Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Cheradonna
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Сами се питат,сами си отговарят интересни люде:) 

https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

- Cheradonna
Добре бe, 1982,добре бе година,добре бе цифра,може ли такова нещо от твоя страна бе бекалка?Стана вече 3230 страници,питаш,задаваш въпроси за ЦСКА живо се интересуваш от нашият отбор,ние цесекарите си записваме,подготвяме се и аха да ти отговорим,ти си отговаряш сам на въпросите...Защо бе човек,защо ни взе момента,защо ни взе привилегията,защо ни взе радостта ако щеш да ти отговорим ние на въпросите бе човеко,защо си толкова груб,защо си толкова лош,безскрупулен дори....Ние така се надявахме да ти дадем отговори и ти да ни одобриш,а сега какво?Тишина......синя и то....

Теб специално не помня да съм те питал каквото и да е, та ми се отчиташ, виж че не те бръсна и за слива, какво само ме преследваш и пишеш след мен ??!

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Теб специално не помня да съм те питал каквото и да е, та ми се отчиташ, виж че не те бръсна и за слива, какво само ме преследваш и пишеш след мен ??!![]()
![]()
Опитва се да блесне с тънко чувство за хумор, богат речник и изтънчен изказ, но му липсват и трите. Ти колко пъти си прочел от някой припознавач конкретен отговор на конкретно зададен въпрос? Дори се учудвам, че Бараба не се е включил още с някоя супер новина за ЦСКА-София, как тренират, какво са казали ГА, или Стамен Белчев, а може и Паро, с което да повдигне самочувствие.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:1982 написа:Теб специално не помня да съм те питал каквото и да е, та ми се отчиташ, виж че не те бръсна и за слива, какво само ме преследваш и пишеш след мен ??!![]()
![]()
Опитва се да блесне с тънко чувство за хумор, богат речник и изтънчен изказ, но му липсват и трите. Ти колко пъти си прочел от някой припознавач конкретен отговор на конкретно зададен въпрос? Дори се учудвам, че Бараба не се е включил още с някоя супер новина за ЦСКА-София, как тренират, какво са казали ГА, или Стамен Белчев, а може и Паро, с което да повдигне самочувствие.
Нищо не съм очаквал, цял следобед мълчат по неприятната тема как Милко съди ЦСКА, едно от доказателствата, че този клуб бе воден към умишлен фалит от тези хора. Накрая, в безсилието си пред очеизбождащите факти, стигнаха до лични обиди, радвам се, че ги докарах дотам ..... а Оцибибоци е типичният платен трол, с каквито се напълни тук, всичките пишат едни и същи опорни точки, нали затова им плащат.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Кашчей написа:1982 написа:Теб специално не помня да съм те питал каквото и да е, та ми се отчиташ, виж че не те бръсна и за слива, какво само ме преследваш и пишеш след мен ??!![]()
![]()
Нищо не съм очаквал, цял следобед мълчат по неприятната тема как Милко съди ЦСКА, едно от доказателствата, че този клуб бе воден към умишлен фалит от тези хора. Накрая, в безсилието си пред очеизбождащите факти, стигнаха до лични обиди, радвам се, че ги докарах дотам ..... а Оцибибоци е типичният платен трол, с каквито се напълни тук, всичките пишат едни и същи опорни точки, нали затова им плащат.
Как да отговорят за Милко, като това е цунг-цванг за тях. По-лесно да обясняват, как те са ЦСКА, защото са "платили" 8 млн. за оборудването на офиса на "Др. Цанков" 3, което автоматично ги прави законни правоприемници на ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Cheradonna
минута е много ?
отговорете им бе колеги,отговорете им,толкова "хубави" хора ви питат...
Аз цял ден трепна...като божинката съм станал трепни ми трепни само и само да ме пита нещо ама не ще бе,тцтц,а толко се надявах да ми зададе въпросите си,виждам ги вълнуват се от ЦСКА,готови са да ги приемем.....
отговорете им бе колеги,отговорете им,толкова "хубави" хора ви питат...
Аз цял ден трепна...като божинката съм станал трепни ми трепни само и само да ме пита нещо ама не ще бе,тцтц,а толко се надявах да ми зададе въпросите си,виждам ги вълнуват се от ЦСКА,готови са да ги приемем.....

Кашчей написа:Как да отговорят за Милко, като това е цунг-цванг за тях. По-лесно да обясняват, как те са ЦСКА, защото са "платили" 8 млн. за оборудването на офиса на "Др. Цанков" 3, което автоматично ги прави законни правоприемници на ЦСКА.
Какво да отговаряме за Милко? Всеки носи глава на раменете си и отговаря за постъпките си. Преди година и нещо завел дело срещу ЦСКА. Ами не е единственият. Стотици са - служители, футболисти, треньори, меринджеи, фирми.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Mitata написа:Кашчей написа:Как да отговорят за Милко, като това е цунг-цванг за тях. По-лесно да обясняват, как те са ЦСКА, защото са "платили" 8 млн. за оборудването на офиса на "Др. Цанков" 3, което автоматично ги прави законни правоприемници на ЦСКА.
Какво да отговаряме за Милко? Всеки пълнолетен носи глава на раменете си и отговаря за постъпките си. Преди година и нещо завел дело срещу ЦСКА. Ами не е единственият. Стотици са - служители, футболисти, треньори, меринджеи, фирми.
Даже са хиляди служителите, които завеждат дело срещу работодателя си, докато са още на работа при него.
И ти рече да се изокаш, ама не уцели тоналността!
Нали сте ЦСКА, а Милко е завел дело срещу ЦСКА, което не му пречи да е на ръководна длъжност в ЦСКА и да ръси глупост след глупост, за да срами с това ЦСКА.
Добави липсващите думи и препинателни знаци!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Cheradonna
Mitata написа:Кашчей написа:Как да отговорят за Милко, като това е цунг-цванг за тях. По-лесно да обясняват, как те са ЦСКА, защото са "платили" 8 млн. за оборудването на офиса на "Др. Цанков" 3, което автоматично ги прави законни правоприемници на ЦСКА.
Какво да отговаряме за Милко? Всеки носи глава на раменете си и отговаря за постъпките си. Преди година и нещо завел дело срещу ЦСКА. Ами не е единственият. Стотици са - служители, футболисти, треньори, меринджеи, фирми.
братленце изобщо не им се обяснявай бре,подлежат само на подигравки,не си длъжен,никой не е длъжен да им се обяснява и да им отговаря,то вече 3000 и кусур страници нищо градивно не са написали,само заяждане на дребно.....Не ги хранете с отговори....