21 кръг/Левски-ЦСКА / 15.02.2020 / 14:45 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: 21 кръг/Левски-ЦСКА / 15.02.2020 / 14:45 ч.

Мнениеот sin4ec » 15 фев 2020 19:07

шивача написа:
sin4ec написа:
trokadero_ написа:Поне Хубчев си призна , че са по-слабия отбор

Хубчев не е казвал такова нещо.
Но съм съгласен с него, че на моменти играхте по-правилно и по-смислено. Което доведе до някои положения. Вие отзад направихте дежурните си глупости и като нищо можехте да загубите накрая, ако Холмар я беше боцнал онази топка с глава. Показахте и неумението си пред гола напред. Физически сте зле.
Но както написах и в нашата тема-с посредствени играчи няма как да се играе хубав футбол.
Жалко за феновете.

При положение, че ни изброи толкова недостатъци, а ви надиграхме игрово, би ли казал две думи за вашия отбор :lol:

Естествено. Загубена битка за първа и ничия топка, никаква креативност в центъра- разчиташе се на Нашименто, който бе следван плътно от Малинов( треньорска грешка), бавна адаптация срещу заплахите по дясното крило през първото и по лявото- през второто полувреме( сори, и двете ви флангови заплахи бяха черни, не им знам имената). Неубедителен вратар-всъщност негова грешка принуди Рейш да влиза на отчаян шпагат за чк. Грешна смяна на Райнов с контузен играч. Липса на агресия.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 фев 2020 19:09

Показаният картон на Рейш бе жълт. Получи директен червен за реплика.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 15 фев 2020 19:12

Дайте положението на Малинов за червения картон да видим за какво се реве.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 фев 2020 19:21

Old_death написа:
honda написа:
peliforewer написа:Изображение

Тук за мен има дузпа, ако аз бях съдия щях да я свиря.

Защо никой не коментира ситуацията при счупения нос на Райнов- ако това не е директен червен картон какво. В момента в който Евандро удари Райнов топката беше далеч, въобще дума не може да става за игра за топката. От това ,което ми казаха тв въобще не е повторила ситуацията, то и няма какво толкова да се повтаря- когато има счупване чк е задължителен. За кой ли път Кабаков показва много странно тълкуване на правилата на мач на ЦСКА-София

Пак си гледал друг мач.Това си беше единоборство в игрова ситуация. След него Евандро излезе със разкървавено слепоочие.

В игрова ситуация, само дето топката е на повече от 30 метра от ситуацията и Евандро се движи в посока противоположна на движението на топката и като се засилва и изминава повече от 5 метра преди да се "блъсне" в Райнов. Кръвта по главата на Евандро е на Райнов

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 15 фев 2020 19:33

[offtopic]Делянски,понеже има въпроси "К'во правят припоци в синия форум", може ли и аз да попитам, какво правят сини мишки в червения?[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 фев 2020 19:41

Играхме като отбор и трябваше да го вземем този мач.Какво ни попречи,първо да си зададем въпроса каква беше тази подготовка след като за първия мач имаш 4-5 контузени състезатели,двойка ЦЗ които точно в такъв мач играят за първи път заедно,добре че Антов направи супермач че не стана гаф,но при всички статични положения пред нашата врата беше паника.Малинов всеки мач си оставя сърцето на терена,но е крайно време някой да му изчисти главата,такива безмислени влизания в центъра на игрището за картони ,всеки мач с него сме готови за червен картон.Слагането на Бикел на десния бек ни лишава от класен полузащитник,мъчим го и само благодарение на рутината си се справя,но в офанзивен план не му се получава.От Бертраме не можем да очакваме на този етап повече,на 7 тренировки е както каза Крушич,но нападението ни е потрес, една смислена комбинация нямахме цял мач,всичко което се получи като опасности за гол бяха от случайни ситуации ,а не от футболни.Нямахме едно добре изпълнено статично положение,а точно това се учи по време на подготовката,сините показаха заучени положения след фалове и един техен случаен гол щеше да реши мача.Поредният важен мач който тези футболисти и треньори не успяха да вземат,не знам дали трябва да се радваме че днес не сме паднали на фона на трагичните контроли които изиграхме,но реално след като правиш 0-0 с Арда и един разколебан Левски при това 20 мин. с човек повече показва че в момента сме един отбор на средно ниво за България.Това го пиша с много болка но такива са реалностите.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 15 фев 2020 19:44

hydetoshi написа:[offtopic]Делянски,понеже има въпроси "К'во правят припоци в синия форум", може ли и аз да попитам, какво правят сини мишки в червения?[/offtopic]

Делянски, щом Тошката се изнерви , представи си какво е ! Вземи малко мерки.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 фев 2020 19:45

gihuelo написа:
hydetoshi написа:[offtopic]Делянски,понеже има въпроси "К'во правят припоци в синия форум", може ли и аз да попитам, какво правят сини мишки в червения?[/offtopic]

Делянски, щом Тошката се изнерви , представи си какво е ! Вземи малко мерки.

Какво има,къде има провокация?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 15 фев 2020 19:48

honda написа:
Old_death написа:
honda написа:
peliforewer написа:Изображение

Тук за мен има дузпа, ако аз бях съдия щях да я свиря.

Защо никой не коментира ситуацията при счупения нос на Райнов- ако това не е директен червен картон какво. В момента в който Евандро удари Райнов топката беше далеч, въобще дума не може да става за игра за топката. От това ,което ми казаха тв въобще не е повторила ситуацията, то и няма какво толкова да се повтаря- когато има счупване чк е задължителен. За кой ли път Кабаков показва много странно тълкуване на правилата на мач на ЦСКА-София

Пак си гледал друг мач.Това си беше единоборство в игрова ситуация. След него Евандро излезе със разкървавено слепоочие.

В игрова ситуация, само дето топката е на повече от 30 метра от ситуацията и Евандро се движи в посока противоположна на движението на топката и като се засилва и изминава повече от 5 метра преди да се "блъсне" в Райнов. Кръвта по главата на Евандро е на Райнов

Абе айде се спри най-накрая с тоя Райнов бе! 100 човека и от двата форума ти казват ,че е било единоборство ,но ти си продължаваш от 4 без 15 да си плещиш едно и също. Не ти ли писна бе? Сигурно 30 пост за това как Евандро нарочно бил строшил носа на Райнов.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 фев 2020 19:50

Тия,които държат сметка тип ''кво правят припоци в синия подфорум'' не се вясват тук(по обективни причини,а и няма да го позволя),а тези,които пишат при нас ,такива работи като горното не пишат в синия подфорум.Темата си е чиста,къде има проблем?Може да съм изпуснал.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”