01.03.2015 Локомотив София - ЦСКА София /кръг 20/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: 01.03.2015 Локомотив София - ЦСКА София /кръг 20/

Мнениеот diplomat » 01 мар 2015 17:58

Кировец написа:Николич всеки мач е за червен картон, защитниците ни също. Който и да пуснеш съдията ще го изгони. Ефекта ще е същия. Вместо да дръпнем игрово, ние сме дръпнали на карате и екшън герои. Жалко. Не обвинявам Стойчо Младенов, за мен виновни са играчите. Не показаха желание, а този мач щеше да ни прати в друга орбита. Сега все едно Лудогорец не са губили, а при нас напрежението ще стане 2-но.

Щом и ти си недоволен, значи нещата не са на добре за ЦСКА. Дали нямаше да е по-добре да го продадете тоя Силва, че сега като го гледам, не знам дали пак ще намери мотивация. :roll:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 мар 2015 17:59

Megatron_69 написа:
ralka_levskarka написа:
dreben23 написа:Честито на Локо сф, аз ви казах кога ще са головете. :lol: :cry:

[offtopic]Много хитър отмъстителен ход от наша страна, еваларка за пърформанса! :mrgreen:

Сега у следващия кръг ако Левски не спечели с Лудогорец, остава седми най-малко в крайното класиране. :)

Освен ако Ботев утре не направ

Нали знаеш, че вие имате мач срещу Ботев, а ние срещу Марек? Вие ще падате още, спокойно, на Левски и Х им стига срещу лудите.

То пък вие само ще биете,да не "играете" все с Хаскюоу... :)

Да съм споменала някъде Хасково? Говорим за преди плейофите! А ако зависи от мен, не искам Левски да са 6цата, искам да се хвърлят за Купата и това е.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 01 мар 2015 17:59

Китайците играят доста добре още от есента, но явно в ЦСКА са ги подценили, а Бадема обърна целия мач.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Brabam

Мнениеот Brabam » 01 мар 2015 18:01

:lol: :lol: :lol:
Президентът на Локомотив (София) Николай Гигов остана доволен от победата на неговия тим с 2:0 над лидера в "А" група ЦСКА.

"Теренът? Не е лошо да видите и другите терени преди да ме питате. Къде ходихте да видите? Тук теренът все още е поддържан. Изказването на Александър Томов за настилката? От ЦСКА казват доста неща, които не са верни в последните години", лаконичен бе Гигов.
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 мар 2015 18:01

mtaraduda написа:Забелязваш ли, че си единствения дори и от феновете на загубилия днес отбор, който обвинява съдията. Дори Стойчо не си позволи този лукс :lol:

Ти по-добре помагай за вдигането на трибуна Моци, Моцииии! Видяхме(на снимки) вчера, че заслужава целият ви стадион да е кръстен на негово име! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 01 мар 2015 18:01

CSKA Sofia 1948 написа:Честито ни загуба. Само да споделя, че А.Попов, Соарес-Платини-Гаринча-Пеле, Николич и Кукоч са изключителни малоумници. Чао!

Забравих да спомена един друг, сръдлив малоумник - Антония Силва - номер 7...

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 01 мар 2015 18:03

ralka_levskarka написа:
Megatron_69 написа:
ralka_levskarka написа:
dreben23 написа:Честито на Локо сф, аз ви казах кога ще са головете. :lol: :cry:

[offtopic]Много хитър отмъстителен ход от наша страна, еваларка за пърформанса! :mrgreen:

Сега у следващия кръг ако Левски не спечели с Лудогорец, остава седми най-малко в крайното класиране. :)

Освен ако Ботев утре не направ

Нали знаеш, че вие имате мач срещу Ботев, а ние срещу Марек? Вие ще падате още, спокойно, на Левски и Х им стига срещу лудите.

То пък вие само ще биете,да не "играете" все с Хаскюоу... :)

Да съм споменала някъде Хасково? Говорим за преди плейофите! А ако зависи от мен, не искам Левски да са 6цата, искам да се хвърлят за Купата и това е.

Дано да сте,все някой трябва да бие Кауза Моци.... :) :) :)
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 мар 2015 18:03

diplomat написа:
Кировец написа:Николич всеки мач е за червен картон, защитниците ни също. Който и да пуснеш съдията ще го изгони. Ефекта ще е същия. Вместо да дръпнем игрово, ние сме дръпнали на карате и екшън герои. Жалко. Не обвинявам Стойчо Младенов, за мен виновни са играчите. Не показаха желание, а този мач щеше да ни прати в друга орбита. Сега все едно Лудогорец не са губили, а при нас напрежението ще стане 2-но.

Щом и ти си недоволен, значи нещата не са на добре за ЦСКА. Дали нямаше да е по-добре да го продадете тоя Силва, че сега като го гледам, не знам дали пак ще намери мотивация. :roll:

Не съм естествено. В последните години нещата са здраво забатачени и ме дразни поведението на мъжете на игрището.
Аз съм играл футбол, пясъка няма как да служи за оправдание след 40 дневна подготовка в лукс и прищявки.
Последна промяна от Кировец на 01 мар 2015 18:05, променено общо 1 път.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 мар 2015 18:03

vaskonti написа:Ми виж му интервюто в Гонг.

Да,не е нито ирония,нито на сериозно,а по навик.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 01 мар 2015 18:04

Освен ако Ботев утре не направи поредна изцепка в първи кръг на А група. :mrgreen:[/offtopic]

Прииахме Левски, урааа! Същевременно прииахме и Лудогореец ако реши да ляга на Левскии, много съм щастлив! :lol:

Разбитите надежди водят до истерични изблици и търсене на самоуспокоение. :lol: Нали знаеш кои в такива случаи са щастливи?
Не гледах второто полувреме , но първото показа ,че червените освен да се дръвчат и да се държат по стойчовски , друго не могат.Терена бил лош, в северна София времето било различно и духал източен вятър , а на армията същият бил от запад. :lol:
Що се излагате , а не разберете ,че сте зле?Да ви бие Локомотив?!Че те паднаха от пловдивските буфери .
Изображение

Изображение

Върни се в “ЦСКА”