Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

batebo
Контакти:

Re: Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Мнениеот batebo » 23 окт 2011 18:48

baerba1995 написа:ТИТАН ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!! ОСТАВЕТЕ МИЛЕН!

Контейнерите не мо'ат да мислят,братко. Да им_____________________!!! \m/

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 окт 2011 19:12

Чичо Митко е Треньорът на XX век! Най-успелият наш треньор.
Аз го исках на Герена. Има неща, които знае за футбола тоя човек, 'дето радукановци, илияновци, стоиловци да седнат да ги мислят заедно за седмица пак няма да ги разберат. ;)
Въпреки това пожелавам на Г-н Пенев да започне със загуба, другите мачове на ЦСКА не ме интересуват...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 окт 2011 19:14

Предлагам на всички ревльовци,обидени,че не са се допитали лично до тях за мнение за треньор,трансфери,колко пари и как да бъдат похарчени от собствениците на едно търговско дружество,да използват случая и да си създадът ФК МИЛЕН.Там ще могат да разгърнат своите управленски,треньорски и най-вече финансови възможности.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 окт 2011 19:17

Пената ще оправи положението, едно 2:0 в петък и Разград утре падат и всичко става ток :lol:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 23 окт 2011 19:23

WTF? Футболът ни е егати пародията... :|
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 23 окт 2011 19:35

Teo написа:Пената ще оправи положението, едно 2:0 в петък и Разград утре падат и всичко става ток :lol:

Ще мечтаете за сегашното си място в класирането!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 23 окт 2011 19:36

Rivaldo10 написа:WTF? Футболът ни е егати пародията... :|

Вярно е.Жалки сме.Направо ме е срам,че съм от ЦСКА.За първи път.Дори през 2008. година не ме беше срам,защото зад източването на парите стоеше един престъпник,псевдо бизнесмен,нямащ нищо общо с клуба и традициите му.Но смяната на треньори по подобен начин започва да се превръща не в традиция,а в опасна за ЦСКА болест.Милен Радуканов е най-хубавото нещо,което се беше случвало на ЦСКА.Постоянно имах чувството,че ще го махнат по някакъв измислен начин,но като почнахме да бием си казах,че това няма как да стане.Отново сбърках.За пореден и последен път се доверих на тези боклуци Титан.Помислих си,че може би не са толкова тъпи да изкарват пари на гърба на клуба,след като вече са попаднали,може би случайно,на най-подходящият човек.Милен беше ЦСКА.Милен дишаше с ЦСКА.Милен означаваше ЦСКА...за една година.Година,в която той показа какво може,демонстрира своя талант,но остане недооценен от лаиците,наричащи себе си "футболни експерти".Прав е Гочето,че на +Армията" винаги съскат змии.Истината обаче е,че те не пропускат възможност и да хапят.И ако не внимаваш,вкараната отрова ще се окаже смъртоносна.
Така приключва,по един незаслужено безславен начин,кариерата на Милен Радуканов в ЦСКА.Миленчо е най-верният избор на този пост в момента и в близко бъдеще.Той беше човекът,който владееше съблекалнята и в него ми беше надеждата да станем не само шампиони,но и да бъде подета така нужната цялостна политика в клуба,която да го върне там,където му е мястото.Остава надеждата.Пак ще се надяваме.Но място за надеждата няма с това ръководство.Титан няма място в клуб като ЦСКА.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 23 окт 2011 19:37

Честно казано не знам дали смяната на на Радукана е правилен ход,това времето ще покаже!?!За в момента може и да има подем в отбора,на ако погледнем в переспектива - определено е грешка.
Но не съм съгласен с това плюене по Титаните,които дадоха толкова пари и изчистиха мазалата направени от Лупи!
Лошото е,че с този си ход ни раздвоиха,и нищо добро не ни чака! :evil:

P.S.:"Радуканов:Само ЦСКА може да победи ЦСКА!"
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 23 окт 2011 20:29

ЦСКА никога не робувал на имена ...
Мача с левски ще покаже на къде духа вятъра...
Личното ми мнение е ,че с този потенциал ЦСКА с тази мощ в атаката ЦСКА трябва да е хегемон в БГ.
Посредствените играчи в ЦСКА стават играчи ,защото името помага...Но с класни играчи ЦСКА трябваше да е далеч повече от това което е...
КоФти промяна ама като се замисля ЦСКА е над ВСЕКИ И всички...Това ни е веруюто това ни е съдбата ...
ЦСКА не се влияе от единични личности...
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 окт 2011 20:46

stussy написа:ЦСКА никога не робувал на имена ...
Мача с левски ще покаже на къде духа вятъра...
Личното ми мнение е ,че с този потенциал ЦСКА с тази мощ в атаката ЦСКА трябва да е хегемон в БГ.
Посредствените играчи в ЦСКА стават играчи ,защото името помага...Но с класни играчи ЦСКА трябваше да е далеч повече от това което е...
КоФти промяна ама като се замисля ЦСКА е над ВСЕКИ И всички...Това ни е веруюто това ни е съдбата ...
ЦСКА не се влияе от единични личности...

Затова ли половината цесекари се побъркаха по Стойчо?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”