Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 28 юни 2017 18:09

;)
1982 написа:
Red_Neck написа:
1982 написа:
Red_Neck написа:Я кажи кой от тези примери попречи на Черепа да предложи ОП?
Какъв вътрешен съботаж накара съда да не допусне ОП-то на Черепа?

Стига си смукал от пръстите, ще останеш без нокти!

Да те питам и теб - защо Милко съди ЦСКА за над половин милион лева, все избягвате това питане ?? А защо бяха подадени 2 молби за бърз фалит, та ако може да не се стига и до предлагане на оздравителни планове ??

Преди да питаш, отговори на двата въпроса, ... защото с лека ръка диплиш тука разни тези.

Двата ти въпроса нямат нищо общо с този, на когото така бягате от отговор ..... защото и гаврата на Милко, и 2-те молби за бърз фалит бяха много преди да се стигне до частта с ОП-тата.

Черепа предложи ОП, върнаха му го за поправка и, когато трябваше да върне в съда коригирания ОП, едно министърче се намеси и уби ЦСКА ..... за ваш кеф, защото отне от ЦСКА и ви даде базите ..... да не вземе случайно съдът да приеме поправения ОП на Черепа.

Черепа тичаше с торбите пълни с пари, но някой му подложи крак на последното стъпало. Така ли да го разбирам? Този същият ли е, който за една дребна сума заведе дело и доказа, че неговото дружество няма нищо общо със старото ЦСКА?
За фалита мисля се разбрахме - факта, че не се намери оздравител и се забави всичко само доказва, че бърз фалит е било правилното решение. Толкова от мен. Просто днес имаше неуспешен опит да излъжеш за пореден път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 юни 2017 18:10

Милко влезе в ЦСКА, когато Инджов загуби доверие в Лупи.
Инджов и Манджуков даваха единствените реални пари за клуба в продължение на година и половина!
Ако не бяха те, щяхме да пуснем кепенци 2013! Помнете това, преди да ги плюете.
Двамата даваха свои пари на един долен лъжец, който дори не плащаше тока!
Колко от вас ще харижат милиони на Лупи?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2017 18:11

Ozzimozzi написа:Опита да излъжеш за пореден път и аз само ти припомних фактите. За Милко нямам заучен отговор, но съм сигурен, че ти имаш готова поредна лъжа. ;)

Хайде де, кажи защо Милко съди ЦСКА за над половин милион лева, пак не отговаряш, неудобно ли ти е ??!

То и на децата им е ясно защо, елементарно е, ама .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 28 юни 2017 18:11

ivo55 написа:
maxi1914 написа:
Just1948 написа:Правоприемство може да се получи и след като едно дружество е обявено в несъстоятелност.Трябва да се купят активите и ставаш правоприемник.Някои хора така правят бизнес.

По скоро трябва да купиш пасивите . Така се прави бизнес .

Имаме сделка, вие купете пасивите на фалиралото ЦСКА. Ние като будали ще купим активите. :lol:

И за какво са ти стари гащета и ксерокс ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 юни 2017 18:13

1982 написа:
Ozzimozzi написа:Опита да излъжеш за пореден път и аз само ти припомних фактите. За Милко нямам заучен отговор, но съм сигурен, че ти имаш готова поредна лъжа. ;)

Хайде де, кажи защо Милко съди ЦСКА за над половин милион лева, пак не отговаряш, неудобно ли ти е ??!

Щом и на теб ти е ясно, сподели с всички. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 28 юни 2017 18:14

Ozzimozzi написа:
1982 написа:

Щом и на теб ти е ясно, сподели с всички. :)

"Уникални" хора има по тая земя братле...този им е лидер...
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2017 18:16

Red_Neck написа:Ти колко си жалъъъъъък!
Хвърляш нещо и бягаш като долна пичка!
Защо Милко завел иск, може да ти каже той! Ние можем да предполагаме.
Кралев като е дал базите, не бе ли под наем? Защо пак ще има конкурс за концесия?
Двете молби за бърз фалит... аз предполагам, че бе за да се спечели време и за да не си тръгнат без пари играчите на Литекс, но това са мои предположения.
Кажи сега ти за съботажа....защото твърдението бе ТВОЕ!

Ахааааа, можеш само да предполагаш ...... така и не намерихте отговор защо Милко съди ЦСКА за подобна крупна сума .....

За сЪботажа ти дадох нагледни примери как се прави всичко възможно приходите на ЦСКА да се ограничат максимално (примерите с евтините билетчета, отказания спонсорски договор), както и се правят всячески опити клубът да бъде натоварен с още дългове - случаят "Милко съди ЦСКА за 600 000 лева" ..... същевременно съдът се бомбардира от молби за преждевременен фалит .... всичко това, за да не се стига даже до частта с предлагане на оздравителни планове, че да не вземе съдът да одобри нечий.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2017 18:20

Ozzimozzi написа:Черепа тичаше с торбите пълни с пари, но някой му подложи крак на последното стъпало. Така ли да го разбирам? Този същият ли е, който за една дребна сума заведе дело и доказа, че неговото дружество няма нищо общо със старото ЦСКА?
За фалита мисля се разбрахме - факта, че не се намери оздравител и се забави всичко само доказва, че бърз фалит е било правилното решение. Толкова от мен. Просто днес имаше неуспешен опит да излъжеш за пореден път.

Чудесно, така и не можа да дадеш отговор за Милко ..... Черепа, Мерепа .... нямат нищо общо с това, че Милко Георгиев опита да натовари ЦСКА с още дългове, че да е сигурно, че няма да оцелее.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2017 18:22

Ozzimozzi написа:Щом и на теб ти е ясно, сподели с всички. :)

Аз споделих поне 2-3 пъти, ама това ясно показва, че ти не четеш, като ти се пише нещо, знаеш си някакви заучени тези и си ги въртиш като латерна ..... ама очевадно за Милко нямаш нищо заучено и затова се спотайваш.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2017 18:26

Ozzimozzi написа:Върти, сучи пак стигна до билетчета. :)
Елементарно е Феки - няма лош Ганчев, няма купа, няма билетчета. Трябва да си със сериозни проблеми за да не го разбереш.

Билетчета, билетчета, ама можеха да донесат парички бая ...... нали ревахте на съда, че сте нямали пари да си покривате даже режийните и искахте да се фалира моментално ??! И, като нямало пари, защо пускаш билетче от левче за мач, който ще напълни трибуните ??! Можеш да изкараш в пъти повече от мача Х, но ти умишлено се задоволяваш с трици ....

Аджеба, откак Ганчу си докара Литекса, пуснал ли ви е на някой официален мач срещу левче ?? Или вече не е толкова ларж ??!

Върни се в “ЦСКА”