ЦСКА-Литекс
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Литекс: Резултата вече няма значение.
Вие чаткате ли въобще какво ви говори автора ? Има желание и хъс, напълно съм съгласен с него и го подкрепям.
- maximalniq
- Контакти:
Re: ЦСКА-Литекс
ЦСКА заслужаваха да бият, не знам какво искат от ЦСКА, аз не видях някаква грешка на пастата... Интересен мач, определено.

Много слаби постове има в Цска! Акуаро е пълна нула,Галчев,Делев,Виданов! Този Шеридан е кръгла нула! Общо взето Само Маркиньос и Янчев стават!
Евала за изказването на Гьорето. Може да не е такава селска пръчка. Ако беше някой от родните ни "талантливи" треньори, щеше да каже, че съдията се е подиграл с труда на момчетата. :D
А това, че Шеридън бил зле - освен тоя Тонев, никой друг не може да задържи топката в аката. Кво зле виждате в него? :D
А това, че Шеридън бил зле - освен тоя Тонев, никой друг не може да задържи топката в аката. Кво зле виждате в него? :D
Последна промяна от dxl на 11 сеп 2010 22:58, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
maximalniq написа:ЦСКА заслужаваха да бият, не знам какво искат от ЦСКА, аз не видях някаква грешка на пастата... Интересен мач, определено.
1. Дузпа за ЦСКА
2. Червен картон при дузпата за Литекс
3. Жълти картони за Виданов и Тибони (за симулация).
хареса ми желанието и раздаването... рано или късно резултатите ще дойдат. пасти и разни други олигофрени не могат да ни спрат!!!! вървим нагоре,просто е нужно спокойствие и ще мачкаме !!!!! 

Момчета рано или късно ще бием наред. Днес срещу нас бяха 14 човека срещу нас, но нищо ТОВА Е ЦСКА!
TheClub написа:Момчета рано или късно ще бием наред. Днес срещу нас бяха 14 човека срещу нас, но нищо ТОВА Е ЦСКА!
Как нищо??? Таз паста ли е торта ли е 2ри подред мач срещу литекс ни режи от всякаде. Днес трябваше да победим , БЯХМЕ МНОГО ПО-ДОБРИ !
Чисти 2 дуспи не ни даде, ЧИСТИ 2 !!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- akademix17
- Контакти:
Аржентинчето ми хареса как се включи, има потенциал
[center]
[/center]

Тортата съсипа пореден мач!!Не знам фелацио ли прави на Б.Михайлов,за да е още съдия!