Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 28 юни 2017 13:54

Пардон, подцених Милко .... не бяха 250 000 лева, повече са:

https://www.blitz.bg/sport/cska/vtreshen-chovek-sdi-tsska_318164.html
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 юни 2017 13:57

1982 написа:Пардон, подцених Милко .... не бяха 250 000 лева, повече са:

Я, тоя борец за правда и свобода, съдил "най-милото" за половин милион лева :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2017 13:58

W84me написа:

Я, тоя борец за правда и свобода, съдил "най-милото" за половин милион лева :mrgreen:

То Мъри съди Левски,ти за някакъв си Милко си се затръшкал!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 юни 2017 14:01

Няма такъв нагъл наглец като тоя. Беше шеф в ЦСКА и като такъв е подсъдим от себе си в качеството му и на кредитор на същото ЦСКА. Такава простотия и безочие съм сигурен, че няма аналог в света. А тук някои люде го наричат г-н Георгиев. Не е истина просто....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 28 юни 2017 14:02

vaskonti написа:
Mitata написа:Васконти, нали ти и твоите съмишленици твърдите, че няма ЦСКА. Ми закрийте подфорума, бъдете честни пред вашата съвест докрай. А ние ще се прехвърлим в официалния форум на ЦСКА.

Що, сега насила ли ви държи някой тук?
Проблемът е, че и Гонг са припознавачи, но те поне си гледат интереса. По тази причина този раздел още не е заключен. Ако зависеше от мен, отдавна този раздел да е заключен(не закрит) и щеше да си имате нов раздел. Точно по аналогия с ЦСКА-София.

Я се самобанирай, бре. Нямаш право да пишеш против администрацията на сайта. По ник и по IP. :mrgreen:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 юни 2017 14:04

1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:Не е чутовна .....

https://www.sportal.bg/news.php?news=548921

25 май 2015

Петър Манджуков: ЦСКА трябва да мине през финансов фалит

Колко пророческо изказване, а ??! ..... в същото време, синчето му беше шефче в ЦСКА .... и бачкаше усърдно ...... за фалита ни.

По това време фалита ни бе подготвен вече от едни други бивши и ти удобно не коментираш по-съществената част от изказването му нали? :)

И дъртият Манджук, Инджов, Милко, Малък Манджук и Ганчев решиха да довърши започнатото, нали ??! Знаеш ли, че в нормалните страни за това се ходи в затвора ??! Това си е класически умишлен фалит, с който се ощетяват всички кредитори на ЦСКА, най-големият сред които е държавата.

Датата на неплатежоспособност е определена от СГС и тя е 31.12.2014г. По делото има достатъчно изнесени документи и няма нужда от евтини манипулации.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 28 юни 2017 14:06

MilenG35 написа:От време на време трябва да се слиза и на земята, а не да се лети в облаците. Това, което искаш е похвално. Но ако всички правила се спазваха, в ППЛ щяха да останат...0 отбори. Това е положението. Но иначе предлаганата от теб утопия е похвална.

Ами като няма клубове, които да отговарят на критериите, лигата се реформира и става аматьорска. Както в много други европейски държави, които поради икономическата реалност не могат да си позволят лукса професионален футбол. Пак ще има футбол, но на нивото, което заслужаваме.

@BRF
[offtopic]Аз навсякъде държа правилата да се спазват, на опашки не се пререждам и данъците си ги плащам. При това навреме. Сигурно съм съгрешил тук-там, все пак съм човек, но не съм измамил никой. Освен това едно нарушение не може да служи като оправдание за друго нарушение. Както и да е, аз не ви нападам и не разбирам защо минавате в режим на лични нападки.[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 юни 2017 14:06

ivo55 написа:
vaskonti написа:
Mitata написа:Васконти, нали ти и твоите съмишленици твърдите, че няма ЦСКА. Ми закрийте подфорума, бъдете честни пред вашата съвест докрай. А ние ще се прехвърлим в официалния форум на ЦСКА.

Проблемът е, че и Гонг са припознавачи, но те поне си гледат интереса. По тази причина този раздел още не е заключен. Ако зависеше от мен, отдавна този раздел да е заключен(не закрит) и щеше да си имате нов раздел. Точно по аналогия с ЦСКА-София.

Я се самобанирай, бре. Нямаш право да пишеш против администрацията на сайта. По ник и по IP. :mrgreen:

Идея си нямаш колко съм писал против тях, но това е вътрешен проблем.
Тук не съм написал нищо повече от сухите факти - те си гледат интереса, а той им диктува да са припознавачи, макар и насила.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 юни 2017 14:08

1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:А това помниш ли го ??!

http://clubz.bg/20635-akcioneri_cska_bezotgovorno_se_vodi_kym_umishlen_falit

Малко след това цъфна Ганчев ..... и ни поведе уверено към въпросния фалит. Оказа се, че Манджукови и Инджов просто са подготвили почвата.

За пореден път лъжеш най-безсрамно!
СГС определя начална дата на неплатежоспособността - 31.12.2014 г.

Нищо не лъжа, при неплатежоспособност се влиза в процедура, при която може да има оздравяване ...... само че и тази процедура бе саботирана от знаем кого. И ЦСКА в крайна сметка бе доведен до така жадувания от тези хора фалит.

Т.е. Ганчев е фалирал ЦСКА, тъй като не пожела да го оздрави?! Без коментар! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 28 юни 2017 14:10

vaskonti написа:
ivo55 написа:
vaskonti написа:

Идея си нямаш колко съм писал против тях, но това е вътрешен проблем.
Тук не съм написал нищо повече от сухите факти - те си гледат интереса, а той им диктува да са припознавачи, макар и насила.

[offtopic]Току що Ники ми писа в скайп: Мани го Васко, той е обелка, все гледа да е интересен. Държим го, защото ни бачка за без пари, хахаха.

Нещо шефа на сайта се бъзика с теб?!?[/offtopic]
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”