Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 28 юни 2017 13:08

1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:А това помниш ли го ??!

http://clubz.bg/20635-akcioneri_cska_bezotgovorno_se_vodi_kym_umishlen_falit

Малко след това цъфна Ганчев ..... и ни поведе уверено към въпросния фалит. Оказа се, че Манджукови и Инджов просто са подготвили почвата.

За пореден път лъжеш най-безсрамно!
СГС определя начална дата на неплатежоспособността - 31.12.2014 г.

Нищо не лъжа, при неплатежоспособност се влиза в процедура, при която може да има оздравяване ...... само че и тази процедура бе саботирана от знаем кого. И ЦСКА в крайна сметка бе доведен до така жадувания от тези хора фалит.

Баце, кажи как се съботира оздравяване!
Ако е имало смисъл, все един щеше да се захване! Кой ще съботира реален ОП? Кредиторите ли?
Още 2013 беше ясно, че нещата са в киреча!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 юни 2017 13:13

PFC Litex написа:
Аз имам един въпрос? Според вас функционираме ли като нормален европейски клуб?

Със собственик като Инджов (погребал умишлено и по поръчка старото дружество). Административен директор - Милко - слуга на Инджов също взел дейно участие в хвърлянето на пръст върху ПФК ЦСКА АД. Тотално неадекватно поведение, държание, говор за административен директор. Собственик като Стоичков, който му е изключително неприятно всеки път да говори за нас. С такъв екип за маркетинг и уеб присъствие (който толкова време не може да направи елементарни неща като онлайн магазин, закупуване на карти онлайн, тотално неадекватни статии в cska.bg). Такъв спортно-технически директор, като Пламен Марков. Респект към футболиста, човека, треньора Пламен Марков, но аз честно не знам какво точно прави той. Но съм сигурен, че спортно техническото директорстване не му е стихията. И медийните изяви на Стойчо Стоилов. Не може ли просто да гледа футболисти и да ги предлага на треньора без да се прави на много умен? Но това е напълно реално в една структура в която има 100 директора и всички отговарят за едно и също. Колективна безотговорност и мъгла.

Още ли сме изненадани от тоталния хаос в позициите ни, действията ни, визията ни....

Единствено и само Гриша Ганчев и неговите финанси движат ЦСКА напред. Почти всички други само му пречат.

Някои са почнали да проглеждат, но дали вече не е късно?

Кажи поне кой си цитирал!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 юни 2017 13:16

Кой цитирам не е важно, важно е, от къде е взето, а то е от тук
http://cska.bg/forum/viewtopic.php?f=42&t=15&start=5580
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2017 13:19

орлето написа:
BRF написа:Пак се продължават приказки от 1001 нощ!Аз подкрепям васконти в желанието му тоя форум да се заключи и да се отвори на ЦСКА-София!Лично аз тогава не бих писал и една думичка в такъв форум!Разберете,че сте смешни всички вие в желанието си да изкарате ЦСКА и нас феновете на този отбор по-черни и от дявола!Всички погледнете първо в себе си-имате ли неплатени данъци,получавате ли пари без да се облагат,спазвате ли правилата и законите?!?!После погледнете в собствените си отбори и се запитайте-нормално ли се финансира,къде ни е публиката и такива неща!?!После пък всички вие,които подкрепяте лудогорец в ЕКТ -защото са български отбор и имат шансове да стигнат напред се замислете-не трябва ли да желаете ЦСКА да участва,защото е видно че отбора в момента е добър и може да отстрани няколко съперника?Всеки мач поне половината отбор са българи,залага се на българското!Мога и още неща да ви пиша,ама ще ви оставя да си хейтвате защото това ви храни!

От написаното излиза, че хората трябва да си траят и без възражение да оставят една от най-големите измами и машинации в родния футбол безнаказана. Тук е така, вярно, но в Европа не е. Това съвсем скоро ви го показаха на няколко пъти. Знаем, че искате всички измами да минат леко, тихо и спокойно, но няма как да стане, не сме в комунизма. Ти си задай въпроса колко е честно всичко, което правите щом се стигна дотук?!

Орлето-предполагам фен на Пирин!Замисли се над вашите далавери!Аз не казвам да си траете,ама вие си траете :lol: -отворени сте само във форуми и фейсбуци!Защото както си си траел за КТБ,за двоините цени на новите Киа,за далаверата на депутата и синчето му източващи здравната каса...............................................................Това няма общо с комунизма,нито с демокрацията,нито с какъвто и да е строй!
п.п.Плащаш ли си реалните осигуровки на доходите?Платил ли си си данъците,ако имаш въобще нещо де?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2017 13:21

ivan56 написа:
PFC Litex написа:
Аз имам един въпрос? Според вас функционираме ли като нормален европейски клуб?

Със собственик като Инджов (погребал умишлено и по поръчка старото дружество). Административен директор - Милко - слуга на Инджов също взел дейно участие в хвърлянето на пръст върху ПФК ЦСКА АД. Тотално неадекватно поведение, държание, говор за административен директор. Собственик като Стоичков, който му е изключително неприятно всеки път да говори за нас. С такъв екип за маркетинг и уеб присъствие (който толкова време не може да направи елементарни неща като онлайн магазин, закупуване на карти онлайн, тотално неадекватни статии в cska.bg). Такъв спортно-технически директор, като Пламен Марков. Респект към футболиста, човека, треньора Пламен Марков, но аз честно не знам какво точно прави той. Но съм сигурен, че спортно техническото директорстване не му е стихията. И медийните изяви на Стойчо Стоилов. Не може ли просто да гледа футболисти и да ги предлага на треньора без да се прави на много умен? Но това е напълно реално в една структура в която има 100 директора и всички отговарят за едно и също. Колективна безотговорност и мъгла.

Още ли сме изненадани от тоталния хаос в позициите ни, действията ни, визията ни....

Единствено и само Гриша Ганчев и неговите финанси движат ЦСКА напред. Почти всички други само му пречат.

Някои са почнали да проглеждат, но дали вече не е късно?

Леко ми се струва, че нещо се бъзикат с ГГ и скоро някой ще се разхождат в багажници.
Гришо Таралежа има мноооого работа още на Армията.

Ванка,на тебе пукаше ли ти за Дражевото дружество когато се кефеше на първото ви място и победите по Събево време на стадион Нефтохимик?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 юни 2017 13:22

Red_Neck написа:
1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:А това помниш ли го ??!

http://clubz.bg/20635-akcioneri_cska_bezotgovorno_se_vodi_kym_umishlen_falit

Малко след това цъфна Ганчев ..... и ни поведе уверено към въпросния фалит. Оказа се, че Манджукови и Инджов просто са подготвили почвата.

За пореден път лъжеш най-безсрамно!
СГС определя начална дата на неплатежоспособността - 31.12.2014 г.

Нищо не лъжа, при неплатежоспособност се влиза в процедура, при която може да има оздравяване ...... само че и тази процедура бе саботирана от знаем кого. И ЦСКА в крайна сметка бе доведен до така жадувания от тези хора фалит.

Баце, кажи как се съботира оздравяване!
Ако е имало смисъл, все един щеше да се захване! Кой ще съботира реален ОП? Кредиторите ли?
Още 2013 беше ясно, че нещата са в киреча!

Саботажът има смисъл само когато дадения оздравител смята да мине метър и да не плаща нищо. Иначе, ако сега има намерение да се плати кеш 8 милиона, очевидно няма никакъв проблем да се предложи оздравяване за 15 милиона на разсрочено за 15 години. Не виждам какъв проблем е това за един милиардер. В крайна сметка тези пари са два прилични трансфера плюс 1-2 прилични участия в ЕКТ. Нещо нереално и невъзможно ли е това? Но пък, що да се плаща, след като "щом феновете кажат нещо, значи то е светата истина" ?
[offtopic]Съботирането да не е нещо, което се прави само в събота?[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2017 13:23

yavorescu написа:
орлето написа:От написаното излиза, че хората трябва да си траят и без възражение да оставят една от най-големите измами и машинации в родния футбол безнаказана. Тук е така, вярно, но в Европа не е.

Не само, че не е така в Европа, там наглите опити за измама не остават без последствия. Как ви се струва едно наказание за неучастие в ЕКТ при 3 класирания или 5 последователни сезона? Твърде е вероятно при такова развитие таралежът да се свие на кълбо и да премине във фаза на хибернация...

Мокрите ви сънища на всички дребни душици!И като стане какво от това?Тича или владислав ще започнат да са над пето място ли?Ще почнете да играете на стадион във Варна ли?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2017 13:24

Red_Neck написа:Баце, кажи как се съботира оздравяване!

Само един лек пример ...... предстои мач, в който очевидно стадионът ще се понапълни, чудесен начин да се съберат малко повечко парички за така нуждаещия се от тях клуб ...... и изведнъж, от същия този клуб пускат цена на билетчето .... 1 лев. :lol: :lol: :lol: :lol: (и накрая взимат едни трици)

Също така, един букмейкър предлага спонсорски договор за няколко стотин хиляде лева на въпросния клуб ..... и той отказва. :lol: :lol: Иначе, в същото време, пуска молба до съда за преждевременен фалит, защото нямал средства да си покрива разходите.

Има и още много примери, ама да не навлизаме в детайли, че дълго ще стане, това е просто илюстрация.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 28 юни 2017 13:24

W84me написа:
onegavon написа:
Teo написа:Абе, от къде тая наглост идваща от сухата река бе?!
Платете, та платете хаххахаха ще платиме когато си искаме хахахха... що не платите за сектор А?!?!? Хаххаха

Когато трябва ние да плащаме-"веднага,7 дни,мошеници ,обжалват и т.н".
Виж това,че братчедите усвоиха 12млн. строеж с тактиката -"ще платим с билетчета някъде след 30-40 години" не е никакъв проблем.

Значи нашите фенове ли са най- големите балъци да платят 8млн. на НАП и всички по веригата за една картинка, а колегите ще плащат с билетчета за цял сектор до Второто пришествие.

Когато започнаха да се начислават осигуровки върху реалните заплати в ЦСКА му се подиграваха на Томов, ама после всички реваха как ощетил баба Пена с два лева.

Значи когато Домуса върне парите на държавата с които построи трибуните Моци и Поци,когато Левски върне на МВР парите за консумативи и си плати наемите със задна дата, а Дунав също влизат в тази схема щото лапнаха пари от държавата за стадиона си тогава господа тролове ще може да имате претенции към нас.

Аз съм твърдо против да се плаща и една стотинка,повтарям и една стотинка. Даже трябва да ни се връщат пари щото само ЦСКА плащаше наеми говоря не само за футбола на другите спортове в ОСК колко пъти им дигнаха наемите през годините.

Каквото повикало това и отвърнало.Един среден е напълно достатъчен като плащане.

Пазарна икономика! Да си се договорил с държавата, да си разсрочиш борчовете! Сега трябва да се плаща НАКУП!

Много си умен каква пазарна икономика има в безвъзмездните дарения. Софиянски ви хариза ВИВАКОУ безвъзмездно, а нас ни щавеха с наеми. Взеха ни 4-ти километър нарочно.Да не продължавам.
Нашия стадион не е заложник за разлика от вашия. Да ви питам аз вас утре като се гътнете какво става със Кабриото? Даже и да почнете начисто трибуната няма да е ваша, а най- вероятно на Маджо. Да ви видя аз тогава къде ще търсите стадион!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 юни 2017 13:27

Васко, дай да не ставаме сайбии на чужди кесии, а!
Един е искал да мине метър, ОК, .... но защо никой не пожела РЕАЛНО да оздравява?
НИКОЙ!

Аз това коментирах - сложи един истински ОП на масата, па да видим кой ще те съботира!

Върни се в “ЦСКА”