http://topsport.ibox.bg/news/id_1947673641
що стана бе инженерин

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Червени Воини написа:Тия и от снощната игра ако играем, пак ще ги порим...но на кого му пука вече победа над посредствен отбор, който ако има късмет и помощ от съдийте, тая година може и да играят сред първите 6.![]()
2:0 без много положение срещу ония и нито едно пред нашета врата,такъв ще е мача.![]()
И всички които имат възможност, да дойдат на стадиона да подкрепят момчетата в този труден момент!
GOLEADOR написа:IvanGit написа:Jr.Moraes написа:Тоз Неустойчо май ше го праиме Петко ми се струва
Не, ще е треньор на ЦСКА 100 години.Тоя колкото пари е изсмукал ,бедна ти е фантазията,той е част от проблемите на ЦСКА не от решенията им,но червените щом си го харесват....тяхна си работа.Не виждам нито титлите ,нито купите ,нито Европата ама нейсе,само в България с едно изказване от рода на "говеждия стадион" можеш да заблуждаваш хората ,че си един от тях а всъщност да си пиявица до пенсия.Аре ходете за акции,че трябва да осигурите заплатите че и пенсиите на дует Младенови.
Пич,естествено ,че не ни разбираш.Просто имаме различна ценностна система.Докато за теб е нормално да подкрепяш отбора си само когато виждаш титли,купи и успехи в ЕКТ,то за нас,истинските армейци е важно да видим как играчите се раздават докрай на терена.Може да не са най-добрите футболисти в света,но да оставят всичко от себе си на терена за ЦСКА.Младенов е голям треньор и мотиватор и успява да измъкне най-доброто от футболистите.За това е и нашата подкрепа към него.
Alonso_Massa написа:Вече няма тръпка да го гледам този мач бе.Излизаме бием ги, онези се заканват за следващите я път и на следващия път пак ги бием и те пак за следващия път се заканват.
Не знам за вас, но аз вече изгубих бройката на поредните победи вече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта