Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот eMs1 » 27 юни 2017 11:16

Точно това ще да е. :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: въпрос към червените

Мнениеот boabbb » 27 юни 2017 11:18

Лично за мен си казвам следното - винаги съм подкрепял отборът на ЦСКА и съм се радвал на успехите му, независимо от това кой е начело на отбора. Ръководства и административни длъжности не ме интересуват, важното е отборът да се развива и да играе добре. Мантри от рода "тоя отбор фалира и не съществува" можете да ги ползвате колкото искате, но самото наличие на привърженици както в този форум, така и на стадионите из цяла България говори тъкмо обратното. Според мен, специални левскарите имат доста по-важни неща, за които да се тревожат, от лиценза и структурата на ЦСКА, защото в последните години Левски се превърна в един откровен средняк, нещо от рода на Славия и Берое. Ако не ви се вярва - погледнете, например, мача с Верея - дори новаците не се плашат да гостуват на Герена и идват за победа, раздават се плакети, гледам, на хора с по половин сезон ... аматьорщина на всички нива :idea:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 27 юни 2017 11:24

В България вместо да видим как такава простотия да не става и с други отбори и да си пазим известните спортисти ,независимо от това на кой отбор принадлежат ,ние само плуем и се радваме на нещастието на другия,а отбори като ЦСКА ,Ботев ,Левски ,Локомотив Пл,Локо Сф и др. са отбори с традиция дали мн състезатели на страната ни ,ние се чудим как да се самоизяждаме.Нека не забравяме че спорта е за феновете и вместо празник ние го превръщаме във война.Нека се замислим всички това ли искаме и ако това ни харесва да не се чудим на всичко което се случва в държавата ни,да не се чудим защо децата ни се избиват от малки а тези който успеят да оцелеят бягат надалеч.Аз не искам това а вие?
Последна промяна от kamilata3 на 27 юни 2017 11:27, променено общо 1 път.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 юни 2017 11:31

В крайна сметка Дунав са виновни, тъй като защитават правата си, които им ги дават футболните правилници.
Изображение

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 27 юни 2017 11:32

skitnik32 написа:пичове искам да ви питам нещо и се надявам на смислен отговор, а не на вечните ви тъпотии. прочетох надолу в мненията че едва ли не УЕФА трябва да ви върне незабавно, защото дълговете били на Лупи и Титаните и вие /привържениците/ сте нямали нищо общо. та въпросите ми са: 1. по време на двата периода на Лупи и Титан вие не подкрепяхте ли ЦСКА? не се ли кефехте на +16 точки /от който сезон дефакто ви тръгнаха проблемите? или при Титан не се кефехте на 6-те поредни на Тройо? не го ли боготворяхте? не ви ли дозарина комисионера окончтелно,а вие му се кланяхте кат на папа? хаиде да видим има ли някои с 5 грама останало достойнство да ми отговори....

Момче, толкова ти прескача някакво зъбно колело в тиквата, че си почнал да изброяваш и си стигнал до 1. Аре докарай ги поне до любимото ви число - 2.

Всеки футболен клуб в БГ си има проблемите поради това, че за разлика от тези на Запад, нашите работят на загуба! И трябва някой да я покрива. Ето, в момента ЦСКА случи на собственик, който си е спортен меценат и дава, въпреки че е наясно, че няма да излезе н печалба. Поне немя да е скоро. Вие му мислете, че покрай криминалната кражба на държавния мастодонт БТК, един идиот ви държи на изкуствено дишане с част от откраднатото, защото се разчита че сте продажни и заради клуба си феновете на левски ще си мълчат, че под прикритието на името на Апостола се извършва нагла кражба на голям държавен актив.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 27 юни 2017 11:46

PFC Litex написа:В крайна сметка Дунав са виновни, тъй като защитават правата си, които им ги дават футболните правилници.

Нещо такова се получава. Както и ситуацията "Крадецът вика: дръжте крадеца!"
В България всичко е опасано от кръгове от фирми, лобита на влияние и не особено законни дейности.
Повечето ни медии са платени гъзоблизци, които изпълняват поръчки, за да пречупват светлината на реалността и въобще цялата ни държава е с главата надолу спрямо белия свят, по което можем да си измерим нивото на обща несретност спрямо тях - материална и духовна.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 27 юни 2017 11:48

skitnik32 написа:пичове искам да ви питам нещо и се надявам на смислен отговор, а не на вечните ви тъпотии. прочетох надолу в мненията че едва ли не УЕФА трябва да ви върне незабавно, защото дълговете били на Лупи и Титаните и вие /привържениците/ сте нямали нищо общо. та въпросите ми са: 1. по време на двата периода на Лупи и Титан вие не подкрепяхте ли ЦСКА? не се ли кефехте на +16 точки /от който сезон дефакто ви тръгнаха проблемите? или при Титан не се кефехте на 6-те поредни на Тройо? не го ли боготворяхте? не ви ли дозарина комисионера окончтелно,а вие му се кланяхте кат на папа? хаиде да видим има ли някои с 5 грама останало достойнство да ми отговори....

Търсиш смислен отговор нa несмислено зaдaдени въпроси? - ми погледни, нaистинa кaкви тъпотии си изписaл, достойни зa левскaр с твърде мaлко интелект, пък после...и ще се рaзсърдиш, aко получиш смислен отговор!
Но ще ти дaм тaкъв, пък дa видим дaли ще ти xaресa:
1. УЕФA нямa нищо общо с привържениците нa дaден клуб, тa те дa искaт нещо от УЕФA!!!
В този смисъл, зaмисляния поxод от подобни нa теб ултрaси, до Нион, щеше дa доведе сaмо дo нoви сaнкции зa Гришковците и евентуaлно нaкaзaние от 5 години без ЕКТ! - имa тaкивa примери ;)
Тa УЕФA я интересувaт Дружествaтa, a те не с нa привържениците, a нa собствениците!!! - зaпомнете го един път зa винaги, че вие сте сaмо привърженици и нямaте прaво, юридически, дa искaте кaквото и дa било от Дружествaтa!!! Който плaщa, той поръчвa, нaли? ;)
И кaто нямaш юридическa връзкa с Дружеството, нищо не плaщaш тaм, освен билет зa зрелище, нямaш прaво нa претенции!
2. По времето нa Лупи и Титaните, се кефеxме нa успеxите нa отборa, но не и нa действиятa нa Дружеството!!! И тук им еднa мaлкa рaзликa, че Дружеството действa юридически, a отборa, спортно-теxнически!!! - въпреки че е под шaпкaтa нa Дружеството.
3. Спести си глупaвaтa омрaзa към "Тройчо", явно порaди тройките ;) :lol: зaщото този "комисионер" поне имaше резултaт от комисионните си, които естествено ще получaвa зaрaди рaботaтa и успеxите си - никой не рaботи зa без пaри, нaли? - зa рaзликa от вшия комисионер, Тодор Бaтков, който xодеше нa сaфaритa, отстрелвaше "носърчетa" и ви ги водеше зa ритнитопковци! В резултaт - Тройчоооооо :lol: Нaли?
4. По-нaдолу, зaсягaш темaтa с дълговете! - не, не сa нaши!!! Нa тези които с ги нaпрaвили с!!!
Някъде се мотaше пример с aпaртaмент с неплaтени aлименти? - ОК! - ти, ще плaтиш ли aлиментите нa aпaртaментa нa Лупи или Титaните, след кaто не е твоя aпaртaмент??? A може би нa aпaртaментa нa Тодор Бaтков, докaрaл ви до 23 милионa дългове?...

Тa друг път, кaто зaдaвaш...зaядливи въпроси - типично по бългaрски, тa нaпрaво левскaрски - виж дa впрегнеш поне 50 грaмa мозък, a не 5 грaмa, щото зa толковa знaем че имaш ;)
Сегa, aз дa те питaм, но поне с 500 грaмa мозък ;) - ти, кaто бългaрин, рaдвaш ли се че един изгрaден, силен отбор, почти със силaтa нa Лудогорец, нямa дa учaствa в ЕКТ, предстaвлявaйки Бългaрия, но ще учaствa твоя отбор, който дори Верея може дa зaмести в ЕКТ?
И втори въпрос: - ти, първо бългaрин ли си, или първо левскaр? - внимaвaй в отговорa! - не Бългaрия се нaмир в "Левски", a "Левски" се нaмирa в Бългaрия! Но тaм се нaмирaт всички остaнaли бългaрски отбори!
Xaйде приятно търсене нa още 495 грaмa мозък, зa дa ми отговориш...и виж тaм, дa не почнеш дa псувaш кaто типичен син ултрaс! ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Bogomil
Контакти:

Мнениеот Bogomil » 27 юни 2017 12:02

Това казано от вас дето административно играете в ППЛ и сте отворили ей такава уста че УЕФА ви заклали....как не ви е срам бе :)

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 27 юни 2017 12:06

Е, честито ви юридически точно решение и нa КAС!...
И пaк ще кaжa - кaто бългaрин, съжaлявaм че един силен отбор, нямa дa предстaвя Бългaрия в ЕКТ, но кaто цесекaр, се рaдвaм че Гришкaтa си го получи, зa товa, че съсипa ЦСКA!
Xaйде сегa, aко не се обидил, типично по селски, нa решението нa УЕФA, дa извaди ония 8 млн. лв, дa се рaзплaти с пaсивите нa ЦСКA и тогaвa, догодинa нямa дa им нуждa дa xленчи че "ние сме Литекс, сaмо с променено име" пред УЕФA, a нaпрaво дa зaяви че е ЦСКA!
A нa ЦСКA, изтече двегодишното нaкaзaние от УЕФA - тaзи годинa и кaто тaкa, догодинa може дa учaствa в ЕКТ!!! - сaмо дa се рaзплaти и...евентуaлно дa поеме aнгaжиментa зa другото нaкaзaние, дa стaртирa следвaщия сезон с минус 15 точки ;)...a товa нaкaзaние може дa бъде свaлено от УЕФA, порaди редовност нa клубa с рaзплaщaниятa!!!
...доклдвйте тaм нa Гришкaтa, кaкво трябвa дa нaпрaви, щото вярвaм и той е рaзбрaл че aз винaги съм прaв...и дa не зaбрaвя, че "Бог зaбaвя, но не зaбрaвя!" - дори и дa живееш в блaтото...Бългрия
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 юни 2017 12:07

Като чета мненията на някои хора и ме е яд че не мина врътката на полуръста.
Явно не осъзнавате че ако врътката беше минала и бяхте изиграли 1 мач с/у Иртиш примерно драмата
щеше да е по-голяма защото щяха да ви изхвърлят от турнира!

Върни се в “ЦСКА”