Дери - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

7_!_2
Контакти:

Re: Дери - ЦСКА(Официална тема за мача)

Мнениеот 7_!_2 » 06 авг 2009 23:28

eMs1 написа:Пак с голямата кошница тръгваме а? Само да не чакате още 3 години за победа над отбор в Европа (амат. клубове не се броят)....с това надменно тонче дето го имаш... друго какво да ти пожелая

Се тая ми е какво ще пожелаеш на Левски, важното е какво ще направи отбора на терена, а това което видях на мача с Баку в София и като публика и на терена ми дава надежди за много положителни емоции поне до декември, а и дай Боже и напролет... :roll:

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 06 авг 2009 23:29

Що ми се струва, че възмножните съперници в ЛЕ на ЦСКА и Литекс са доста по трудни от тези на Левски в ШЛ. :)
Изображение

Потребителски аватар
stani_ls
Контакти:

Мнениеот stani_ls » 06 авг 2009 23:30

7_!_2 написа:
Yasso написа:
По-голяма глупост скоро не бях чел. :evil:
Какво положение ще спасявате бе, нали видяхме как го спасихте от 2006г. насам :?:
Що не бихте в Баку, бре :?:
Ай не ми вдигайте нервите, смешници :evil:

На някои от сините фенове тук може да им е мъчно, ама равносметката е абсолютно равна - и сините имат победа и равен, така че си мълчете ако ще плямпате как ЦСКА не допринасял за клубния коефициент :evil:

Пожелавам лек жребий утре на всички родни отбори :!:

Па то коефициента показва кой как е допринесъл за националния коефициент- Левски е с 24. 250, а ЦСКА е с 14.250, Литекс с 16.250... сам може да си направиш сметка кой какво е направил за националния коефициент и въпреки двете нещастни години за моя отбор, отново коефициент почти двойно по-голям от "евробоеца" и "убиец на еврошампиони", а тази година както е тръгнало разликата в коефициентите ще стане пак тройно, както през 2006 година... :mrgreen:

В грешка си националния коеф е 24,250 на Левски е 34.500 на Литекс 31 а на цска 28

Потребителски аватар
stani_ls
Контакти:

Мнениеот stani_ls » 06 авг 2009 23:30

Armeeca31 написа:Що ми се струва, че възмножните съперници в ЛЕ на ЦСКА и Литекс са доста по трудни от тези на Левски в ШЛ. :)

Ти въобще не подозираш колко си прав :D

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 06 авг 2009 23:33

7_!_2 написа:
eMs1 написа:Пак с голямата кошница тръгваме а? Само да не чакате още 3 години за победа над отбор в Европа (амат. клубове не се броят)....с това надменно тонче дето го имаш... друго какво да ти пожелая

Се тая ми е какво ще пожелаеш на Левски, важното е какво ще направи отбора на терена, а това което видях на мача с Баку в София и като публика и на терена ми дава надежди за много положителни емоции поне до декември, а и дай Боже и напролет... :roll:

Пич, кви положителни емоции??? Тия не могат да вържат два паса на кръст, един удар от 10–15 метра на могат да направят. Вкараха 2 смешни гола на един, още по–смешен отбор. Жалка история. Хора, каква шампионска лига? Залцбург коко милиона хвълят на сезон и още не са влизали в ШЛ, а вие искате без нормални футболисти да влизате там. Спрете да сънувате, гледайте малко по–реално на нещата.
Изображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 06 авг 2009 23:33

Честито класиране на всички армейци!2:1 общ резултат и продължаваме напред! :) Е,много беше трудно,но в крайна сметка ги отстранихме.Още веднъж честито класиране,браво на Маркиньос,че се старае,благодаря на левскарите и другите феновет,които изказват подкрепа,успех на всички утре при жребия.
Дано на нас ни се падне някой приемлив отбор,разбрах,че ще сме поставени. :)
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Върни се в “ЦСКА”