Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 22:28

vaskonti написа:Ами виж друго видео - http://www.livesport.bg/Moryatsi-spryaha-TSSKA-vav-Varna--nulevo-remi-v-morskata-ni-stolitsa-%28VIDEO%2BSNIMKI%29-76755 Тук на 35 секунда е едното положение на Платини, което в твоя линк липсва, както явно си липвсал ти на трибуните точно в този момент, щом не си го видял и не го помниш. В твоя линк за "положения" за Черно Море са подбрани няколко балонни центрирания, хванати без никакво напрежение от Черни. Поради някаква причина редакторите на сайта са решили, че такова центриране е по-опасна и интересна ситуация от въпросното положение на Платини.
Опълчение не значи само да се окопаеш в наказателното поле, вашето беше на 10 метра зад централната линия. Вярно - най-вече през второто полувреме, първото си беше равностойно и пукането на топката беше дело на двата отбора в центъра. И все пак ЦСКА създаде чистите положения, вие си останахте с "опасни" слизания по фланга, довели до...не знам до какво, ти ми кажи.

Васко, леко почнах да се изнервям, честно! Само едно ще ти кажа- ти сляп ли си? :shock: Първо видеото, което ти показах е първото на което попаднах. Но то не се различава почти по нищо от това, което ти пускаш сега. Разликата е, че в това на . е пусната въпросната ситуация и са ни махнати двете центрирания от преки свободни, които не водят до нещо по-опасно. Да, спомням си я ситуацията на Платини! И това ли е? Ок, чисто положение. Това и предното на Анисе! За цяло полувреме две смислени атаки! Не ми говори, че ударът на Сержиньо е смислена атака! По атзли логика виж кои са първите две положения във видеото, което ти публикува- не са за вашия отбор! Ама не ми говори глупсоти, че опълчение било да не си само в наказателното поле, ами да си малко пред него. Защото първо, че това не е вярно и второ, че както се вижда и от двете видеа- НИЕ НЕ СИ СЕДИМ НИТО САМО В НАКАЗАТЕЛНОТО, НИТО МАЛКО ПРЕД НЕГО, ами си атакуваме- корнери, удари, задни ножици, по дяволите какво повече искаш? Това ли е опълчение :shock: Ти нови термини въвеждаш, приятелю!? И в това видео, което пусна се вижда, че първото полувреме положенията и за двата отбора са 3:3... Второто имате един удар на Платини и един на Анисе (без коментар)- ние имаме един на Миро Манолов, който сравнен с положенията на Анисе и Платини през втората част си е 100% голово положение за разлика от техните удари.. Това ли е мачкането и опълчението?
Прословутото второ полувреме, което толкова си захапал. Ами, че то ви е по-слабо и от първото бе! Видя ли сега ударът на Анисе за който ти говорех- хамалската и абсолютно без идея... Още две центрирания по фланга без грам мисъл- това,ако е опасност и натиск :shock: При едното Китанов хвана топката, но после я изпусна, но наш играч изчисти и това ви е! А, да, и един удар на Платини много над вратата... Страшна работа ей!
Последна промяна от MORSKI на 10 ное 2012 22:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 ное 2012 22:37

Ясно, значи ударите и положенията един на един на ЦСКА не са нищо особено и са хамалска история, а ъгловите удари, няколко центрирания и една задна ножица си е сериозна работа. Споменаваш и някакви удари към вратата на ЦСКА, ама на мен ми се губят...вероятно защото по телевизията не се вижда нищичко. Е, удара в 93 минута се видя, както и един боц на Божилов в началото на мача, пратил топката на 2 метра встрани. Друго просто не помня :oops:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 22:42

Ясно, значи да стреляш още в началото на мача, да имаш опасности от корнери, да правиш задни и странични ножици, да отправиш тупалка, която насмалко да влезе в края на мача си е чиста проба опълчение :lol: Странна е това цесекарската мисъл :lol: Викаш да имаш две положения първото и две съмнително опасни положения второто направо си е мачкане на съперника :lol: Особена класа е ударът на Анисе (който ти дори не беше забелязъл, а на мен тръгна да говориш как не съм гледал мача :shock: :mrgreen: ) второто полувреме е класа, от която трябва даже Меси да се учи.... Викаш, че нашите центрирания нищо особено не били, а невероятните две центрирания на ваш играч (които са пуснати и в двете видеа) са направо класа и са ювелирни.... И ударът изстрел на Сержиньо и той е класа :mrgreen: Страшна "опасност" за Китанов беше :( Ясно, няма какво повече да обсъждаме. Ти тоя мач си го "гледал" не от червената камбанария.... Голямо мачкане падна, наистина :mrgreen: Такова мачкане, че даже един неутрален фен до мен на Тича се чудеше кой отбор е по-напред в класирането :mrgreen: Страшно "опълчение" ще да е било, щом човекът така се чудеше :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 ное 2012 22:49

Ами да стреляш 2 метра встрани от вратата аз не го броя за сериозна опасност. Но то ако няма друго, нормално е ти да си го броиш. Да не говорим пък за няколкото(?) задни и странични ножици. За мен положение е да се излезе на чиста позиция срещу вратаря, да биеш от упор и това е. То иначе ако принизя критерия до просто какъвто и да е удар, то тогава ще броя и удара на Янчев, един удар на Сержиньо по диагонала, както и въпросният удар на Анисе, за който ТИ ми говориш. А аз си го бях забелязал, само че ти беше тоя, който не разбра, че става въпрос за удара му в 15 минута, а не за изплюването, за което ти говориш.
И да потретя, ако не и почетвъртя - опълченци бяхте второто полувреме, а не в първото, когато станаха изключително опасните ситуации - удар 2 метра встрани от вратата и задна ножица 2 метра нагоре.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 10 ное 2012 22:57

ама морския си смуче от пръстите някакви положения за тях ли .. :lol: :lol: :lol:
морски извадихте късмет, трябваше поне един гол да ви вкараме,имахме три чисти ситуации срещу нито една за вас, на Анисе,на Платини и на Тасио в последната минута, какви центрирания ми смяташ, най-опасното положение за вас беше удара на Жоро Илиев мисля, извън пеналта, което верно си беше опасен удар и Черни го извади трудно с плонж,но все пак с далечен удар .. иначе почти през целия мач се защитавахте,някои от вашите даже и бавеха за да се докопате до хикса ;)
п.п. иначе преброи ли ни колко бяхме, стотина-двеста човека а ;) :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 23:01

vaskonti написа:Ами да стреляш 2 метра встрани от вратата аз не го броя за сериозна опасност. Но то ако няма друго, нормално е ти да си го броиш. Да не говорим пък за няколкото(?) задни и странични ножици. За мен положение е да се излезе на чиста позиция срещу вратаря, да биеш от упор и това е. То иначе ако принизя критерия до просто какъвто и да е удар, то тогава ще броя и удара на Янчев, един удар на Сержиньо по диагонала, както и въпросният удар на Анисе, за който ТИ ми говориш. А аз си го бях забелязал, само че ти беше тоя, който не разбра, че става въпрос за удара му в 15 минута, а не за изплюването, за което ти говориш.
И да потретя, ако не и почетвъртя - опълченци бяхте второто полувреме, а не в първото, когато станаха изключително опасните ситуации - удар 2 метра встрани от вратата и задна ножица 2 метра нагоре.

А викаш сериозна опасност е да центрираш по фланга (Сержиньо), "сериозна" опасност е да стреляш безидейно по земя от 20 метра (Анисе) и топката даже да не доближи вратата... Сериозна, не, титанична опасност е да стреляш над вратата и то доста в края на мача (Платини)... Небивала опасност е да центираш балонно от фланга на два пъти, без даже удар да последва... Титанично е да се въртиш като пумпал (Присо)... И то какво остана така като ще си махаме положенията - май ви останаха точно двете въпросни- Анисе и Платини срещу едно на Миро Манолов! Ей страшно мачкане мама му стара... Направо невероятно "опълчение" смазали сте ни :lol:
В момента ми пише един приятел, който също е неутрален и е фен на италианския Ювентус, цитирам дословно (ти естествено няма да повярваш понеже не ти отърва): "Много слаб мач, ЦСКА и те бяха много слаби".... До утре може да я караме така, като си решил да слагаш червените очила и да отричаш...
Интересно как сме станали опълченци второто полувреме КАТО НЯМАТЕ ЧИСТО ГОЛОВО ПОЛОЖЕНИЕ ДОРИ ПО ТВОИТЕ КРИТЕРИИ :shock: :lol:
Последна промяна от MORSKI на 10 ное 2012 23:08, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 23:06

Batkoto написа:ама морския си смуче от пръстите някакви положения за тях ли
морски извадихте късмет, трябваше поне един гол да ви вкараме,имахме три чисти ситуации срещу нито една за вас, на Анисе,на Платини и на Тасио в последната минута, какви центрирания ми смяташ, най-опасното положение за вас беше удара на Жоро Илиев мисля, извън пеналта, което верно си беше опасен удар и Черни го извади трудно с плонж,но все пак с далечен удар .. иначе почти през целия мач се защитавахте,някои от вашите даже и бавеха за да се докопате до хикса.
п.п. иначе преброи ли ни колко бяхме, стотина-двеста човека а

Ааа ето го и веселякът на червения форум :lol: Да почнем отзад напред. Като си казал за бройката. Колко бяхте тоя път, минахте ли кота 10 0000 :lol: Или бяхте 20 000 май :lol: Викаш целият сектор "В" беше червен нали, даже нашата агитка, че и на залата отгоре се бяхте качили и до автобуса...

Смуча си от пръстите ли :lol: Аз да не съм като вас, тук да се чудя как да доказвам безумните тези, че сте имали положения и сте ни мачкали, а ние сме били опълчение :lol: И в същото време в две виде да има точно 2 положения опасни за вас и едно за нас. И всичко останало някакви центрирания и удари над вратата или встрани от нея :lol: Шегаджии :lol:
Ако си говорим за късмет, единствените късметлии сте вие. Че нямаме нападател и, ако бяхме с отбора от преди 2 години тоя мач го бройте отписан... АХАХАХАХ симпатяга къде са тея 3 ч1исти ситуации бе. Я ги дай да ги видим... Че ми е интересно- май са само 2... И викаш нито една за нас. Ти кой мач си гледал :lol: Това на Миро Манолов накрая не беше ситуация нееее :lol: Все по-забавни ставате обаче ти чупиш рекорди :lol:

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 10 ное 2012 23:14

MORSKI написа: И в същото време в две виде да има точно 2 положения опасни за вас и едно за нас. И всичко останало някакви центрирания и удари над вратата или встрани от нея :lol: Шегаджии :lol:

ти ако си правиш заключения на базата на някакви "видеа", ясно що за капацитет си .. не беше ли на мача, нали си морски ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 23:42

усложливо избегна неудобните неща и отговори по възможно най-тъпия начин :lol: Очаквах повече от теб, но уви :lol:
Да, за разлика от теб и още сумати пишещи тук, които са гледали с червени очила от екранче, аз го гледах на стадиона... И не ви видях колосалните атаки, мачкането и нашето опълчение :lol: Странно как това не го видяха и другите фенове на Черно море и неутралните такива, с които говорих. Като чета и колегите журналисти и те не са го видели :shock: Като гледам и двете видеа, публикувани в тази тема и на тях не се вижда "мачкането ви" о "нашето опълчение". Странно как само в тоя форум феновете на ЦСКА ги видяхте тея неща :shock: :lol:

Аааа ясно, сега разбирам, ти си по-голям от научните достижения и се опитваш да изкараш, че видео, заснето с камера от стадиона, на телевизията,която е излъчвала мача, е лъжа и не е достоверно :lol: Ясно, капацитет и половина, направо къртиш мивки и пробиваш бани както се казваше. Ами сигурно е така, друго си е "достоверността" на червените очила :lol: Какво са в сравнение с тях две видеа с положенията от мача :lol:

ПС: Между другото с червените очила колко бяхте като публика на стадиона не ми отговори- 10 000 или 20 000 :lol:

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 11 ное 2012 00:08

от Янис Зику на 04 Ное 2012 20:37

Тука минаваме с повече от 6. Запомнете го това.

:) :) ;) :( :o :roll: :
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “ЦСКА”