Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Официалната позиция на ЦСКА относно действията на БФС

Мнениеот Adramelech » 09 апр 2012 22:15

vaskonti написа:
Adramelech написа:Изпращането на жълтата му карта от Турската федерация, където фигурира само "Газиантепспор"

В графата на жълтата карта пише FORMER CLUB, а не ALL FORMER CLUBS. Гонзо идва в Левски от Газиантеп, така че е нормално да бъде посочено само от къде идва.

Така както са го написали от БФС, от турската федерация е трябвало да посочат и другия отбор (или поне аз оставам с такова впечатление). Може и да има грешка някъде по веригата, но ако е имало нередност, то е трябвало на момента да искате служебна победа, а не след години да питате, дали от БФС-то ще ви я дадат.

За вас по-притеснително трябва да е не дали Гонзо е играл, без да има право, а една друга точка от отговора на БФС-то.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 09 апр 2012 22:16

blue avalanche написа:
bobonikolov написа:
vaskonti написа:Е какво, до сега търсеше "подходяща" иконка ли? Това ли успя да "измислиш" в отговор?

Истината е,че Гонзо си е описал всичко в декларацията,ама оправданието на БФС е тъпо и то повече от тъпо.Ето я декларацията:
Гонзо си е описал нещата къде е играл.Ама тези от БФС или са тъпи или кьорави или и двете.

Гонзо НЕ Е описал всичко в декларацията!За въпросната 2005/06 е написал САМО Газиантеп!Срещу Самсун стои 2004/05!

Ами ето заради удебеленото те накарах да прочетеш какво пише пак по-надолу в документа.А там пише,че договорът му със Самсун е подписан през 2005-та до 2005-та.От написаното от теб останах с впечатлението,че искаш да кажеш,че Гонзо не е играл през сезон 2005/2006 г.За Телкийски аз лично нищо не коментирам,защото не съм запознат с материята по този случай.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 апр 2012 22:21

bobonikolov написа:
blue avalanche написа:
bobonikolov написа:Истината е,че Гонзо си е описал всичко в декларацията,ама оправданието на БФС е тъпо и то повече от тъпо.Ето я декларацията:
Гонзо си е описал нещата къде е играл.Ама тези от БФС или са тъпи или кьорави или и двете.

Гонзо НЕ Е описал всичко в декларацията!За въпросната 2005/06 е написал САМО Газиантеп!Срещу Самсун стои 2004/05!

Ами ето заради удебеленото те накарах да прочетеш какво пише пак по-надолу в документа.А там пише,че договорът му със Самсун е подписан през 2005-та до 2005-та.От написаното от теб останах с впечатлението,че искаш да кажеш,че Гонзо не е играл през сезон 2005/2006 г.За Телкийски аз лично нищо не коментирам,защото не съм запознат с материята по този случай.

Както казах,ако Г.Иванов е попълнил декларация с неверни данни,сте свободни да го дадете под съд.А БФС какво трябваше да направи?Да се абонира за турските мачове ли?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 апр 2012 22:24

Не искам да обиждам никой и да се заяждам, но от декларацията на БФС разбирам че ще бъдат спрени трансферите в ЦСКА за един трансферен прозорец.
Доколкото разбирам и от точка 5 ,че лиценза на ЦСКА няма да бъде даден поради неизпълнени задължения към да Коща. За случая с Присо - има си доклад на полицаите- 2 на брой. Дежурния делегат е длъжен да вземе под внимание доклада на полицаите. Между другото във всяка държава от ЕС при подобно изпълнение Присо щеше да бъде екстрадиран. Между другото ако не се лъжа полицая с името Лазар Ангелов е с черен колан по карате и бивш национален състезател по карате.. Е този просто може да смаже Присо- за 1 секунда може да сложи точка на спортната му кариера ако иска.
Отделно по собствена информация ЦСКА ги очаква много тежък удар- заради африканските момчета от катарската школа. Там май в най-добрия случай ЦСКА ще получи забрана за трансфери по един трансферен прозорец за всеки един от 8-те момчета- това е най-най- лекото наказание.

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 09 апр 2012 22:27

kiko75 написа:
Leon написа:Само си чешете езиците с глупости. Титаните здраво са го загазили и сега, с този смешен плач срещу БФС, се опитват да хвърлят прах в очите на хората, предвид предстоящите събития. Постойте и погледайте и ще видите, че съм прав. Или ще изпуснат лиценза поради натрупаните борчове, или ще загубят титлата, което е най-малката им грижа. Както казват старите хора - не слушай попа какво говори, а го гледай какво върши.

на тебе ли дължат ве смешко аман от финасисти в бг

kiko75, хайде първо върви на училище, научи се на правопис и после пиши по форумите. И още нещо, писането само с главни е признак на лош вкус и култура. :lol:

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 09 апр 2012 22:36

honda написа:Не искам да обиждам никой и да се заяждам, но от декларацията на БФС разбирам че ще бъдат спрени трансферите в ЦСКА за един трансферен прозорец.
Доколкото разбирам и от точка 5 ,че лиценза на ЦСКА няма да бъде даден поради неизпълнени задължения към да Коща. За случая с Присо - има си доклад на полицаите- 2 на брой. Дежурния делегат е длъжен да вземе под внимание доклада на полицаите. Между другото във всяка държава от ЕС при подобно изпълнение Присо щеше да бъде екстрадиран. Между другото ако не се лъжа полицая с името Лазар Ангелов е с черен колан по карате и бивш национален състезател по карате.. Е този просто може да смаже Присо- за 1 секунда може да сложи точка на спортната му кариера ако иска.
Отделно по собствена информация ЦСКА ги очаква много тежък удар- заради африканските момчета от катарската школа. Там май в най-добрия случай ЦСКА ще получи забрана за трансфери по един трансферен прозорец за всеки един от 8-те момчета- това е най-най- лекото наказание.

Точно това казвам и аз, титаните на мисълта са го загазили, усетили са се и сега правят смешен плач срещу БФС, защото утре ще ги изринат с булдозери от армията. :lol:

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 09 апр 2012 22:37

honda написа:Не искам да обиждам никой и да се заяждам, но от декларацията на БФС разбирам че ще бъдат спрени трансферите в ЦСКА за един трансферен прозорец.

На мен и на още много други хора ни е ясно,че сега БФС готви здрава секира за ЦСКА.Дори и ЦСКА да са представили изрядни документи БФС доказа,че може да гази както си иска собствените си правила.И ще го направят заради това,че ЦСКА повдигна завесата на мрачните неща,които се вършат там.Пак казвам ще се радвам изключително много УЕФА и ФИФА да подпукат БФС и да им разкрият всички далаверки.Ако според 2-те централи ЦСКА не са изрядни за евролиценз тогава аз лично бих обвинил ръководството на ЦСКА,но ако го направи БФС лично аз няма да повярвам на "чистите" им помисли.

peliforewer
Контакти:

Иво Иванов: Ако ЦСКА толкова пречи на БФС, да го закрие

Мнениеот peliforewer » 09 апр 2012 22:58

Съсобственикът на ЦСКА Иво Иванов изгледа победата над Светкавица с 3:0, и след мача сам изрази желание да говори пред медиите за случващото се между „червения“ клуб и ЦСКА. Ето и изявлението на Иванов по темите за Присо, Анисе, Георги Иванов-Гонзо и БФС:

„Искам да започна с едно кратко обръщение, за Присо и за действията на БФС към ЦСКА. За нас има безпрецедентно отношение на делегата. В доклада не е написано нито че има расистки изказвания, викания към Присо, нито че е бил провокиран. Цяла България видя какво става. Присо бе арестуван в тунела, защо?! Какво ще направи в тунела?! Защо е необходимо 4-5 полицаи да му извиват ръцете?!“

„По станалите скандали, с поредната декларация на БФС. Мислех да говоря на юридически теми, но след като професорът по право Георги Иванов успя да излъже БФС, аз просто нямам какво да кажа. Футболният съюз е объркал датите, датата бе 1 април. Виждате какво се случва. Ако ЦСКА толкова пречи на БФС, да го закрие. Омръзна ни да ни плашат, мълчете си, иначе ще ви вземем лиценза, ще ви водим не знам си какво. Футболен клуб ЦСКА казва стига. Ние ако бяхме плашливи, щяхме да сме Беласица или Светкавица.“

„В края на краищата ЦСКА, и Левски, и останалите софийски отбори, допринасят за нивото на футбола. Ако са решили да го няма, да го няма, и толкова. Само че тогава и вие няма какво да работите.“

„Поздравявам момчетата с победата, виждате, че можем да побеждаваме и с юноши, и се надявам, господата от футболната централа да ме чуят. Аз съм омерзен от тях.“

„Аз искам да комуникираме с документи. Ако ние сме нарушили нещо, да излязат и да кажат, не сте прави. Да престанат да се крият зад някакви декларации, смешни аргументи, като декларацията за Присо, в която има и препратки към случая с Гара Дембеле. Той бе наказан два мача за удар по съдията. Ако съдията на мача не е служебно лице, какъв е – гост?! Ако грешките се поправят само към един, а към друг не, значи не са грешки.“

„Извънредният конгрес не е панацея. На извънредния конгрес, клуб с една ливада, едно магаре и две дървени врати, има гласове колкото ЦСКА. Част от нещата, които бяха изнесени в последно време, и от нас, и от Георги Градев са абсолютни истини.“

„Ако ние сме виновни в нещо, казваме, така е, и си мълчим, виновни сме, сгрешихме. Вече никой не говори за действията на Присо на терена. Не беше. Беше провокиран. Направи една смешна постъпка, но ясно се вижда, че той не е посегнал да удари, а е ударен два пъти. И излиза най-големият грешник. Дай да го убием, бе!“

„След като Гонзо може да излъже цяло БФС, каква реакция да очаквам.“

„Когато не спазваш правилата, дали някой те съветва или не, няма значение. Ние сме поискали картотека по правилата на БФС.“

„Не обичам да говоря, аз самият не съм специалист. Днес спрях и моите юристи да отговарят на тази безумна декларация, тя е подигравка с хората, с правото, с феновете на ЦСКА. Каквото и да кажеш, някои излиза, прави една декларация, и всичко минава и заминава.“

„Ще картотекираме най-вероятно Димитър Пенев, и някой от ветераните. Какви повече удари да очакваме,“ завърши с чувство за хумор Иво Иванов.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

ПОГЛЕДНЕТЕ ФАКТИТЕ!

Мнениеот baerba1995 » 09 апр 2012 22:59

Армейци,

представяме на Вашето внимание видеокадри (които може да видите във видеосекцията CSKA TV), на които дежурният делегат на мача Локомотив Пловдив – ЦСКА Тодор Лучев обръща „детайлно” внимание на случващото се пред и в тунела на „Лаута”. Въпросната ситуация е в 01:52 минута от времетраененто на клипа (мачът се излъчва по БНТ 1, но кадрите са взети от Novsport.com). На кадрите Тодор Лучев (облечен в костюм) стои до скамейката с резервите на ЦСКА.

От тези материали логично на преден план излизат следните въпроси: Какво точно е „видял” делегатът? Какво е записал в доклада си на базате на „видяното”? В каква посока гледа делегатът по време на скандала с Присо?"

Господата от БФС да спрат да се крият зад смешните си декларации! Стига сте ни плашили с този лиценз!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 апр 2012 23:00

bobonikolov написа:

На мен и на още много други хора ни е ясно,че сега БФС готви здрава секира за ЦСКА.Дори и ЦСКА да са представили изрядни документи БФС доказа,че може да гази както си иска собствените си правила.И ще го направят заради това,че ЦСКА повдигна завесата на мрачните неща,които се вършат там.Пак казвам ще се радвам изключително много УЕФА и ФИФА да подпукат БФС и да им разкрият всички далаверки.Ако според 2-те централи ЦСКА не са изрядни за евролиценз тогава аз лично бих обвинил ръководството на ЦСКА,но ако го направи БФС лично аз няма да повярвам на "чистите" им помисли.

През 2008 на ЦСКА беше отказано издаването на лиценз от БФС със благословията на УЕФА- нещо което беше потвърдено от вицепрезидента на УЕФА Теодоридис в присъствието на Платини и Б.Михайлов на пресконференция в София- приятно или не това е истината.
Ако БФС иска да унищожи ЦСКА вече щеше да го е унищожил. Когато избухна допинг скандала нормалната процедура е да се наложат допинг проби на всички спортисти тренирани от същия треньор и обслужвани от съшия лекар. Ако ти беше на мястото на Б.Михайлов и искаш да унищожиш ЦСКА не е ли най-логичното да го направиш. Отделно едва ли ЦСКА може да се оплаче от съдийството. Ако БФС иска да смачка ЦСКА не е ли най-логичното да ги удари със съдийската брадва- ами по една или друга причина ЦСКА се радва на много сериозен съдийски комфорт. Не мислиш че не се връзва много с приказките за секира. Приятно или не това е истината.
Кажи честно според теб ЦСКА влезнали ли са в контакт с Присо преди да си разтрогне договора с Черноморец и юристите на ЦСКА ли са му дали съвет как да разтрогне с "акулите"?

Върни се в “ЦСКА”