кснспирация. Не е могъл да докара най-добрите футболисти на Литекс без задължителен фалит. Ц-ц-ц-ц!

"Директорът в Левски Даниел Боримиров направи изключително любопитно изказване след скандалното излизане от терена на футболистите на Литекс по време на срещата между двата тима на стадион "Георги Аспарухов" от 20-ия кръг в "А" група. Според шефа на "сините" това е сценарий, написан от шефовете на "оранжевите", за да се случи сливането между Литекс и ЦСКА, каквото е желанието на бизнесмена Гриша Ганчев. Както е известно, по правилник на БФС Литекс трябва да бъде изхвърлен от "А" група заради своеволното излизане на футболистите си.

"Всички видяхте какво стана. Ние бяхме дошли да играем футбол, а съперникът - не. От началото на мача се правеха на ощипани и търсеха провокациите. Всички добре знаем за плановете на ръководството на Литекс за сливане с ЦСКА. Това се случи днес на стадион "Георги Аспарухов". По правилник сега Литекс трябва да бъде изхвърлен от "А" група", коментира Боримиров след скандалния край на срещата."

Опааааа... Някой нещо да каже???
Ама много познава Боримиров, а??? Кво ще кажеш??? :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2017 23:03

Мите, фалитът бе, за да не плаща дълговете на ЦСКА, не е проблемът в докарването на някакви играчи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 28 юни 2017 23:04

Дайте по-делово. Не искате Ганчев, ОК. Тогава посочете човека, който е готов да хвърли двадесетина милиона на вятъра и да издържа ЦСКА така че да държим високо ниво. Това се иска от вас. С тинтири минтири няма как да ни зарибите. Бла-бла-бла!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 юни 2017 23:06

Нищо не е познал Боримиров - Литекс не се е сливал никога с ЦСКА.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 28 юни 2017 23:07

айде и утре по умни въпроси да измислите или пък да ви измислят тези които ви дават стотинки да драскате тука...
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 юни 2017 23:08

Mitata написа:Дайте по-делово. Не искате Ганчев, ОК. Тогава посочете човека, който е готов да хвърли двадесетина милиона на вятъра и да издържа ЦСКА така че да държим високо ниво. Това се иска от вас. С тинтири минтири няма как да ни зарибите. Бла-бла-бла!

Никой не е казал, че не иска Ганчев. Сигурен съм, че дори и 1982 би го приел при нормални обстоятелства. Проблемът е в методите му.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 28 юни 2017 23:18

vaskonti написа:
Mitata написа:Дайте по-делово. Не искате Ганчев, ОК. Тогава посочете човека, който е готов да хвърли двадесетина милиона на вятъра и да издържа ЦСКА така че да държим високо ниво. Това се иска от вас. С тинтири минтири няма как да ни зарибите. Бла-бла-бла!

Никой не е казал, че не иска Ганчев. Сигурен съм, че дори и 1982 би го приел при нормални обстоятелства. Проблемът е в методите му.

Не харесвате методите на ГГ? Какво съвпадение! И аз не ги харесвам. Обаче към момента на хоризонта не се вижда друг мултимилионер, готов да пъска милиони за ЦСКА. По едно време Черепа се появи зад кадър, но така политика не се прави! Много рехаво бееее! Това е ЦСКА, а не шпионски сериал, иска се не да се криеш зад подставени лица, а да излезеш пред хората със собственото лице, да ги убеждаваш, да ги омаеш ако трябва.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2017 23:29

100 пъти ти казах - като няма желаещи да оздравяват, А окръжна и наново ...... както направиха Фиорентина, Рейнджърс, Парма, Локо София и т.н., и т.н.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2017 23:31

vaskonti написа:

Потвърждавам.

Мен ми е ясно, че всички са с мръсни пари - Павлов, Божков, ТИТАН, сега и Ганчев .... не са ми любимци никои от тях, но проблемът ми с Гриша Ганчев е начинът, по който постъпи.

Върни се в “ЦСКА”