vaskonti написа:Ами виж друго видео -
http://www.livesport.bg/Moryatsi-spryaha-TSSKA-vav-Varna--nulevo-remi-v-morskata-ni-stolitsa-%28VIDEO%2BSNIMKI%29-76755 Тук на 35 секунда е едното положение на Платини, което в твоя линк липсва, както явно си липвсал ти на трибуните точно в този момент, щом не си го видял и не го помниш. В твоя линк за "положения" за Черно Море са подбрани няколко балонни центрирания, хванати без никакво напрежение от Черни. Поради някаква причина редакторите на сайта са решили, че такова центриране е по-опасна и интересна ситуация от въпросното положение на Платини.
Опълчение не значи само да се окопаеш в наказателното поле, вашето беше на 10 метра зад централната линия. Вярно - най-вече през второто полувреме, първото си беше равностойно и пукането на топката беше дело на двата отбора в центъра. И все пак ЦСКА създаде чистите положения, вие си останахте с "опасни" слизания по фланга, довели до...не знам до какво, ти ми кажи.
Васко, леко почнах да се изнервям, честно! Само едно ще ти кажа- ти сляп ли си?

Първо видеото, което ти показах е първото на което попаднах. Но то не се различава почти по нищо от това, което ти пускаш сега. Разликата е, че в това на . е пусната въпросната ситуация и са ни махнати двете центрирания от преки свободни, които не водят до нещо по-опасно. Да, спомням си я ситуацията на Платини! И това ли е? Ок, чисто положение. Това и предното на Анисе! За цяло полувреме две смислени атаки! Не ми говори, че ударът на Сержиньо е смислена атака! По атзли логика виж кои са първите две положения във видеото, което ти публикува- не са за вашия отбор! Ама не ми говори глупсоти, че опълчение било да не си само в наказателното поле, ами да си малко пред него. Защото първо, че това не е вярно и второ, че както се вижда и от двете видеа- НИЕ НЕ СИ СЕДИМ НИТО САМО В НАКАЗАТЕЛНОТО, НИТО МАЛКО ПРЕД НЕГО, ами си атакуваме- корнери, удари, задни ножици, по дяволите какво повече искаш? Това ли е опълчение

Ти нови термини въвеждаш, приятелю!? И в това видео, което пусна се вижда, че първото полувреме положенията и за двата отбора са 3:3... Второто имате един удар на Платини и един на Анисе (без коментар)- ние имаме един на Миро Манолов, който сравнен с положенията на Анисе и Платини през втората част си е 100% голово положение за разлика от техните удари.. Това ли е мачкането и опълчението?
Прословутото второ полувреме, което толкова си захапал. Ами, че то ви е по-слабо и от първото бе! Видя ли сега ударът на Анисе за който ти говорех- хамалската и абсолютно без идея... Още две центрирания по фланга без грам мисъл- това,ако е опасност и натиск

При едното Китанов хвана топката, но после я изпусна, но наш играч изчисти и това ви е! А, да, и един удар на Платини много над вратата... Страшна работа ей!