BRF написа:ivan56 написа:PFC Litex написа:Аз имам един въпрос? Според вас функционираме ли като нормален европейски клуб?
Със собственик като Инджов (погребал умишлено и по поръчка старото дружество). Административен директор - Милко - слуга на Инджов също взел дейно участие в хвърлянето на пръст върху ПФК ЦСКА АД. Тотално неадекватно поведение, държание, говор за административен директор. Собственик като Стоичков, който му е изключително неприятно всеки път да говори за нас. С такъв екип за маркетинг и уеб присъствие (който толкова време не може да направи елементарни неща като онлайн магазин, закупуване на карти онлайн, тотално неадекватни статии в cska.bg). Такъв спортно-технически директор, като Пламен Марков. Респект към футболиста, човека, треньора Пламен Марков, но аз честно не знам какво точно прави той. Но съм сигурен, че спортно техническото директорстване не му е стихията. И медийните изяви на Стойчо Стоилов. Не може ли просто да гледа футболисти и да ги предлага на треньора без да се прави на много умен? Но това е напълно реално в една структура в която има 100 директора и всички отговарят за едно и също. Колективна безотговорност и мъгла.
Още ли сме изненадани от тоталния хаос в позициите ни, действията ни, визията ни....
Единствено и само Гриша Ганчев и неговите финанси движат ЦСКА напред. Почти всички други само му пречат.
Някои са почнали да проглеждат, но дали вече не е късно?
Леко ми се струва, че нещо се бъзикат с ГГ и скоро някой ще се разхождат в багажници.
Гришо Таралежа има мноооого работа още на Армията.
Ванка,на тебе пукаше ли ти за Дражевото дружество когато се кефеше на първото ви място и победите по Събево време на стадион Нефтохимик?
[offtopic]Валка, няма как да ми пука за изрод който караше собствените си играчи да продават мачове, фалшифицираше договори и да плащат сами пътните за мачовете, човек който всичко правеше напук само и само да съсипе отбора, щото не му играят по свирката. Дори след като му начупиха муцуната, продължи да прави мизерии. Да отбора на събев, няма нищо общо с този на Дражев, но никой наш фен не тръгна да подкрепя Конелиано Герман преименуван на Черноморец Бургас София.
Теб те уважавам, защото знам че си чорбар в костите и за теб отбора не е дружества, купи и титли и тн. Ама тия платени драскачи тук, които са готови и свирки да правят на ГГ(както се изрази ваш фен), и до вчера се бъзикаха с Металик, Велбъжд,Перун да се правят, че сте нещо по различно от тях. Моля ти се.[/offtopic]