Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 26 юни 2017 23:47

baraba написа:
1982 написа:
yavorescu написа: Сега разровичкахте жаравата и е съвсем нормално да има последствия. Надявам се да има последствия за БФС, да се престане със своеволията веднъж завинаги.

Срещу БФС и ЦСКА-София текат процедури във ФИФА и УЕФА, и те хич не са отсега. Какъв ще е изходът, не зная, но са тромави нещата, защото хората, които се занимават, разглеждат и редица други въпроси. Но е много възможно да има последствия, чак отнемане на лицензи на БФС, надали, но някакви санкции, докато за ЦСКА-София, дай Боже, може и да има Киндер Сюрприз.
До есента би трябвало да има развръзка, поне такива са очакванията.

Ще , ЩЕ .... не го преживявай толкова , кажи сега КОЙ трябва да е човека за ЦСКА и който няма да плюеш ????

Моите ЩЕ-та честичко се сбъдват, ако не си забелязал ...... само да напомня, че преди 2 години, когато ГГ ви лъжеше, че "Литекс си е Литекс, ЦСКА си е ЦСКА" и "ще оздравяваме", бях от малкото, които твърдяха, че лъже и само протаква време, за да може да направи врътката с Литекс ..... тогава пак бях хейтър, трол и т.н.

Така че имай едно наум, да не се налага пак да припомням ?! ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

skitnik32
Контакти:

Re: въпрос към червените

Мнениеот skitnik32 » 26 юни 2017 23:56

dindan написа:Кой балама ще плаща борчове на друг?

що чужди? ваши са си.... :o :o :o :o

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 26 юни 2017 23:59

baraba написа:Лиценз ни е издаден защото НЯМА причина да не ни бъде даден , е това е истината , колкото и да не ти е удобна , останалото е , както му викат англичаните .... бла , бла , бла ....

Ти прочете ли наредбата или повтаряш каквото други са казали? Тригодишното правило е ПРЕДВАРИТЕЛНО условие за кандидатстване за лиценз. Ако не отговаряш на правилото и изключение не е направено, ЛК изобщо не трябва да гледа дали критериите са покрити, всичко трябва да приключи дотук. И разбира се, че този служител на БФС (който и да е той) е трябвало да пита УЕФА за изключението ПРЕДИ издаването на лиценза, изобщо преди да са прегледали дали клуба покрива критериите. Този човек просто си е свършил работата, спазил е наредбата. И е съвсем естествено да изпрати писмото до администрацията на УЕФА, не до някаква комисия. Точно администрацията на УЕФА трябва да одобри изключението. Така е по наредбата -- и нашата, и тяхната.

Четете повече и не позволявайте други да моделират мислите ви.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 27 юни 2017 00:01

1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:
yavorescu написа: Сега разровичкахте жаравата и е съвсем нормално да има последствия. Надявам се да има последствия за БФС, да се престане със своеволията веднъж завинаги.

Срещу БФС и ЦСКА-София текат процедури във ФИФА и УЕФА, и те хич не са отсега. Какъв ще е изходът, не зная, но са тромави нещата, защото хората, които се занимават, разглеждат и редица други въпроси. Но е много възможно да има последствия, чак отнемане на лицензи на БФС, надали, но някакви санкции, докато за ЦСКА-София, дай Боже, може и да има Киндер Сюрприз.
До есента би трябвало да има развръзка, поне такива са очакванията.

Ще , ЩЕ .... не го преживявай толкова , кажи сега КОЙ трябва да е човека за ЦСКА и който няма да плюеш ????

Моите ЩЕ-та честичко се сбъдват, ако не си забелязал ...... само да напомня, че преди 2 години, когато ГГ ви лъжеше, че "Литекс си е Литекс, ЦСКА си е ЦСКА" и "ще оздравяваме", бях от малкото, които твърдяха, че лъже и само протаква време, за да може да направи врътката с Литекс ..... тогава пак бях хейтър, трол и т.н.

Така че имай едно наум, да не се налага пак да припомням ?! ;)

Ами то и сега Литекс са си Литекс и ЦСКА си е ЦСКА , каквото и да дъвчите тук ;) ЦСКА ще се бори за поредната 32-ра , а Литекс ще се борят за промоция за влизане в ППЛ :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юни 2017 00:03

baraba написа:Ами то и сега Литекс са си Литекс и ЦСКА си е ЦСКА , каквото и да дъвчите тук ;) ЦСКА ще се бори за поредната 32-ра , а Литекс ще се борят за промоция за влизане в ППЛ :idea:

Обясни го всичко това на УЕФА, щото май за тях не е баш така ...... явно и те са хейтъри и тролове. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 27 юни 2017 00:04

skitnik32 написа:

Не са наши,аз съм фен на Дунав.
Но я ми кажи като си толкова отворен били платил дълговете на комшията без да си ползвал нещо от неговите облаги?
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 юни 2017 00:05

Lyubaka01 написа:
Teo написа:Не може една банда отрепки да се подиграват с хегемона на източна Европа и най-успешен футболен клуб на Балканите с най-многобройната публика на полуострова! Колкото и да ни натискате в земята и да ни хвърляте стъкла пред пътя ни, толкова по-силни ще сме и толкова по-безпощадни ще сме към вас!
В ППЛ няма УЕФА, МЕФА, КАС, МАС... тука ние говорим на терена, а вие си играйте футбол с адвокатчета и ЕИК-чета и повтаряйте умрялата вече мантра как не сме ЦСКА... ЦСКА не е ФИРМА и никога няма да бъде! На прост индианец колкото и да му обясняваш какво е IPHONE, той ще те гледа тъпо и ще ти повтаря как слънцето е най-голямото чудо на земята!
Безсмислен спор... ЦСКА ще бъде шампион, да си знаете от сега!
Отбора е готов, момчетата са мобилизирани, публиката е СЕВЕР!
@ 32 ТИТЛА ЗА НАЙ-ВЕЛИКИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА!

С риск да си навлека бан, не мога да не споделя, драги ми Смехурко, че ти си промит мозък... Ще ми обясниш ли на какво основание ЦСКА ще да е "НАЙ-ВЕЛИКИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА"??? Ще ти спомена 3 клуба от Източна Европа, пък ще ти оставя на тебе да ми обясниш с какво успехите на ЦСКА са по-големи от техните: Цървена звезда Белград, Стяуа Букурещ, Динамо Киев (има и още - ЦСКА Москва, Зенит СП, Ференцварош, Магдебург): все отбори, печелили ЕКТ.

Като добавим Динамо Тбилиси и Галатасарай и работата става страшна. 8-)
С цялата държавна и партийна подкрепа, имат едни полуфинали.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 юни 2017 00:11

Не знам как не ви писна да повтаряте едно и също толкова време. 7 месеца не бях влизал във форума и все едно времето е спряло. Гледайте по-философски на нещата и не си хабете нервите заради разни тарикати. Догодина става една декада откакто ни разказаха играта на нас феновете. Между другото - какво става с боклуците? Животното, това говно, що не ги пречака някъде като е такъв ербап?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 27 юни 2017 00:12

dindan написа:
skitnik32 написа:

Но я ми кажи като си толкова отворен били платил дълговете на комшията без да си ползвал нещо от неговите облаги?

некоректен ти е въпроса. не си ползвал, но си придобил нещо без пари което вече ползваш и имаш възможност да ползваш. но това е встрани от темата

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 27 юни 2017 00:24

skitnik32 написа:
dindan написа:
skitnik32 написа:

некоректен ти е въпроса. не си ползвал, но си придобил нещо без пари което вече ползваш и имаш възможност да ползваш. но това е встрани от темата

Ти си встрни от темата,купуваш апартамент но после установяваш,че няколко години не са плащани данък сгради,такса смет ,ток,вода....!
И какво правиш?
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Върни се в “ЦСКА”