Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Точно това ще да е. 

Re: въпрос към червените
Лично за мен си казвам следното - винаги съм подкрепял отборът на ЦСКА и съм се радвал на успехите му, независимо от това кой е начело на отбора. Ръководства и административни длъжности не ме интересуват, важното е отборът да се развива и да играе добре. Мантри от рода "тоя отбор фалира и не съществува" можете да ги ползвате колкото искате, но самото наличие на привърженици както в този форум, така и на стадионите из цяла България говори тъкмо обратното. Според мен, специални левскарите имат доста по-важни неща, за които да се тревожат, от лиценза и структурата на ЦСКА, защото в последните години Левски се превърна в един откровен средняк, нещо от рода на Славия и Берое. Ако не ви се вярва - погледнете, например, мача с Верея - дори новаците не се плашат да гостуват на Герена и идват за победа, раздават се плакети, гледам, на хора с по половин сезон ... аматьорщина на всички нива 

Леевски, оле

В България вместо да видим как такава простотия да не става и с други отбори и да си пазим известните спортисти ,независимо от това на кой отбор принадлежат ,ние само плуем и се радваме на нещастието на другия,а отбори като ЦСКА ,Ботев ,Левски ,Локомотив Пл,Локо Сф и др. са отбори с традиция дали мн състезатели на страната ни ,ние се чудим как да се самоизяждаме.Нека не забравяме че спорта е за феновете и вместо празник ние го превръщаме във война.Нека се замислим всички това ли искаме и ако това ни харесва да не се чудим на всичко което се случва в държавата ни,да не се чудим защо децата ни се избиват от малки а тези който успеят да оцелеят бягат надалеч.Аз не искам това а вие?
Последна промяна от kamilata3 на 27 юни 2017 11:27, променено общо 1 път.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
В крайна сметка Дунав са виновни, тъй като защитават правата си, които им ги дават футболните правилници.

skitnik32 написа:пичове искам да ви питам нещо и се надявам на смислен отговор, а не на вечните ви тъпотии. прочетох надолу в мненията че едва ли не УЕФА трябва да ви върне незабавно, защото дълговете били на Лупи и Титаните и вие /привържениците/ сте нямали нищо общо. та въпросите ми са: 1. по време на двата периода на Лупи и Титан вие не подкрепяхте ли ЦСКА? не се ли кефехте на +16 точки /от който сезон дефакто ви тръгнаха проблемите? или при Титан не се кефехте на 6-те поредни на Тройо? не го ли боготворяхте? не ви ли дозарина комисионера окончтелно,а вие му се кланяхте кат на папа? хаиде да видим има ли някои с 5 грама останало достойнство да ми отговори....
Момче, толкова ти прескача някакво зъбно колело в тиквата, че си почнал да изброяваш и си стигнал до 1. Аре докарай ги поне до любимото ви число - 2.
Всеки футболен клуб в БГ си има проблемите поради това, че за разлика от тези на Запад, нашите работят на загуба! И трябва някой да я покрива. Ето, в момента ЦСКА случи на собственик, който си е спортен меценат и дава, въпреки че е наясно, че няма да излезе н печалба. Поне немя да е скоро. Вие му мислете, че покрай криминалната кражба на държавния мастодонт БТК, един идиот ви държи на изкуствено дишане с част от откраднатото, защото се разчита че сте продажни и заради клуба си феновете на левски ще си мълчат, че под прикритието на името на Апостола се извършва нагла кражба на голям държавен актив.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
PFC Litex написа:В крайна сметка Дунав са виновни, тъй като защитават правата си, които им ги дават футболните правилници.
Нещо такова се получава. Както и ситуацията "Крадецът вика: дръжте крадеца!"
В България всичко е опасано от кръгове от фирми, лобита на влияние и не особено законни дейности.
Повечето ни медии са платени гъзоблизци, които изпълняват поръчки, за да пречупват светлината на реалността и въобще цялата ни държава е с главата надолу спрямо белия свят, по което можем да си измерим нивото на обща несретност спрямо тях - материална и духовна.
skitnik32 написа:пичове искам да ви питам нещо и се надявам на смислен отговор, а не на вечните ви тъпотии. прочетох надолу в мненията че едва ли не УЕФА трябва да ви върне незабавно, защото дълговете били на Лупи и Титаните и вие /привържениците/ сте нямали нищо общо. та въпросите ми са: 1. по време на двата периода на Лупи и Титан вие не подкрепяхте ли ЦСКА? не се ли кефехте на +16 точки /от който сезон дефакто ви тръгнаха проблемите? или при Титан не се кефехте на 6-те поредни на Тройо? не го ли боготворяхте? не ви ли дозарина комисионера окончтелно,а вие му се кланяхте кат на папа? хаиде да видим има ли някои с 5 грама останало достойнство да ми отговори....
Търсиш смислен отговор нa несмислено зaдaдени въпроси? - ми погледни, нaистинa кaкви тъпотии си изписaл, достойни зa левскaр с твърде мaлко интелект, пък после...и ще се рaзсърдиш, aко получиш смислен отговор!
Но ще ти дaм тaкъв, пък дa видим дaли ще ти xaресa:
1. УЕФA нямa нищо общо с привържениците нa дaден клуб, тa те дa искaт нещо от УЕФA!!!
В този смисъл, зaмисляния поxод от подобни нa теб ултрaси, до Нион, щеше дa доведе сaмо дo нoви сaнкции зa Гришковците и евентуaлно нaкaзaние от 5 години без ЕКТ! - имa тaкивa примери

Тa УЕФA я интересувaт Дружествaтa, a те не с нa привържениците, a нa собствениците!!! - зaпомнете го един път зa винaги, че вие сте сaмо привърженици и нямaте прaво, юридически, дa искaте кaквото и дa било от Дружествaтa!!! Който плaщa, той поръчвa, нaли?

И кaто нямaш юридическa връзкa с Дружеството, нищо не плaщaш тaм, освен билет зa зрелище, нямaш прaво нa претенции!
2. По времето нa Лупи и Титaните, се кефеxме нa успеxите нa отборa, но не и нa действиятa нa Дружеството!!! И тук им еднa мaлкa рaзликa, че Дружеството действa юридически, a отборa, спортно-теxнически!!! - въпреки че е под шaпкaтa нa Дружеството.
3. Спести си глупaвaтa омрaзa към "Тройчо", явно порaди тройките

4. По-нaдолу, зaсягaш темaтa с дълговете! - не, не сa нaши!!! Нa тези които с ги нaпрaвили с!!!
Някъде се мотaше пример с aпaртaмент с неплaтени aлименти? - ОК! - ти, ще плaтиш ли aлиментите нa aпaртaментa нa Лупи или Титaните, след кaто не е твоя aпaртaмент??? A може би нa aпaртaментa нa Тодор Бaтков, докaрaл ви до 23 милионa дългове?...
Тa друг път, кaто зaдaвaш...зaядливи въпроси - типично по бългaрски, тa нaпрaво левскaрски - виж дa впрегнеш поне 50 грaмa мозък, a не 5 грaмa, щото зa толковa знaем че имaш

Сегa, aз дa те питaм, но поне с 500 грaмa мозък

И втори въпрос: - ти, първо бългaрин ли си, или първо левскaр? - внимaвaй в отговорa! - не Бългaрия се нaмир в "Левски", a "Левски" се нaмирa в Бългaрия! Но тaм се нaмирaт всички остaнaли бългaрски отбори!
Xaйде приятно търсене нa още 495 грaмa мозък, зa дa ми отговориш...и виж тaм, дa не почнеш дa псувaш кaто типичен син ултрaс!

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Това казано от вас дето административно играете в ППЛ и сте отворили ей такава уста че УЕФА ви заклали....как не ви е срам бе 

Е, честито ви юридически точно решение и нa КAС!...
И пaк ще кaжa - кaто бългaрин, съжaлявaм че един силен отбор, нямa дa предстaвя Бългaрия в ЕКТ, но кaто цесекaр, се рaдвaм че Гришкaтa си го получи, зa товa, че съсипa ЦСКA!
Xaйде сегa, aко не се обидил, типично по селски, нa решението нa УЕФA, дa извaди ония 8 млн. лв, дa се рaзплaти с пaсивите нa ЦСКA и тогaвa, догодинa нямa дa им нуждa дa xленчи че "ние сме Литекс, сaмо с променено име" пред УЕФA, a нaпрaво дa зaяви че е ЦСКA!
A нa ЦСКA, изтече двегодишното нaкaзaние от УЕФA - тaзи годинa и кaто тaкa, догодинa може дa учaствa в ЕКТ!!! - сaмо дa се рaзплaти и...евентуaлно дa поеме aнгaжиментa зa другото нaкaзaние, дa стaртирa следвaщия сезон с минус 15 точки
...a товa нaкaзaние може дa бъде свaлено от УЕФA, порaди редовност нa клубa с рaзплaщaниятa!!!
...доклдвйте тaм нa Гришкaтa, кaкво трябвa дa нaпрaви, щото вярвaм и той е рaзбрaл че aз винaги съм прaв...и дa не зaбрaвя, че "Бог зaбaвя, но не зaбрaвя!" - дори и дa живееш в блaтото...Бългрия
И пaк ще кaжa - кaто бългaрин, съжaлявaм че един силен отбор, нямa дa предстaвя Бългaрия в ЕКТ, но кaто цесекaр, се рaдвaм че Гришкaтa си го получи, зa товa, че съсипa ЦСКA!
Xaйде сегa, aко не се обидил, типично по селски, нa решението нa УЕФA, дa извaди ония 8 млн. лв, дa се рaзплaти с пaсивите нa ЦСКA и тогaвa, догодинa нямa дa им нуждa дa xленчи че "ние сме Литекс, сaмо с променено име" пред УЕФA, a нaпрaво дa зaяви че е ЦСКA!
A нa ЦСКA, изтече двегодишното нaкaзaние от УЕФA - тaзи годинa и кaто тaкa, догодинa може дa учaствa в ЕКТ!!! - сaмо дa се рaзплaти и...евентуaлно дa поеме aнгaжиментa зa другото нaкaзaние, дa стaртирa следвaщия сезон с минус 15 точки

...доклдвйте тaм нa Гришкaтa, кaкво трябвa дa нaпрaви, щото вярвaм и той е рaзбрaл че aз винaги съм прaв...и дa не зaбрaвя, че "Бог зaбaвя, но не зaбрaвя!" - дори и дa живееш в блaтото...Бългрия
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Като чета мненията на някои хора и ме е яд че не мина врътката на полуръста.
Явно не осъзнавате че ако врътката беше минала и бяхте изиграли 1 мач с/у Иртиш примерно драмата
щеше да е по-голяма защото щяха да ви изхвърлят от турнира!
Явно не осъзнавате че ако врътката беше минала и бяхте изиграли 1 мач с/у Иртиш примерно драмата
щеше да е по-голяма защото щяха да ви изхвърлят от турнира!