Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Не го вярвам това за френския нападател от "Виченца". 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Италианските медии пращаха при нас поне още 10 човека. Да не говорим за оня португалец дето А Бола го бяха трансферирали. Таргиньо ли беше или нещо подобно.
Re: ЦСКА ПРЕГОВАРЯ ЗА ФРЕНСКИ НАПАДАТЕЛ
percival написа:Има си тема за селекция ! Разбирам да е някой добре познат играч в Европа да има отделна тема !
Е нали това е темата за селекцията
Спас Делев е изявил желание отново да се върне в ЦСКА. Нападателят от село Ключ така и не можа да си намери отбор, след като напусна турския Мерсин. За неговия подпис изявиха желание турският Гьозтепе, както и още два чуждестранни клуба, но трансфер не се осъществи. Желанието на Делев е да играе отново на "Армията". Това потвърди пред "Тема Спорт" u неговият мениджър Николай Жейнов.
Преговорите за привличането на Спас ще стартират днес или най-късно утре, като самият футболист е готов да намали финансовите си претенции, които провалиха завръщането му преди 20 дни. Първоначално той е искал същата заплата като тази на Иван Бандаловски и Костадин Стоянов, но изглежда това се е видяло прекалено много на собствениците и сега, ако се стигне дo договор, Делев ще получава сума от порядъка на 10-12 хиляди евро.
Спас Делев е на 23 години. Започва кариерата си в Пирин Благоевград през 2008 , а година по-късно преминава в редиците на ЦСКА, където остава до края на 2011. В началото на 2012-а е продаден на турския Мерсин, където записва два гола в дванайсет мача. ЦСКА още не cu e получил парите по трансфера.
Незнам колко пари иска Делев ама 10 000 евро явно му се виждат малко. За такива пари голяма част от феновете ще спят на палатка до кортовете и ще изорават терена всеки мач.
[center]
[/center]

[/center]-
гражданин от село
Тогава на футболният гений Коце каква му е заплатата? 
stannn написа:Незнам колко пари иска Делев ама 10 000 евро явно му се виждат малко. За такива пари голяма част от феновете ще спят на палатка до кортовете и ще изорават терена всеки мач.
За 10 хил. евро на месец: Отказвам цигарите и пиенето. Няма да заглеждам чужди жени и ако ме видите в Син Сити, то ще е, за да прибера някой от колегите след нощен запой! Ще прочета Библията няколко пъти и в зависимост от указанията на треньора, ще рецитирам избрани от него моменти при загрявката.
Ще нося раницата на Станко Йовчев и ще го надъхвам, че е най-големият играч, който съм виждал на живо и никога, ама никога няма да се нацупя, ако Титан решат да ми забавят заплата с един месец. Няма да имам и нищо против да ме трансферират някъде и ще си направя известен: Фейсбук, Туитър и Скайп, за да споделям колко много обичам ЦСКА и как всичко в ЦСКА е цветя и рози.
Явно незаслужено висока. Четох някъде нещо от рода на 30 000 евро била. Малко ме съмнява. Аз поне повече от 15 000 и то лева не му давам. Да не е Видич?
[center]
[/center]

[/center]-
гражданин от село
Единственото обяснение е,че на Коцето му плащат не като на футболист,а като на звезда от НБА. 
- Червени_шампиони
- Контакти:
Тия нещастници какво са им малко 10 000 евро. Тъпи примадони..сигурен съм, че ако се събереме момчетата които играхме на турнира преди 1 месец ще ги биеме тия.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]