ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ХХII кръг: Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Мнениеот delqnski47 » 14 мар 2015 18:44

Rivaldo10 написа:Винаги съм вярвал, че мразите нас, а не си обичате отбора! Но не съм очаквал, че сте готови и титлата да жертвате, за да ни прецакате. :lol: :lol: :lol:

И аз не мога да повярвам ква олигофрения имало тука.Да се жертват интересите на отбора,заради няква инфантилна война между комплексирани фенове.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2015 18:46

delqnski47 написа:Колко малоумен трябва да си да наебеш собствения си отбор с глоба и тежко наказание(само да вметна,че това няма да е първото нахлуване и ако БФС не са идиоти,ще ни пратят в долните групи),само щот да не играел Левски-то в горната шестица.
IQ-то на някои хора е под всяква критика.

Не се притеснявай, Делянски! От БФС са го измислили отдавна-рецидив е, ако нахлуванията са в една спортно-състезателна година, иначе не.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 мар 2015 18:49

Кашчей написа:
delqnski47 написа:Колко малоумен трябва да си да наебеш собствения си отбор с глоба и тежко наказание(само да вметна,че това няма да е първото нахлуване и ако БФС не са идиоти,ще ни пратят в долните групи),само щот да не играел Левски-то в горната шестица.

Не се притеснявай, Делянски! От БФС са го измислили отдавна-рецидив е, ако нахлуванията са в една спортно-състезателна година, иначе не.

А,значи са идиоти.Уау,шок.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 мар 2015 18:51

delqnski47 написа:
Rivaldo10 написа:Винаги съм вярвал, че мразите нас, а не си обичате отбора! Но не съм очаквал, че сте готови и титлата да жертвате, за да ни прецакате. :lol: :lol: :lol:

И аз не мога да повярвам ква олигофрения имало тука.

Олигофрения е да те е шубе да изостанеш на 3 точки от Лудогорец. И да вменяваш, че по този начин титлата става невъзможна.

И аз не мога да повярвам, че има хора дето си го мислят това нещо. При положение, че има 2 мача ЦСКА- Лудогорец в плейофа.

Такива неадекватни мнения могат да ръсят само тотални футболни лаици и най-лошото - хора, които се страхуват от Лудогорец, а се пишат цесекари!

Както вече казах - това е война и няма нищо лошо, нито срамно ЦСКА да преебе отбора от Подуене. Всичко останало е плод на морални пропаганди.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 мар 2015 18:52

Кировец написа:Аз пък никога не съм си представял, че една загуба от Ботевъ ще означава, че няма да станем шампиони и че дечковци като тебе ще разсъждават по такъв хлапашки начин.
Естествено, че трябва да ви прекараме - длъжни сме!

Дечко, сериозно? :lol:
Вече доказа твърдението ми, защо държиш да го дозатвърдиш? :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 мар 2015 18:52

Делянски, понежете те знам от доста време и знам че си точен , представи си че просто местата ни с тях бяха разменени и в момента ние да бяхме на тоя хал, те щяха да жертват всичко за да може да ни изхвърлят в долната шестица! Повярвай ми човек! Значи на подуянец вяра не трябва да имаш.. много отмъстително племе са!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 мар 2015 18:54

Rivaldo10 написа:
Кировец написа:Аз пък никога не съм си представял, че една загуба от Ботевъ ще означава, че няма да станем шампиони и че дечковци като тебе ще разсъждават по такъв хлапашки начин.
Естествено, че трябва да ви прекараме - длъжни сме!

Дечко, сериозно? :lol:
Вече доказа твърдението ми, защо държиш да го дозатвърдиш? :lol:

Колко тъжно е да си левскар. Хич не ти завиждам.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 мар 2015 18:56

Teo написа:Делянски, понежете те знам от доста време и знам че си точен , представи си че просто местата ни с тях бяха разменени и в момента ние да бяхме на тоя хал, те щяха да жертват всичко за да може да ни изхвърлят в долната шестица! Повярвай ми човек! Значи на подуянец вяра не трябва да имаш.. много отмъстително племе са!

Сега ще ти обясни как не трябвало да падаме на тяхното ниво. :lol: Все пак ние сме горди армейци и сме длъжни да се борим за титлата, нищо че имаме два мача с разградчаните.
Последна промяна от Кировец на 14 мар 2015 18:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2015 18:56

delqnski47 написа:
Кашчей написа:

А,значи са идиоти.Уау,шок.

Ами, ако не бяха идиоти нямаше да напишат това, както и да напишат, че наказание на клуб за хванати с допинг състезатели може да има, ако са хванати трима в един мач, а в същото време тест се провежда на двама след мач. Ако беше друго, за нахлуването, вас трябваше да ви накажат с изхвърляне след Мездра, защото в края на предният сезон имахте нахлуване в Ловеч.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 мар 2015 18:57

Teo написа:Делянски, понежете те знам от доста време и знам че си точен , представи си че просто местата ни с тях бяха разменени и в момента ние да бяхме на тоя хал, те щяха да жертват всичко за да може да ни изхвърлят в долната шестица! Повярвай ми човек! Значи на подуянец вяра не трябва да имаш.. много отмъстително племе са!

Знаеш ли колко ме е*е?!Аз съм цесекар и защитавам интересите на собствения си отбор!Само и ЕДИНСТВЕНО на него!
Това е от мен по темата.
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”