ЦСКА - Олимпиакос 2:5, всички мнения за и след мача!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Re: ЦСКА - Олимпиакос 2:5, всички мнения за и след мача!

Мнениеот Kolec » 23 юли 2010 01:46

POPCORN написа:
eelche написа:ЦСКА губи от кипърски анонимки с което си затвърждава имиджа на ТОТАЛЕН футболен евроидиот-мазохист,а ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ ГАЗИ В ИРЛАНДИЯ...

...ТОТАЛЕН ДУХОВЕН ОРГАЗЪМ :P :P :P

ти откъде се взе бе дразнител?Ако вземе че ЦСКА бие Левски бате не се мяркайх във форума, ще те счупа от бъзици !професор

Като гледам колко "добре играем" ще се радвам ако паднем с по-малко от двуцифрен резултат... Кой от нашите "КЛАСНИ" защитници ще спре Дембеле? хаха толкова "класни" нападатели ще идват.. че направо ако вземем ББ от Витоша ще сме по-добре... някъв си от 3та дивизия на Германия.. ся някъв от 3та дивизия на Италия.. а бе що не земем някой от 3та дивизия на Малта... май добре ще пасне... и незнам докога трябва да търпим Маркиньос... тоз' даже не заслужава да рита за нашия отбор (ФК Димитровград 1947) а да не говорим да носи червената фланелка...
СРАМ СРАМ СРАМ! по-добре да паднем от Жилина отколкото от тез' анонимки.. да не говорим с такъв резултат...
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 23 юли 2010 01:59

unist_gp написа:чух някакъв професор днеска да казва,че ЦСКА трябвало да се преименува,за да не обижда армията :mrgreen:

Не зная , какво си чул, но това , което аз видях , беше Ужасна трагедия.ЦСКА Сф. бе претрепан от някакви анонимници от Кипър.Ако загуба от Левски ще промени нещо, то искам да се случи бързо, за да не ни боли нас, феновете на това ...дори не бих го нарекъл отбор, а сдружение.Визирам отбора на Левски, защото с тази игра, едва ли ще преминем и един кръг от ЛЕ

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 юли 2010 02:05

Много важно, че сме паднали в контрола. При Андоне като биехме в контролите и падахме в официалните мачове беше по-добре ли? Тука някои хора се сетиха за МТК, помните ли каква бляскава серия от победи в контроли във Франция имахме тогава, преди сезона изглеждахме като отбор, който може да направи равен с Реал М или Ман Юн, само ако сериозно ги подцени? И при Любо почвахме силно и редовно влизахме в криза по средата на сезона, след като бихме Динамо, завършихме 48-ми в групите. Аз нямам нищо против да падаме в контроли и да сме шампиони накрая, а Дочев е най-смисления треньор, който е водил ЦСКА последните 30 години след Пенев.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Сега на къде ...

Мнениеот TristaNNN » 23 юли 2010 02:22

mgj8 написа:Как на къде !На кръчма!Всички на кръчма и като си кажат кой какво и кога ивсичко ще се успокои!

[offtopic]Te щото не ходят :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 юли 2010 08:45

защо написа:Много важно, че сме паднали в контрола. При Андоне като биехме в контролите и падахме в официалните мачове беше по-добре ли? Тука някои хора се сетиха за МТК, помните ли каква бляскава серия от победи в контроли във Франция имахме тогава, преди сезона изглеждахме като отбор, който може да направи равен с Реал М или Ман Юн, само ако сериозно ги подцени? И при Любо почвахме силно и редовно влизахме в криза по средата на сезона, след като бихме Динамо, завършихме 48-ми в групите. Аз нямам нищо против да падаме в контроли и да сме шампиони накрая, а Дочев е най-смисления треньор, който е водил ЦСКА последните 30 години след Пенев.

Колега, тук нещата не опират изобщо до треньора. Тези келеши, които само си мислят, че са футболисти са най-жалката трупа наричала се някога "отбор на ЦСКА". Снощната загуба може да е в контрола, но е само 4 дни преди първия официален мач. Според теб колко може да се промени в играта за тези 4 дни?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 юли 2010 09:42

защо написа:Много важно, че сме паднали в контрола. При Андоне като биехме в контролите и падахме в официалните мачове беше по-добре ли? Тука някои хора се сетиха за МТК, помните ли каква бляскава серия от победи в контроли във Франция имахме тогава, преди сезона изглеждахме като отбор, който може да направи равен с Реал М или Ман Юн, само ако сериозно ги подцени? И при Любо почвахме силно и редовно влизахме в криза по средата на сезона, след като бихме Динамо, завършихме 48-ми в групите. Аз нямам нищо против да падаме в контроли и да сме шампиони накрая, а Дочев е най-смисления треньор, който е водил ЦСКА последните 30 години след Пенев.

Ако бяхте били,щеше да говориш колко е хубаво да се бие в контролите,че дава самочувствие,настроение,бла-бла-бла...Нищо,че са само контроли.Сега,обаче,е едвали не полезно,че сте паднали,щото-бла-бла-бла...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 юли 2010 10:05

mistreated написа:Колега, тук нещата не опират изобщо до треньора. Тези келеши, които само си мислят, че са футболисти са най-жалката трупа наричала се някога "отбор на ЦСКА". Снощната загуба може да е в контрола, но е само 4 дни преди първия официален мач. Според теб колко може да се промени в играта за тези 4 дни?

Ми келешите преди няколко дена биха ПАОК, които трябва да са по-силен отбор, така че явно се променят много неща. А и първият мач е с Клифтънвил, не с Интер или Барселона, с Левски каквото и да стане в първия кръг е поправимо... И испанците паднаха в първия си мач на световното, ама станаха шампиони, а победителите им не минаха групата. То не става във всеки мач да се хвърляш, все едно е последен. Ще ги видиме в истинските мачове, може и да са точно толкова нещастни, колкото снощи, ама сега е рано да ги преценяваме.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 23 юли 2010 12:54

във вторник ВСИЧКИ на стадионаНе мисля че Клифците са отбор който може да ни се опре,макар вчерашния мач!
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 23 юли 2010 12:54

защо написа:
mistreated написа:Колега, тук нещата не опират изобщо до треньора. Тези келеши, които само си мислят, че са футболисти са най-жалката трупа наричала се някога "отбор на ЦСКА". Снощната загуба може да е в контрола, но е само 4 дни преди първия официален мач. Според теб колко може да се промени в играта за тези 4 дни?

Ми келешите преди няколко дена биха ПАОК, които трябва да са по-силен отбор, така че явно се променят много неща. А и първият мач е с Клифтънвил, не с Интер или Барселона, с Левски каквото и да стане в първия кръг е поправимо... И испанците паднаха в първия си мач на световното, ама станаха шампиони, а победителите им не минаха групата. То не става във всеки мач да се хвърляш, все едно е последен. Ще ги видиме в истинските мачове, може и да са точно толкова нещастни, колкото снощи, ама сега е рано да ги преценяваме.

+1,само дето ЦСКА не е Испания
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 юли 2010 13:46

защо написа:

Да де, ама защо не си задаваш въпроса защо резултатите вървят в низходяща посока. Щот след победата на ПАОК загубихме и от втородивизионен немски отбор. Айде, тогава казахме "сигурно са уморени, все пак е само една контрола", а и играта второто полувреме вдъхваше доверие. Е вчера от какво бяха уморени, от белот ли? Или пак бойкотираме треньора, понеже ни кара за тичаме. А и какво толкова я говорите тая победа над ПАОК, като не играхме нищо особено и тогава. Няколко хубави контри и това беше, гърците бяха трагични. Я се замисли колко гола ни вкараха аматьорите на Хановер и отбора на Оберхаузен, да не говорим пък за снощните кипърци. Това не ти ли говори за голям проблем в защита?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”